Aukce

Impulzní zdroj měnič Step Up Down 1-25V 0-2A nabíječka

  • Číslo Aukce:
    1303220
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
 
Skončeno
Umístění
Náchod
547 01
Možnost osobního předání
Stav předmětu Nové
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 64
Kladné hodnocení:
Registrován: 2016-10-29, Náchod
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
mPenize
Poštovné & Dodání
Osobní předání
Běžná zásilka
Doporučená zásilka
Cenný balík
Mezinárodní
Poštovné sdělím na požádání
Doplňující informace
Osobní předání = jistota,
Poštovné ČR obyčejně +20Kč,
doporučeně +50Kč, atd.
Dobírka NE (nebo napište PŘEDEM).
Odešlu nejčastěji v Po a ve Čt.
U obyč.pošt.riziko nese kupující, lépe zvolit doporučené zaslání.

Podmínky prodejce

V inzerátech nabízím použité, nebo nové přebývající věci a to pouze pro soukr.účely, ne pro podnikání, nebo k dalšímu prodeji !
Doklad většinou nemám, tedy ani nemohu poskytnout. Berte to prosím v potas, jinak nekupujte.
-
Nabízené věci jsou určeny převážně elektrotechnikům, je třeba tomu rozumět, mít alespoň minim.znalosti z oboru. Záruku na nové zboží dám na odzkoušení, ale jelikož skoro vše zkouším, vím tedy, že jste obdrželi věc funkční. Záruku nelze uznat, kde nebyly dodrženy zásady používání, parametry, nebo třeba při opotřebení. Ale všem se snažím vyjít vstříc, kdyby něco, napište.
-
Předat lze osobně, zaslat obyčejně od +25Kč, nebo lépe doporučeně od +55Kč (je pojištěno), případně balík (přesnou cenu pošt.dle váhy a rozměrů sdělím vždy po nákupu).
HNED po nákupu mě sami kontaktujte e-mailem ohledně platby a dopravy (je to moje podmínka, viz.aut.e-mail z Auktivy, který obdržíte).
-
Nedaří se zakoupit, máte problém, nějaký dotaz? Napište mi na e-mail a podepište se.

Popis aukce

Impulzní zdroj měnič Step Up Down 1-25V 0-2A nabíječka

Zobrazeno: 753

Impulzní zdroj měnič Step Up Down 1-25V 0-2A nabíječka  

  • modul - impulzní zdroj - Step Up a Down (umí jak zvyšovat, tak i snižovat napětí)
  • zajímavý modul univerzálního zdroje, který umí regulovat napětí v celém rozsahu, tzn, že může snižovat napětí, ale i zvyšovat napětí
  • modul je předurčený k použití jako nabíječka, nebo jako zdroj, kde lze nastavit jak výstupní napětí, tak i výstupní proud (proudové omezení) 
  • vstup: DC 4 - 40 V
  • výstup: DC 1,25 - 25 V
  • proud: 0 - 2 A (proud může dát i větší (3A), nebo menší (0,5A), záleží na režimu, zda snižuje, nebo zvyšuje napětí a je nutné i kontrolovat oteplení a případně ho chladit (přidat chladič, nebo ventilátorek)
  • 3 trimry: pro nastavení napětí, proudového omezení a signalizace LED nabito (limitního minimálního napětí, při kterém se rozsvítí LED "nabito")
  • řídící obvod zdroje: LM2596S-ADJ a LM2577S  (LM2596S-ADJ  - ty mám také v nabídce, ale také třeba i trimry a další součástky použité v tomto zdroji)
  • provedení: SMD + klasika
  • rozměry: 50 x 48 x 15 mm
  • nový, nepoužitý, pouze mnou odzkoušený a funkční (jsem elektrotechnik, ne jen pouhý prodejce, většinu nabízených věcí používám sám a i  proto zkouším každý kus, zkoušení se opravdu vyplatí)
  • obrázky jsou ilustrační
  • cena je za 1 ks
  • možná sleva, podmínkou získání slevy je před koupí mne kontaktovat s požadovaným počtem kusů a vaší cenou
  • zboží mám skladem, odesílám obratem po platbě, nebo osobní předání
  • toto zboží lze zaslat obyčejně za +20Kč (bez záruky pošty na dodání, riziko nese kupující), nebo lépe doporučeně za +50Kč (odpovědnost nese pošta) a poštovné za celý nákup platíte jen jedno
  • platbu prosím obratem, abych mohl i já rychle odeslat; napište jako máte banku, po nákupu e-mailem zašlu číslo účtu pro platbu (mám: FIO, AirBank, ČSOB/Pošt.spoř., Česká spoř., mBank, KB, EquaBank)
  • podmínkou před zakoupením/přihozením je nejdříve se důkladně seznámit se všemi informacemi i mými podmínkami; zakoupením/přihozením se vším souhlasíte (jinak nekupujte); mé podmínky i další informace jsou zde (doporučuji se také podívat)
  • v případě nejasností, dotazu mne kontaktujte e-mailem: Pavel1122334455.Auktiva.cz@gmail.com, rád vám odpovím a až potom nakupte (odpovídám na všechny podepsané  dotazy celým jménem)
  • zde uvedené počty kusů berte prosím orientačně (nemusí přesně odpovídat), věci používám pro sebe nebo muhu prodat jinde (a nestihl jsem snížit zde uvedený počet), nebo ani nemusí být počet konečný (napište mi, pokud požadujete více, pokud mám, tak přidám a vystavím, případně sdělím, kdy budu mít další)
  • nabízím i jiné varianty a další z mého pohledu zajímavé věci, mrkněte na ostatní mé nabídky zde na Auktiva.cz 
  • pokud chcete podpořit mě i tento server Auktiva.cz a nejste zde zatím zaregistrováni, můžete pomocí toho odkazu tak učinit a pak zde i případně cokoli zakoupit ... :-) díky
  • nejsem žádný podvodník, který se schovává za internet, proto preferuji i osobní převzetí (případně zašlu poštou)

