Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod AVL68 » 03 črc 2012 15:08

CrayXMP píše:...více jak 2..3 měsíce zde nevystavujeme žádné aukce...

Neměla věta znít: ...zde nevystavujeme žádné NOVÉ aukce...? ;) :D

auktiva píše:...máme tu na Vás stížnosti ohledně nekomunikace...

Není stížnost jako stížnost. 8-) Jelikož "výtku" ventilujete takto veřejně, asi nejde o nic vážného. Jinak byste Craymu (i komukoliv jinému) napsali nejdříve přímo. Ne? To bych považoval za profesionální přístup. Jinak tu visí v luftě nedorozumění, což v tom horku není dobré znamení. :D
Naposledy upravil AVL68 dne 03 črc 2012 16:33, celkově upraveno 1
AVL68

Příspěvekod CrayXMP » 03 črc 2012 15:23

máte pravdu, to NOVE by tam asi mělo v té větě být, aby nedošlo k nedorozumění. vypadá to, že celá řada aukcí se ještě stále automaticky bez našeho zásahu opakuje dokola (jsme nastavili prve hodně opakování). Ale s tím mailboxem to také nechápu - píše to 15 z 50 zpráv, zabíráte 30 procent schránky.
CrayXMP

Příspěvekod auktiva » 03 črc 2012 22:57

AVL68 píše:
auktiva píše:...máme tu na Vás stížnosti ohledně nekomunikace...

Není stížnost jako stížnost. 8-) Jelikož "výtku" ventilujete takto veřejně, asi nejde o nic vážného. Jinak byste Craymu (i komukoliv jinému) napsali nejdříve přímo. Ne? To bych považoval za profesionální přístup. Jinak tu visí v luftě nedorozumění, což v tom horku není dobré znamení. :D

Píšeme že jde o plný mailbox, tudíž jak přímo mu máme psát? Ale i když si náš komentář přečetl nenapsal!
Obrázek
auktiva

Příspěvekod CrayXMP » 03 črc 2012 23:13

Podívejte, AUKTIVO.. tady jde očividně o nějaké nedorozumění - a vůbec se mi nelíbí vaše osočování. :evil:

a) jaký mailbox máte na mysli? Zde na Auktivě? jediný, který vidím, je zde na forum (svítí mi v modré liště pod navigací "obsah fora - namety, dotazy, pripominky".. Když se tam podívám, tak to píše 0 nových zpráv. poslední přijatá zpráva někdy z března tohoto roku. celkem ve schránce 15 zpráv z max. 50, schránka zaplněna z 30 procent.

- máte-li na mysli nějaký jiný, externí mailbox (např. náš firemní), je zcela a naprosto vyloučené, aby došlo k jeho přeplnění - a při vší úctě, nic by vám stejně do toho nebylo. Pro svou komunikaci můžete použít mailbox na své vlastní platformě

b) že jsem si váš vzkaz nepřečetl? a kam jste jej poslali? Já jsem reagoval na vaši připomínku zde v tomto vlákně - stačí se podívat jen o stránku zpátky a uvidíte to.

fakt mě začíná váš přístup velmi nepříjemně obtěžovat.
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 03 črc 2012 23:20

takto vypadá záhlaví "mailboxu na auktivě"

Zobrazit zprávy: Příchozí

Adresář je z 30% plný (Uloženo 15 zpráv z 50 možných).
Napsat zprávu
15 zpráv • Stránka 1 z 1
Zpráva
Označit
CrayXMP

Příspěvekod auktiva » 03 črc 2012 23:52

CrayXMP: Prosím, napište nám mail z nějakého funkčního emailu který používáte na info@auktiva.cz. Toť vše. To co zmiňujete jsou soukromé zprávy na fóru. Děkujeme
Obrázek
auktiva

Příspěvekod CrayXMP » 04 črc 2012 00:09

auktiva píše:CrayXMP: Prosím, napište nám mail z nějakého funkčního emailu který používáte na info@auktiva.cz. Toť vše. To co zmiňujete jsou soukromé zprávy na fóru. Děkujeme

já bych ale raději, abychom to vyřešili "veřejně" zde. Máte něco proti tomu?
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 04 črc 2012 06:19

CrayXMP= nechci se plést , ale já blbý chlap z Beskyd takto rozumím, co píše AUKTIVA. :!: :!: :!:
Při registraci zde na AUKTIVĚ jste uvedl nějaký email , NO A NEJDE VÁM PSÁT DO NĚJ emaily , NEB MÁTE PLNOU JEHO SCHRÁNKU. Asi jste zapomněli rozšířit si jeho kapacitu . Proto AUKTIVA se vyjadřuje veřejně, myslím je to na pochopení . Proto napište auktivě na jejich email ze svého funkčního emailu ( ne z toho co máte uveden u auktivy při registraci . (ABY VÁM MOHLI ODPOVĚDĚT) :!: , neb zatelefonujte a je to vyřešeno ..Zbytečně zde VYJADŘUJETE své emoce, ono to jde vše vyřešit v pohodě = V KLIDU :pivo: . Je horko= já chtěl jen poradit a nic jinýho. Nic ve zlém, tak toto chápu já.
Ještě moje domněnka : email, jež jste uvedl při registraci= MŮŽE BÝT PLNÝ DOTAZŮ OD POTENCIONÁLNÍCH ZÁKAZNÍKŮ ,proto pro další dotazy již není místo a tak je vlastně NEFUNKČNÍ.MŮŽE SE TO STÁT,POKUD MÁTE PRO : shop , aukro a auktivu == různé emaily. NERAD BYCH SE MÝLIL. :drink:
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 04 črc 2012 09:07

CrayXMP píše:
auktiva píše:CrayXMP: Prosím, napište nám mail z nějakého funkčního emailu který používáte na info@auktiva.cz. Toť vše. To co zmiňujete jsou soukromé zprávy na fóru. Děkujeme

já bych ale raději, abychom to vyřešili "veřejně" zde. Máte něco proti tomu?

Nejedná se o veřejnou záležitost, ale budiž, dořešte si prosím položku id 300517, děkujeme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 04 črc 2012 16:52

CrayXMP píše:takto vypadá záhlaví "mailboxu na auktivě"
........Označit

Napsal jsem Vám email z rozhraní Aukce na Auktivě, napsalo to email odeslán, tak dejte vědět zda dorazil či ne.
děkuji
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky