Aukce

B2033 Zadní kolo Jawa pérák

  • Číslo Aukce:
    1520130
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1576169400
12. 12. 2019. 17:50
Umístění
Chroustkov
284 01
Stav předmětu Použité
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 0
Kladné hodnocení:
Registrován: 2017-10-23, Kutná Hora
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Cenný balík
200 
Mezinárodní
Popis aukce

B2033 Zadní kolo Jawa pérák

Zobrazeno: 668

Zadní kolo Jawa pérák

  • Kolo zadní na péráka, stav dle obrázků, bez záruky a na renovaci, použitelné

Jde o nálezový stav určeno k celkové renovaci nebo na náhradní díly, takže předměty nemusí být funkční, mohou být jiného typu než originál, amatérsky opravované převařované a upravované. Kupujete přesně to co vidíte na reálných obrázkách, věnujte jim tedy zvýšenou pozornost a také přesně tento stav dostanete. Předmětem prodeje je vždy jeden kus předmětu - není-li v textu uvedeno výslovně jinak a to i když je na obrázcích více kusů stejných nebo podobných předmětů. Věc není nijak vyzkoušena, je bez záruky na jakost a funkci a jediné, co Vám mohu zaručit, že předmět bude totožný s tím na obrázcích v aukci. Ani moje určení typu neberte jako závazné, ale jen jako orientační. Pokud budete chtít něco změřit, napište. Osobní prohlídka před dražbou pro podrobné seznámení se stavem je vždy velmi vítaná. Doporučuji osobní odběr v případě poslání Českou poštou mohou nastat tvarové či nevratné změny oproti vyobrazením vlivem poštovní přepravy.

 

Dopravné:  Udaná cena dopravy v aukci zahrnuje balné a platí pro jeden předmět. Více předmětů v jedné zásilce za nejvyšší dopravné z jednotlivé aukce do max.počtu 5ks/zásilka. Těžké (nad 5kg) a objemné předměty posílám výhradně samostatně. Nelze poslat kovadlinu společně s keramickým lustrem apod.

Poslané zboží prohlédne přímo při převzetí zásilky na poště na přepážce a v případě jeho poškození či nekompletnosti sepíše o tomto na přepážce protokol a zboží si nepřevezme. Po vyřešení reklamace s Českou poštou mu bude zasláno jiné, nebo vráceny peníze. Pokud si zákazník nerozbalí zboží na poště, tak se vždy má za to, že přišlo nepoškozené a kompletní. Nemůže se tedy nikdy stát, že předmět bude doručen mechanicky poškozený, protože takovou zásilku na poště nepřevezmete a pošta mi ji vrátí sama zpět.        

Osobní vyzvednutí: Lze jen jeden den v týdnu, který si sám s týdenním předstihem předem určím v rozmezí 17 až 20 hodiny na Praze 4 v Nuslích.  Zde zaplatíte v hotovosti při převzetí. Který všední den to bude, Vám sdělím emailem na Vaši žádost, že chcete převzít osobně, nelze si jej vybrat.

 Prodávám vždy zboží použité, určené na součástky nebo k opravě, které nelze reklamovat pro nefunkčnost ani vracet. Sledujte pozorně text aukce, na vždy autentických obrázkách můžete vidět i více zboží kusů nebo druhů zboží, než se skutečně draží. Například je vyfoceno 10 žárovek, ale dražíte jen jednu.

 

.

Skrýt

 
Aukce uživatele
Stránka vygenerována za: 0.222s    Server time index: 1711616742