Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Vaše návrhy a nápady

Re: Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Příspěvekod drobek47 » 01 bře 2012 15:17

přidělal jsem Vám zbytečnou práci. Ten odkaz tam již je. Sice malinkejma písmenkama, ale je. Vratislav tady někde psal, že jemu se to po kliknutí na Fórum otevře rovnou v Zobrazit aktivní témata. Na to, že něco takového existuje jsem přišel po dvou letech tady, a to jsem se musel zeptat. :(
drobek47

Příspěvekod CrayXMP » 01 bře 2012 21:48

od Vratislav16 » 01 bře 2012 09:34
dále se nebudu rozvádět= to je mé obchodní tajemství. Přirovnání= když chci někde existovat a žít = musím se přizpůsobit !! Každý je strůjcem štěstí svého ...........

S tím máte samozřejmě naprostou pravdu "každý strůjce svého štěstí" - platí to mimo jiné i na provozovatele serveru.

Váš nápad možná vyhovuje vám - ale rozhodně ne mně (a jak vidím i ostatním prodávajícím). a i kdyby nakrásně jsme všichni měli tabulku s "kody předmětů", tak až tady bude jednou moře aukcí, tak to zase nebude fungovat pro kupující. Jednoduchý příklad: Aukro na klíčové slovo "dell" vyhodí 17 stránek aukcí.. když chci jenom servery, tak napíšu "dell poweredge" nebo "dell server".. když hledám baterii, napíšu "Dell baterie".. ale to je vám asi zřejmě totálně ukradené, že když tenhle způsob vyhledávání nebude fungovat tady, tak se kupující zhnuseně odtáhnou.
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 02 čer 2012 09:01

auktiva píše:...V nejbližší době bychom chtěli nejprve spustit beta verzi, u které budete moci říci své připomínky.

Bude, dočkáme se ;) , nějakého testování?
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 02 čer 2012 12:05

AVL68 píše:
auktiva píše:...V nejbližší době bychom chtěli nejprve spustit beta verzi, u které budete moci říci své připomínky.

Bude, dočkáme se ;) , nějakého testování?

Obrázek
drobek47

Příspěvekod auktiva » 02 čer 2012 21:15

Testování bude. Termín raději nebudeme říkat dopředu ale již dokončujeme takže snad brzy.
auktiva

Předchozí

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky