Aukce

x -prac- Podmínky nákupu a informace

  • Číslo Aukce:
    1481679
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1550012100
12. 02. 2019. 23:55
Umístění
Náchod
547 01
Možnost osobního předání
Stav předmětu Nové
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 64
Kladné hodnocení:
Registrován: 2016-10-29, Náchod
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
mPenize
Poštovné & Dodání
Osobní předání
Běžná zásilka
Doporučená zásilka
Cenný balík
Mezinárodní
Poštovné sdělím na požádání

Podmínky prodejce

V inzerátech nabízím použité, nebo nové přebývající věci a to pouze pro soukr.účely, ne pro podnikání, nebo k dalšímu prodeji !
Doklad většinou nemám, tedy ani nemohu poskytnout. Berte to prosím v potas, jinak nekupujte.
-
Nabízené věci jsou určeny převážně elektrotechnikům, je třeba tomu rozumět, mít alespoň minim.znalosti z oboru. Záruku na nové zboží dám na odzkoušení, ale jelikož skoro vše zkouším, vím tedy, že jste obdrželi věc funkční. Záruku nelze uznat, kde nebyly dodrženy zásady používání, parametry, nebo třeba při opotřebení. Ale všem se snažím vyjít vstříc, kdyby něco, napište.
-
Předat lze osobně, zaslat obyčejně od +25Kč, nebo lépe doporučeně od +55Kč (je pojištěno), případně balík (přesnou cenu pošt.dle váhy a rozměrů sdělím vždy po nákupu).
HNED po nákupu mě sami kontaktujte e-mailem ohledně platby a dopravy (je to moje podmínka, viz.aut.e-mail z Auktivy, který obdržíte).
-
Nedaří se zakoupit, máte problém, nějaký dotaz? Napište mi na e-mail a podepište se.

Popis aukce

x -prac- Podmínky nákupu a informace

Zobrazeno: 60

  Česká pošta od 1.2.2018 bohužel opět zdražuje, proto musím o trochu zvýšit cenu poštovného - viz. tabulka níže. 
  Původní cena 20 Kč pro obyč.zásilku a 50 Kč pro doporučenou již neplatí (v inzerátech to budu postupně aktualizovat). 

 

Mé podmínky nákupu a důležité informace


Tyto podmínky jsou závazné, před nákupem se s nimi prosím seznamte a musíte s nimi souhlasit.
Pokud s něčím nesouhlasíte, kontaktujte mě před nákupem s vaším návrhem, třeba se domluvíme ...
Pokud tyto mé podmínky nebudou dodrženy a budou porušeny, nebo se kupující chová nekorektně, vyhrazuji si právo obchod zrušit, nebo kupujícího přidat na "černou listinu". Další případný nákup pak jedině už pouze e-mailem.

V inzerátech nabízím použité, nebo nové přebývající věci a to pouze pro soukromé účely, ne pro podnikání, nebo k dalšímu prodeji !
Doklad většinou nemám, tedy ani nemohu poskytnout. Berte to prosím v potas, jinak nekupujte.

Nabízené věci používám pro sebe, pro známé a objednávám u různých dodavatelů doma i v cizině a to o nějaký ten kus většinou navíc (i třeba abych získal výhodnější cenu, než pro 1 kus). A věci, které se mi líbí, nebo předpokládám, že by mohli zaujmout i ostatní, nebo které mi přebývají, tak nabízím i zde.

Něco vám v mé nabídce schází, máte nějaký zajímavý tip? Budu rád, když se podělíte a napíšete mi. Díky. Zajímavých věcí je moc a nemůžu mít přehled o všem ....

Před nákupem se prosím důkladně seznamte s popisem u zboží, informacemi, obrázky. Kdyby bylo něco nejasného, zeptejte se mě před nákupem. Případné vrácení a zaslání zpět je jen zbytečná komplikace pro vás, ale i pro mě.

Prohlížejte, vybírejte zboží. Ale na tlačítko -koupit- (nebo přihodit) klikněte pouze, že nákup myslíte vážně. Tzn. že zboží opravdu chcete a souhlasíte s mými podmínkami, tedy i že za zboží rychle zaplatíte. Nákup je závazný, případné zrušení (nebo nezaplacení) jsou pro mne jen komplikace, když nic jiného, rozhodí se počty kusů a ne vždy to jde vrátit zpět.

Produkty nabízím funkční s jasným popisem, skoro vše se snažím odzkoušet, abych měl jistotu, že než něco použiji já, nebo nabídnu ostatním, že to bude fungovat. U každé položky se snažím dám maximum informací, obrázků i mých zkušeností. A na rovinu informuji, pokud jsem se u výrobku setkal s nějakou záludností, nebo na co si dát pozor, abyste se vyvarovali zbytečných nepříjemností. Mám tam také informaci, zda je zboží nové/použité, funkční, nebo s nějakým problémem a zde je věc i mnou odzkoušená.

