Aukce

Valerie Theriel KREV PREDÁTORŮ I.

  • Číslo Aukce:
    618355
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Nejvyšší příhoz
Přihodit
 Kč
Nabídněte minimálně 280 
Počet příhozů 0
Nejvýše přihazující
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1572533829
31. 10. 2019. 15:57
Umístění
Ostrava Peřkovice
72529
Stav předmětu Nové
Tento uživatel nemá ověřenou adresu
Počet hodnocení: 98
Kladné hodnocení:
Registrován: 2012-11-21, Ostrava Petřkovice
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Doporučená zásilka
100 
Mezinárodní
Doplňující informace
Rok vydání: 2011 Počet stran: 320
Vazba: Měkká Stav: Nová
Další informace: První vydání, formát B5 (kniha je větších rozměrů)
Popis aukce

Valerie Theriel KREV PREDÁTORŮ I.

Zobrazeno: 503

Valerie Theriel KREV PREDÁTORŮ I.

Kniha je první ze dvou částí prvního dílu tetralogie Krev predátorů, což je fantasy román s příměsí hororu a později i sci-fi, a obsahující silný milostný motiv. V tomto příběhu jsou nečekané zvraty, zrádné i pro přežití potřebné intriky, závažná rozhodnutí klíčových postav, jejichž charaktery jsou zde pečlivě prokresleny, a dokonce i jistý pohled na Boha, kterého dílo představuje velmi nezvyklou formou, stejně jako upíry, původ kterých je takový, jaký snad ještě v žádném díle nebyl prezentován. Děj tetralogie zahrnuje období celých staletí, během nichž se příběh klíčových postav postupně rozvíjel až k velmi překvapivému závěru. Druhá část knihy vyšla zároveň s touto a je ji rovněž možné si zakoupit.

Dílo je určeno pro milovníky silných osudových příběhů s fantasy motivy a příměsí hororu. 

Dokázalo by dobro porazit zlo, když se nedovede vcítit do jeho způsobu myšlení a pochopit motivy konání bytosti tak prohnané, že by její vláda zničila celý svět a vyhladila lidstvo? A jaký by měl být vládce světa? Pokud by chápal podstatu zla, nedokázal by se od něj přece oprostit, což by ve svém důsledku znamenalo totéž. Zkázu. Avšak řešení existuje a to prosté a dokonalé. Nastal čas boje o vládu nad světem a vy budete při tom. Prožijete chvíle plné podlých intrik, temných vášní i čisté lásky dvou zcela odlišných bytostí. Zlo je třeba poznat, oklamat a zničit. 

Tentokrát to však nebude boj muže proti muži… 

Dva životy, však jeden osud, 
od dávných časů, až doposud. 
K ochraně krále se zrodila 
zbraň, aby čiré zlo zničila. 
Bude mu mečem i štítem 
a král ji obdaří citem, 
jakého na světě není, 
život jí k lepšímu změní.

Krev. Právě ta přitáhne do života mladé ženy s bolestnou minulostí děsivé a nemilosrdné tvory, jejichž existence pro ni spadá do říše bájí. Přinutí ji to hledat ochranu u tajemného muže, kterému nevěří. A právě, když se křehká důvěra mezi oběma mladými lidmi vytvoří, krvelačný netvor opět zaútočí. Navíc není sám, kdo se tento svazek snaží rozdělit. Skutečná hrozba leží mnohem blíže... 

Pár let nato zavede osudové pouto, vzniklé před celými věky, jistého až příliš zvědavého a tvrdohlavého mladíka do města, kterému vládne krásná a nebezpečná dvojnásobná vdova, stejně tak obávaná, jako nenáviděná. Podaří se ženě, střežící jeho tajemství, před mladým zvědavcem utajit jeho pravý původ, aby nezjistil šokující skutečnost, jíž kdysi ona sama musela čelit? Cenou ze jeho bezpečí jsou její city... (přísaha mrtvému, ztráta paměti. 1. část)

 
Aukce uživatele
Příhozy
Uživatel Velikost příhozu Datum
Stránka vygenerována za: 0.145s    Server time index: 1713608989