Aukce

B1374 Víko ventilů Škoda Octavia, Spartak

  • Číslo Aukce:
    1519712
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1581531300
12. 02. 2020. 19:15
Umístění
Chroustkov
284 01
Stav předmětu Použité
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 0
Kladné hodnocení:
Registrován: 2017-10-23, Kutná Hora
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Cenný balík
200 
Mezinárodní
Popis aukce

B1374 Víko ventilů Škoda Octavia, Spartak

Zobrazeno: 108

Víko ventilů Škoda Octavia, Spartak

  •    Plechový kryt ventilů, nálezový stav a použitelnost dle obrázků a bez záruky na cokoliv

Obrázky

 

Jde o nálezový stav určeno k celkové renovaci nebo na náhradní díly, takže předměty nemusí být funkční, mohou být jiného typu než originál, amatérsky opravované převařované a upravované. Kupujete přesně to co vidíte na reálných obrázkách, věnujte jim tedy zvýšenou pozornost a také přesně tento stav dostanete. Předmětem prodeje je vždy jeden kus předmětu - není-li v textu uvedeno výslovně jinak a to i když je na obrázcích více kusů stejných nebo podobných předmětů. Věc není nijak vyzkoušena, je bez záruky na jakost a funkci a jediné, co Vám mohu zaručit, že předmět bude totožný s tím na obrázcích v aukci. Ani moje určení typu neberte jako závazné, ale jen jako orientační. Pokud budete chtít něco změřit, napište. Osobní prohlídka před dražbou pro podrobné seznámení se stavem je vždy velmi vítaná. Doporučuji osobní odběr v případě poslání Českou poštou mohou nastat tvarové či nevratné změny oproti vyobrazením vlivem poštovní přepravy.

 

Dopravné:  Jak vypočítat výši dopravného při více vyhraných aukcích a poslání najednou v jedné zásilce se dozvíte ve „Více informacích o dopravě a platbě“.Vypočtete si ji sami a příslušnou částku za dopravu přičtete k ceně předmětů. Výši dopravy budete znát vždy ještě před přihozením. Cena dopravy zahrnuje samotné poštovné, balné a expediční náklady. Posílám jen na adresu, co mi přijde z Aukra v emailu o vydražení jako přepravní adresa (neměním za jinou) a vždy jen doporučeně Českou poštou, po předchozí úplné platbě na účet, nikdy ne na dobírku a do zahraničí. Pokyny k platbě včetně čísla účtu dostanete ihned v emailu "Zpráva od prodejce", Kupující výslovně souhlasí, že si poslané zboží prohlédne přímo při převzetí zásilky na poště na přepážce a v případě jeho poškození či nekompletnosti sepíše o tomto na přepážce protokol a zboží si nepřevezme. Po vyřešení reklamace s Českou poštou mu bude zasláno jiné, nebo vráceny peníze. Pokud si zákazník nerozbalí zboží na poště, tak se vždy má za to, že přišlo nepoškozené a kompletní. Nemůže se tedy nikdy stát, že předmět bude doručen mechanicky poškozený, protože takovou zásilku na poště nepřevezmete a pošta mi ji vrátí sama zpět. Záruka, je-li poskytována, senevztahuje na poškození mechanické, úmyslné a vzniklé nesprávným použitím. Mechanicky poškozené, ulomené, prasklé, odřené zboží nelze vyměnit ani vrátit. Pokud si nejste jisti, že budete výrobek umět správně používat, ptejte se předem. Při neoprávněné reklamaci bude zboží odesláno zpět na náklady zákazníka. Nabízené zboží nemusí mít originální obal, může být balené jen volně, případně může být obal poškozen.        

Osobní vyzvednutí: Lze jen jeden den v týdnu, který si sám předem určím v rozmezí 17 až 20 hodiny na Praze 4 v Nuslích.  Zde zaplatíte v hotovosti při převzetí. Který všední den to bude, Vám sdělím emailem, nelze si jej vybrat, případně jen zvolíte "Osobní převzetí" ve Formuláři voleb přepravy, kde Vám také sdělím nejbližší miný termín vyzvednutí.

 Pokud se jedná o aukci s přihazováním ( a to i když je zde možnost volby Kup teď ) tak se jedná o předmět z předváděcích akcí a z doprodeje sklad. zásob, použitý jako předváděcí model, může být již rozbalen. Proto není prodáván jako nový, ale jako použitý i když ve skutečnosti nebyl v provozu a nikým používán. Záruka na tento předmět tak není poskytována, ale jeho funkčnost si vyzkoušíte během 15 dnů a v případě nespokojenosti jej můžete beze stop používání odeslat zpět proti vrácení kupní ceny zboží - expediční náklady nevracím. Atribut "Nový" v záhlaví aukce v tomto případě znamená jen, že předmět nikdo před Vámi ještě nepoužil, ale přesto se nejedná o maloobchodní prodej nového zboží.

Záruka spokojenosti: V případě, že Vám zboží nevyhovuje, není funkční nebo to není, co jste očekávali, je možné ho do 14 dnů odeslat nepoužívané, v originálním obalu zpět a to na adresu osobních odběrů na Prahu 4. Toto platí při posílání, nikoliv při osobním odběru. Po jeho doručení vrátím celou částku, za kterou bylo vydraženo, zpět na Váš účet (náklady na dopravné a balné nevracím). Mohu odeslat peníze i složenkou, ale cenu poslání odečtu z konečné sumy. Vrácení plné ceny platí, za předpokladu dodržení termínu zaplacení předmětu do 7 dnů od vydražení. Pokud nezaplatíte v uvedené lhůtě a již nebude možné při navrácení předmětu zažádat Aukro o vrácení provize za neprodaný předmět, bude Vám výše provize odečtena od ceny za vrácený předmět. Při případné reklamaci se kupující svým příhozem zavazuje nepožadovat na prodávajícím náklady na dopravu předmětu a balné a stejně tak náklady na dopravu předmětu zpět k prodávajícímu. Pokud s tímto kupující nesouhlasí, není možné odeslání vydraženého předmětu, ale jen osobní převzetí s platbou v hotovosti.

.

Skrýt
 
Aukce uživatele
Stránka vygenerována za: 0.158s    Server time index: 1710817144