Dobře zvažte, kam a jak produkty použijete a namontujete. Zvažte rozumně riziko případného selhání produktu a udělejte vše pro to, abyste tomu předešli. Například při použití modulu zdroje k napájení nějaké vaší drahé elektroniky udělejte vše pro to, abyste třeba zamezili špičkám a přepětí v napájení, osadili případně pojistku, nebo ještě lépe nějakou ochranu, apod. Nemohu odpovídat a ani neodpovídám za případné škody, které by relativně levný zdroj ode mne mohl způsobit, kdyby selhal a udělal nějaké škody na připojeném drahém zařízení.

Dále upozorňuji na případné riziko ohledně bezpečnosti. Je třeba dodržet všechny elektrotechnické, ale i ostatní (třeba požární) předpisy a normy, nenesu žádnou odpovědnost ani riziko, pokud něco nebude dodrženo, za neodbornou montáž, ani za nevhodné použití produktu. Obzvláště si dávejte pozor, pokud je produkt připojen na síťové napětí, to musí provádět jen osoba s patřičnou elektrotechnickou kvalifikací.

Nabízené elektro věci jsou určeny převážně elektrotechnikům, je třeba tomu rozumět, mít alespoň minimální znalosti z oboru.

Záruku na nové zboží dám na odzkoušení, ale jelikož skoro vše zkouším sám, vím tedy, že jste obdrželi věc funkční. Záruku nelze uznat, kde nebyly dodrženy zásady používání, parametry, nebo třeba při opotřebení pájením. Záruku nelze poskytnout ale na vše, hlavně na součástky (aktivní), nebo na elektroniku (moduly), kde se bude těžko dokazovat, jak a za jakých okolností došlo ke zničení. Čili záruku nelze poskytnout úplně na vše, resp. kde se nedá 100% dokázat, že k případnému poškození nedošlo vinou kupujícího (nějakým špatným zapojením, postupem, atd...). Proto i ve svém, ale i vašem zájmu, si zboží (co lze) já sám vyzkouším, abych měl jistotu ... Ale všem se snažím vyjít vstříc, kdyby něco, napište.

Vrácení zpět je možné po dohodě a pokud možno v co nejkratší době po nákupu. Ne vše lze ale vrátit. Pokud se domluvíme na vrácení produktu, je potřeba ho vrátit zpět v neporušeném, neopotřebovaném a 100% funkčním stavu, tak jak jsem to já odeslal vám (většinu věcí testuji, tedy vím, že jsem odeslal funkční zboží). Já si musím vrácenou věc zkontrolovat (nejenom vizuálně prohlédnout, ale vyzkoušet i na funkčnost) a pak případně vrátím peníze. Bohužel se mi už stalo, že jsem obdržel vrácenou věc nefunkční (Arduino a odpálených několik vstupů/výstupů). Pokud se jedná třeba o elektroniku, mé testování vrácené věci mě bude stát nějaký čas a mohu to zohlednit ve vrácené částce. Počítejte tedy prosím s tím, že nemusím proto vrátit 100% Kč, ale dle času zkoušení méně (obvykle většinou 75-100%). Pokud zjistím, že vrácená věc není 100% funkční, nemusím vrátit žádné peníze a mohu na vaše náklady zaslat zpět. Ve vrácené částce mohu i zohlednit, za jak dlouho po nákupu se mi zakoupená věc vrátí. Zaplacené poštovné samozř. nevracím (a to i když jste měli poštovné ode mne zdarma, neboli v ceně zboží, protože já poštovné při odesílání platím poště vždy).
Proto znovu apeluji, nakupujte s rozvahou, abyste nemuseli koupenou věc vracet zpět, je to pak jen zbytečná komplikace pro obě strany.

Podmínkou nákupu u mne je rychlá komunikace se mnou, i já se snažím rychle odpovídat. Při komunikaci se mnou se podepisujte celým jménem (anonymům neodpovídám). Při zakoupení musíte poskytnout platnou adresu, e-mail i mobil (nebojte, zbytečně nevolám, jen v případě nutnosti).

Stavy (počty kusů) se snažím udržovat aktuální (správné), přesto se může stát, že někdy nemusí přesně odpovídat skutečnosti. Počet kusů můžu mít více, než je uvedeno, nebo méně. Nabízené věci nabízím i na jiných místech, může se stát, že požadovanou věc shodou okolností zakoupí někdo jiný a jinde a já nestihnu upravit (snížit) počty, nebo se staví někdo osobně.

IHNED po nákupu, nebo ještě lépe před nákupem, mě sami kontaktujte s informací, jakou používáte banku (z jaké banky budete platit). Já podle toho pošlu číslo účtu pro platbu (mám: FIO, AirBank, ČSOB/Pošt.spoř., Česká spoř., mBank, KB, EquaBank, UniCreditBank). A když to bude možné, zaplaťte v rámci banky, je to rychleji převedené. A informujte mě pak i o platbě (z jaké vaši do jaké mé banky platíte a kdy), ne vždy mi z banky přijde info.

