Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přídávání obrázků!

Vaše návrhy a nápady

Re: Přídávání obrázků!

Příspěvekod gugacka » 18 úno 2012 15:27

minikamerky.com píše:Pane nevnucujte se!! Kuva vůbec nechápu, proč na moje téma reagujete??? Chcete ukázat, jak jste jedineční? Napsal jsem tady svůj názor na vylepšení systému, auktiva mi odpověděla, z odpovědí jsem spokojen, poděkoval jsem a je to. Né to přínde jeden, začne radit jak dělat obrázky, pak přínde druhej a začne mě učit slušnému chování a nakonec to zavře poslední trouba, kterej se přidá jelikož cítí podporu, těch dvou předchozích IT.

Jedinej trouba jste tady nejspíš vy ;) Tady jste na diskuzním foru, kde se diskutuje s ostatními uživateli. Pokud chcete ryze soukromou odpověď od auktivy doporučuji http://www.auktiva.cz/kontakt/
gugacka

Příspěvekod AVL68 » 18 úno 2012 18:01

minikamerky.com píše:Pane nevnucujte se!! Kuva vůbec nechápu, proč na moje téma reagujete??? Chcete ukázat, jak jste jedineční? Napsal jsem tady svůj názor na vylepšení systému, auktiva mi odpověděla, z odpovědí jsem spokojen, poděkoval jsem a je to. Né to přínde jeden, začne radit jak dělat obrázky, pak přínde druhej a začne mě učit slušnému chování a nakonec to zavře poslední trouba, kterej se přidá jelikož cítí podporu, těch dvou předchozích IT.

Nevnucuji se, ani nevychovávám!
Nereagoval jsem na vaše téma, ale na váš slovník. :!:
Můj příspěvek (první) Vás měl jen přimět k zamyšlení. :idea:
Váš styl - domýšlivost a neúcta k jiným - pokračoval, což jsem následně okomentoval. 8-)

Jsme na fóru, proto jsem využil možnost napsat co si myslím a co se mě nelíbí. Nic víc, nic míň. Jestli tohle nechápete... :roll:
AVL68

Příspěvekod auktiva » 18 úno 2012 18:46

Myslíme že to již stačilo.

Zamčeno!
Obrázek
auktiva

Předchozí

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky