Aukce

POVER_SUPREME - energie pro olej

  • Číslo Aukce:
    423732
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů:
Kusů 3
Konec aukce
Skončeno 1514396152
27. 12. 2017. 18:35
Umístění
Ne
70000
Stav předmětu Nové
Tento uživatel nemá ověřenou adresu
Počet hodnocení: 5
Kladné hodnocení:
Registrován: 2012-02-14, Ne
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Doporučená zásilka
80 
Mezinárodní
Popis aukce

POVER_SUPREME - energie pro olej

Zobrazeno: 222

Tento přípravek, který byl vyvinut pro NASA. Motor, převodovka či hydraulika v extrémních podmínkách vesmírného programu. Jedná se o čistě ropný produkt, který až o 150% prodlužuje životnost motoru, podstatně snižuje hlučnost, spotřebu pohonných hmot a energie, provozní teplotu a zvýší výkon.

POVER_SUPREME®
je čistě ropný produkt. Koncentrovaný aditiv, který obsahuje ty nejkvalitnější složky, které má dnešní mazací technika na světě k dispozici. Míchá se s konvenčními mazacími oleji pro motory, mechanické i automatické převodovky, rozvodovky, hydraulické systémy a všechny namáhané třecí plochy mazané vazelínami.
Neobsahuje naprosto žádný silikon, polymer, molybden, teflon nebo jiná syntetická aditiva, z nichž jsou některá za určitých okolností zdraví škodlivá (karcinogenní).

POVER_SUPREME®
ve směsi s mazivem vytváří velmi silnou a odolnou vrstvu (film), která je vysoce přilnavá a která udržuje odstup mezi pohyblivými kovovými součástkami. Obrovská odolnost proti tlaku, otěru, a vysokým teplotám. Snižuje tření na minimum a to má následující účinek:

  1. maximální prodloužení životnosti
  2. zvýšení výkonu
  3. snížení spotřeby pohonných hmot a energie
  4. podstatné snížení hlučnosti
  5. snížení provozní teploty

POVER_SUPREME®
rozpouští karbon, šelak a sedimenty. Chrání stroj před korozí. Výsledek je znát ihned po prvním použití. Působí při všech teplotách stejně. Zvyšuje tepelné limity. Zásadně zlepšuje startování motorů v mrazech a také zabraňuje vytváření pěny. Olej zůstává v tekutém stavu i při - 42ºC a snáší extrémní teploty do 250ºC. Při náhlém úniku oleje nebo přehřátí motoru je zabráněno poruše a po určitou dobu může být stroj v činnosti bez poškození. Mazání probíhá ihned i při studeném startu po delším odstavení, protože přípravek nestéká ze stěn motoru.

POVER_SUPREME®
při nezávislých testech v USA i jiných státech prokázal, že životnost motorů a strojního zařízení může být prodloužena až o 150% při současném snížení paliva. Vysoké afinity oleje se dosáhne přidáním pouze 3 - 5%.

POVER_SUPREME®
do oleje či mazacího tuku.

UPOZORNĚNÍ: přípravek není určen ke snížení spotřeby oleje či k těsnění při propuštění oleje, ani není určen ke "generálce za chodu"! Nesmí se používat s brzdovou kapalinou, nebo tam, kde je zvýšené provozní tření (brzdy, spojka). 

 
Aukce uživatele
Odznak HEPU
25 
1d 15h
Odznak SACHS
30 
1d 15h
Katalog filtrů na CD
45 
12d 7h
Stránka vygenerována za: 0.23s    Server time index: 1711689966