Aukce

ROSWELLSKÉ UFO -UTAJOVANÉ DOKUMENTY - fakta,důkazy

  • Číslo Aukce:
    1456434
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Nejvyšší příhoz
Přihodit
 Kč
Nabídněte minimálně 59 
Počet příhozů 0
Nejvýše přihazující
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1512403500
04. 12. 2017. 17:05
Umístění
Kadan
432 01
Stav předmětu Lehce použité
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 2
Kladné hodnocení:
Registrován: 2011-10-30, Kadan
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Doporučená zásilka
59 
Mezinárodní
Popis aukce

ROSWELLSKÉ UFO -UTAJOVANÉ DOKUMENTY - fakta,důkazy

Zobrazeno: 6
ROSWELLSKÉ UFO -UTAJOVANÉ DOKUMENTY - fakta,důkazy
Aukce uživatele Borgia-L(2)stars

Popis předmětu:

ROSWELLSKÉ UFO - Kevin D. Randle (kapitán letectva v záloze), 181 stran, rok 1995, pevná vazba, pěkný stav

(ROSWELLSKÉ UFO -UTAJOVANÉ DOKUMENTY - fakta,důkazy)

 

Autor v knize přinesl nejnovější poznatky týkající se tohoto záhadného, i když nejlépe zdokumentovaného případu ztroskotání UFO v historii.

Zabývá se zprávou amerického vojenského letectva, které tvrdí, že to byl balon pozemské provenience, který se tenkrát u Roswellu zřítil. Stanovisko letectva je podrobně konfrontováno s velkým množstvím výpovědí dalších nových svědků. Nakonec se znovu ukáže, že šlo zřejmě o stroj, který nepochází z tohoto světa.

Následují další pozemská vysvětlení...

V knize jsou uvedeny výpovědi očitých svědků tehdejší události, poznatky lidí, kteří se prokazatelně nacházeli v Roswellu v červenci 1947 a mohou tedy události potvrdit. Vše nasvědčuje mimozemskému původu havarovaného objektu. Po dlouhodobém výzkumu a posouzení celé řady dalších názorů a tvrzení mnoha oponentů dochází kapitán amerického letectva Kevin D. Randle k nezvratnému závěru, že Mac Brazel našel tenkrát na svém ranči zbytky mimozemské vesmírné lodi.

 

OBSAH:

 

*ČÁST I: PŘÍPAD HAVÁRIE UFO U ROSWELLU

Pravda o havárii UFO u Roswellu

Výsledky poslední analýzy roswellského případu provedené vojenským letectvem

Kdo byl na Brazelově ranči a další otázky

Několik otázek zasluhujících odpověď

Celkové závěry

Rozhovory s různými svědky

 

*ČÁST II: ZÁPISY A PŘÍSEŽNÁ PROHLÁŠENÍ Z VÝSLECHU SVĚDKŮ

Brigádní generál Arthur E. Exon, letecká základna Wright-Patterson

Podplukovník Joe Briley, operační důstojník 509. skupiny

Major D. Easley, náčelník vojenské policie 509. skupiny

Loretta Proctorová, Brazelova sousedka.

Jud (George) Roberts, reportér rozhlasové stanice KGFL, Roswell

Povětrnostní poměry a projekt Mogul: Nejnovější poznatky...

 

*ČÁST III: PŘÍLOHA

(fotokopie výpovědí a přísežných prohlášení svědků)

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Abychom si navodili představu toho co se v době Roswellské události dělo v USA,vraťme se nejprve do jasného a bezmračného 24.6.1947. Toho dne odstartoval pilot Kenneth Arnold na civilním letounu k pátracímu letu po zmizelém dopravním letounu USMC.

Po hodinovém bezvýsledném pátrání nabral Arnold kurs zpět na Yakimu (stát Washington) odkud startoval. Krátce poté zaznamenal na úrovni horizontu záblesk, který upoutal jeho pozornost. Původcem záblesků byla řetězová formace 9 objektů s velmi lesklým povrchem velkou rychlostí směřujících ve výšce cca 9500 m za neustálých změn formace k Mount Rainier. Arnold se z počátku domníval že jde o trysková letadla zapojená do stejného pátrání jako on.Následné pozorování kdy na základě časového úseku za nějž objekty uletěly vzdálenost 47 mil (hraniční body Mount Rainier a Mount Adams) ale tuto prvotní doměnku vyvrátilo (výpočtem došel Arnold k odhadu rychlosti na cca 1700 mil/h.Arnoldovi se rovněž podařilo pořídit několik jednoduchých náčrtků pro identifikaci na nichž zachytil objekty tvarem velmi podobné bumerangu či neúplného trojúhelníku s naprostou absencí ocasních ploch.Arnold následně přistál na letišti v Yakimě kde své pozorování oznámil několika přátelům a po natankování paliva pokračoval na své domovské letiště v Pendletonu (stát Oregon).