Platbu prosím obratem, abych mohl i já rychle odeslat. Pokud nemíníte ihned zaplatit, abych platbu obdržel nejdéle další prac.den, nekupujte prosím, pouze napište. Určitě se nějak domluvíme. Pokud ale naklikáte nákup, mým zájmem je potom rychlost, ne aby se to zbytečně protahovalo.

Také mi napište, zda chcete osobní předání (což preferuji), nebo potom zaslat. Něco lze poslat obyčejným dopisem, jistější je ale zaslání doporučeně, případně balíkem (pokud to nelze zaslat ani doporučeně). Sami zvažte riziko a to i vzhledem k ceně zboží.
U obyč.dopisu riziko nese kupující, zásilka není sledovatelná a pošta neručí za dodání (v naprosté většině ale dojde). Zaslání doporučeně a balíkem je jistější, zásilky jsou sledovatelné a pojištěné.
Balík na poštu a do ruky jsou určeny pro těžší zboží větších rozměrů a hodnoty.


Ceny poštovného ČR (sdělím po nákupu dle přibližné váhy a rozměrů) :

  obyčejný dopis (do tloušťky 2cm)    25Kč do 100g, 35Kč do 1kg    pošta neručí za dodání 
  doporučený dopis (do tloušťky 5cm)     55Kč do 100g, 60Kč do 1kg, 70Kč do 2kg    pojištěno do hodnoty 760Kč 
  doporučený balíček    80Kč do 500g, 85Kč do 2kg    pojištěno do hodnoty 760Kč 
  balík na poštu    110Kč do 2kg, 120Kč do 5kg, 140Kč do 10kg    pojištěno do hodn. 50000Kč 
  balík do ruky    130Kč do 2kg, 145Kč do 5kg, 165Kč do 10kg    pojištěno do hodn. 50000Kč 

Zaslání na dobírku po mne prosím nepožadujte, mám s tím špatnou zkušenost. Navíc je dobírka dražší (počítejte s navýšením doporuč.poštovného nebo balíku o +50Kč). Pokud byste na dobírce trvali, kontaktujte mne před nákupem, ale budu chtít dopředu uhradit alespoň poštovné, jedině potom udělám vyjímku s dobírkou.
Zaslání do zahraničí (to mi ale napište předem před nákupem prosím) - cenu sdělím individuálně.
Každou zásilku se snažím pečlivě zabalit a každou si před odesláním fotím.

Odesílám podle svého času a podle toho, kolik se mi toho sejde k odeslání. Snažím se co nejrychleji, nejčastěji v Po a ve Čt, ale může to být i jinak. Záleží i na velikosti objednávky, třeba při objednávce jen za 20Kč individuálně na poštu asi nepoběžím, nemám ji "za rohem" ....

Odkaz na sledovatelnou zásilku (doporučenou, balík) mohu zaslat na vyžádání. Pokud zásilka nepřijde další prac.den po mém odeslání, napište si o něj (dříve to nemá smysl, stav zásilky na webu pošty je zobrazován se zpožděním).

Když zakoupenou věc obdržíte a budete spokojeni, budu rád, když mi udělíte pozitivní hodnocení (pokud kupujete přes web a hodnocení lze udělit). Já vám hodnocení udělím potom také. Pokud ale spokojeni nejste, nebo máte nějaký problém, nepište to prosím do komentářů, ale kontaktujte mě e-mailem, případně pak telefonem (SMS ne). Určitě se nějak domluvíme, mým zájmem je oboustranná spokojenost. Pokud to ale hned napíšete do komentáře, bude mne to mrzet a nebudu mít pak snahu cokoli řešit. I když skoro všechnu elektroniku zkouším, splést se může každý, i já (jsme jen lidé) a stát se může cokoli, je to jen "hloupá" elektronika ....

Pokud je cokoli nejasného, nebo máte nějaký dotaz, problém, napište mi na e-mail: Pavel1122334455.Auktiva.cz@gmail.com a podepište se celým jménem. Anonymům a na nepodepsané, neslušné, nebo urážlivé vzkazy/dotazy, nebo na špatně míněné, nereaguji, nebo nemusím odpovědět.

Díky za váš čas, přečtení výše uvedených informací a hlavně, že se tím při případném nákupu budete i řídit..

---

e-mail: Pavel1122334455.Auktiva.cz@gmail.com

Mé nabídky (inzeráty): https://www.auktiva.cz/user/pavel1122334455/aukce , nebo kratší odkaz: https://auk.pato.cz/nab

Mé podmínky a informace: https://auk.pato.cz/info


 
  • Fotografie
K aukci nejsou přiřazeny žádné obrázky!
 
Aukce uživatele
Stránka vygenerována za: 0.222s    Server time index: 1714082380