zdroj

 

 

zdroj

 

zdroj

 

 

Jedná se o univerzální impulzní zdroj (modul), který umí jak snižovat, tak i zvyšovat napětí. Ideální třeba pro použití jako nabíječka (díky nastavitelnému proud. omezení). Nebo ve spojení s akumulátorem, kde kolísá napětí okolo 12V (11V až 15V) a vy potřebujete získat stabilních 12V.

Tak kde ale víte, že by stačil použít zdroj pouze zvyšující napětí, nebo pouze snižující, doporučují nepoužívat tento univerzální, ale pouze Step Up, nebo Step Down. Tato univerzálnost zdroje je vždy za cenu zmenšení účinnosti (tento univerzální zdroj obsahuje oba zdroje za sebou (Step Down a Up). A u tohoto univerzálního zdroje musíte ze začátku více kontrolovat ohřátí a je třeba si správně uvědomit a spočítat, jaké proudy tam mohou téci, třeba v režimu Step Up. A v případě potřeby zajistit chlazení (přidáním chladiče a ventilátorku). Ale úplně nejlepší, než zdroj vytěžovat na plný proud a přidávat chladič, je použít zdroj o stupeň silnější a ten zase zatěžovat na 50%.

Nastavení výstupního napětí a proudu jde celkem dobře víceotáčkovým trimrem. Pro nastavení proudu doporučuji 10A ampérmetr (multimetr). Na modulu zdroje je i trimr pro nastavení napětí, při kterém se rozsvítí LED "nabito". To se dá použít hlavně u nabíječky. Tento trimr a tato LED jinak k ničemu jinému neslouží, čili si ji nemusíme všímat, pokud ji nepotřebujeme. U LED diod na okraji plošného spoje jsou připraveny otvory pro pro možnost vyvedení signalizace stavů mimo plošňák.

Pozor na přepólování, nebo prohození vstupu/výstupu.

Výstupní napětí při zkoušení u tohoto zdroje nastavuji většinou na 12V, proudové omezení na 1A (ale nespoléhejte na to!).

 

 

 

 

---- ---- ---- ---- ----

 

  Podobné zdroje - snižující napětí, ale ji jiné - mám také v nabídce   

 

zdroj

 

 

 

zdroj

 

 

 

zdroj

 

 

 

Děkuji za zájem a shlédnutí stránky s tímto produktem i za případný nákup tohoto, či jiného nabízeného zboží. V případě dotazů mne kontaktujte e-mailem Pavel1122334455.Auktiva.cz@gmail.com

*** Zákaz používání a kopírování textů, i částí textů a obrázků bez mého souhlasu. ***

 
Aukce uživatele
Prodané předměty
Uživatel Kusů Cena Datum
1
146 
01. 11. 2017. 13:23
Stránka vygenerována za: 0.14s    Server time index: 1711654740