Následující den o Arnoldově případu informovaly noviny téměř v celých USA.V reakci na tuto sérii článků představitelé leteckých organizací v USA popřeli existenci letounu s podobnými charakteristikami (konkrétně třeba E.Leach, inspektor FAA) ale zároveň USAF o tyto objekty projevilo zájem v tom smyslu že mají zájem o letoun jež dokáže létat takovou rychlostí.

Ještě týž den Arnoldovo svědectví podpořil prospektor Fred Johnson, který oznámil že v oblasti Cascade mountains (jejichž součástí jsou i výše zmíněné masivy) pozoroval skupinu šesti diskových objektů,které prolétly v blízkosti jeho prospektorského stanoviště.Objekty popsal jako kruhové s velmi lesklým povrchem a malými ocasními plochami.Ve chvíli kdy se objekty přiblížily zaznamenal Johnson velké výchylky střelky kompasu což si vyložil jako přítomnost velice silného magnetického pole u objektů (šlo o první potvrzené pozorování ovlivnění přístrojů UFO).

V následujících dnech se s hlášeními UFO doslova roztrhnul pytel.Lidé z Utahu, Arizony, Oklahomy, Texasu a Nového Mexika začaly bombardovat úřady dotazy na pozorování,která se jim podařila. Z nejzajímavějších a z hlediska účastníků nejprokazatelnějších jsou tyto:

 

Cedar City - Pilot Roy Walter pozoroval 27.6. z letounu letící UFO.Jeho pozorování potvrdili Royce R. Knight (ředitel letiště Cedar City) a Charles Moore (řidič jedoucí po silnici severně od letiště Cedar City),kteří pozorovali UFO letící vysokou rychlostí východním směrem přes letiště.Všichni jej shodně popsali jako modrou ohnivou kouli.

 

White Sands – 27.6. pozorovali capt.E.B.Detchmendy a W.C.Doods (zaměstnanec White Sands) jasný objekt přelétající nad bází White Sands.E.B.Detchmendy jej popsal jako „plamen na obloze“.

 

Počínaje 27.6. začala oblast pozorování UFO expandovat i do Kanady a Michiganu a během následujících dvou dnů se rozšířila na celé USA. Rovněž byly v této době zaznamenány případy pozorování UFO v Austrálii a na Novém Zélandu. Také byl zahájen prvotní vědecký výzkum s cílem tyto jevy vysvětlit. Podařilo se přitom vyloučit možnost že by objekty byly meteory nebo optické klamy. Též byla vyloučena možnost že by šlo o tajné letecké projekty (bylo přímo konstatováno že výroba letounu tohoto tvaru a s těmito parametry není s přihlédnutím ke stavu vědeckého pokroku v té době v lidských možnostech-s čestnou výjimkou projektu US NAVY jehož prototyp se ale prokazatelně v této oblasti nevyskytoval) nebo že by pozorování měla co společného s jaderným výzkumem (předseda komise pro atomovou energii David Lilienthal).

 

28.6. se centrum největší hustoty pozorování přesunulo do oblasti západně od Mississippi a o den později bylo UFO znovu pozorováno ve White Sands.Tentokrát byli pozorovateli doktoři C.J.Zohn, Curtis C Rockwood (oba odborníci na řízené střely) a John R.Kauke patřící k zaměstnancům White Sands.Tito muži pozorovali po dobu 60ti sekund disk při přeletu nad základnou.Tato událost se zároveň stala i první která byla vyšetřována USAF která konstatovala že původcem pozorování byl meteorologický balon.Ovšem i přes tuto skutečnost připravili na UFO past s cílem zjistit o nich co nejvíc.

 

4.7. byly po celých Spojených státech uvedeny stíhačky USAF do pohotovosti přičemž všechny byly vybaveny kamerami, nabitými zbraněmi a jednoduchým úkolem-najít,vyfotit a pokud možno sestřelit. I přes to že tento prodloužený víkend byl na pozorování UFO bohatý........

co se u Roswellu skutečně přihodilo - jaké jsou důkazy?...to se dočtete v knize 

 

 

 

POD STEJNÝM NICKEM a to Borgia-L

MNE NAJDETE I NA AUKRU

POKUD BY SE VÁM TAM NĚJAKÉ AUKCE LÍBILY,

MŮŽEME JE SLOUČIT DO JEDNÉ ZÁSILKY 

PODÍVEJTE A PŘÍPADNĚ NAPIŠTĚ

přeji příjemné dražení či nakupování

-----------------------------------------------------------------------------

POŠTOVNÉ NESČÍTÁM 
POUZE PŘIPOČÍTÁVÁM +5,-kč ZA KAŽDOU DALŠÍ POLOŽKU U KNIH !

(ne u kamenů), 
MAXIMÁLNĚ ... VŠAK DO VÝŠE 140,- Kč (to už by musel být větší a těžký balík)
PODLE VELIKOSTI BALÍKU a váhy knih!!!
číslo účtu je ve výherním emailu na konci.

 

 

 
Aukce uživatele
Příhozy
Uživatel Velikost příhozu Datum
Stránka vygenerována za: 0.231s    Server time index: 1714047304