|
Způsoby platby |
Hotově při předání |
Poštovné & Dodání | |
Osobní předání | 0 Kč |
Dobírka | 120 Kč |
Mezinárodní |
Vilém Vrabec: Jihočeská houbařská kuchařka
Název: Jihočeská houbařská kuchařka
Edice:
Autor: Vilém Vrabec
Fotografie hub: Josef a Marie Erhartovi
Fotografie pokrmů: Vladimír Simer a Jiří Stach
Popis: Několik slov úvodem
Zařazení hub do jakostních skupin pro kuchyňskou úpravu
Houby, které před tepelnou úpravou nebo při tepelné úpravě podstatně mění barvu
Druhy pokrmů, které můžeme z hub připravit
Vhodné uplatnění jednotlivých druhů hub pro rozmanité způsoby úprav pokrmů
Příprava hub před tepelnou úpravou
Technologický postup při přípravě pokrmů z hub
Kdy a jak houby solíme
Příprava houbových pokrmů a pokrmů s houbami v praxi
Nápoje a houbové pokrmy
Čerstvé houby v teplé kuchyni
Konzervované houby v teplé kuchyni
Čerstvé a konzervované houby ve studené kuchyni
Přílohy k teplým houbovým pokrmům
Ing. Miroslav Smotlacha
Houbaření, houbaři, co víme o houbách, houby ve výživě člověka, houby v kuchyni, Konzervování hub k účelům kuchyňským, výběr jedlých hub a jejich význam v kuchyni.
Prof. MUDr. RNDr. Karel Halačka
Poznámky hygienika
Počet stran: 344
Formát: 145 x 210 mm
Vazba: Brožovaná
Příloha:
Vyšlo: 1986
Nakladatelství: Svépomoc
Sleva:
Ukázka:
Stav: Drobné stopy používání, posledních devět listů uvolněných z bloku, jinak perfektní
Poznámka: 1. vydání
Osobní předání možné po předcházející telefonické domluvě (722 711 226) v Kutné Hoře nebo v Praze, jinak posíláme na dobírku, poštovné a balné 120 Kč.
Při objednávce více položek platíte jen jedno poštovné (podle rozměrů a váhy zásilky), které Vám sdělíme e-mailem.
Knihu Vám můžeme také dopravit na Vaši adresu. V případě zájmu si o podmínky a cenu za dopravu napište na obchod@art-tour.cz
|
Uživatel | Velikost příhozu | Datum |