od CrayXMP » 04 srp 2012 21:11
Nevím, proč bych nemohl použít množné číslo, když se o jednotlivé aukce u nás stará více lidí - nebo si jako myslíte, že nemám nic lepšího na práci, než vystavovat aukce, odpovídat dotazy (převážně stupidní typu : já vím, že nemáte zadaný osobní odběr, ale stejně ho chci), balit, jezdit na poštu a ještě udílet komentáře???
pro vás je zkrátka Auktiva natolik srdeční záležitost, že nejste naprosto ochoten vůbec přijmout jakoukoliv - oprávněnou - kritiku, ať již funkčnosti či naopak nefunkčnosti. Ale s tím ani jeden z nás nic nenadělá. Vám je tu zkrátka "dobře" a odmítáte pochopit, proč je celá řada ostatních z mnoha věcí zcela frustrovaná - viz namátkou třeba Franta7, který to podal od plic přesně a pěkně naplno.
nebo jako i vám přijde NORMALNI, že snad JIZ V UNORU !!! měla být funkční nová verze - máme o půl roku později a nemáte pořád nic??! Jakékoliv odezvy od AT na toto téma už asi nejenom mně vyznívají jako neskonalé výmluvy. Ano, je možné neodhadnout či se seknout v odhadu, co zabere dělání nové verze, ale že to celé budou předělávat oznámili už v březnu. Mně napadá celá řad konspiračních teorií, proč to ještě není, počínaje, že to pro ně není až tak moc důležité, že nemají dostatek lidí až po to, že nemají dostatek času, protože přes pracovní den musí pracovat někde jinde jako zaměstnanci někoho jiného a po nocích se toho žel toho nedoprogramuje..