Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

HLÍDACÍ PES

Vaše návrhy a nápady

HLÍDACÍ PES

Příspěvekod Vratislav16 » 19 srp 2012 12:27

Tak jsem dostal "přes čumák" . Zmínil jsem se partnerovi ,že existuje AUKTIVA. Odepsal mi :

Až budou mít na auktivě zavedenu funkci hlídacího psa (hlídání položek), tak tam budu často, bez této funkce je to ztráta času. Už jsem to říkal spoustě prodávajících, kteří tam přešli z Odklepnuto, ale stále se nic nezměnilo. Přeci nebudu každý den prověřovat, zda na Auktivě nepřibyla některá z 50 hledaných položek. Jinde je možno ještě ve sledovaných položkách zvolit možnost, abych dostal emailem UPOZORNĚNÍ O KONCI SLEDOVANÉ AUKCE :!:
NYNÍ JE STAV NA AUKTIVĚ : možno nastavit == NAKUPUJI / OBLÍBENÍ PRODEJCI / posílat email = DENNĚ, TÝDNĚ , NEPOSÍLAT(oznámení o spuštění nějaké aukce OBLÍBENÉHO PRODEJCE)
NAVRHUJI : MOŽNOST nastavit na př. = HELIGONKA ( pokud se vyskytne v názvu aukce), ABY BYLO MOŽNO NASTAVIT = poslání emailu na př. 3h , neb jinou hodnotu před koncem aukce se slovem HELIGONKA v názvu aukce.
Vratislav16

Re: HLÍDACÍ PES

Příspěvekod vpdiablo » 20 srp 2012 01:22

No kdyby tu lépe fungovalo RSS, nepotřeboval by hlídače nikdo, stačila by čtečka RSS feeds. Třeba na bazoši to funguje celkem obstojně vyhledává to jak podle hledání (slova) tak podle toho odkud je prodejce i s nadefinovaným okruhem od do.
Ještě zavést přírůstky kategorií do RSS a dají se hlídat jednotlivé kategorie či podkategorie na nově přidané položky ať už pro celou kategorii, tak pro dané hledání dle slov v dané kategorii nebo na celém serveru, atd atd.
RSS čtečka to pak pěkně načte vše najednou a každých cca 10 min(nebo dle nastavení) mrkne zda nepřibylo něco nového.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Vratislav16 » 20 srp 2012 16:47

no to jsem zvědav ,co odpoví admini na diskusi vpdiabla :drink:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 20 srp 2012 18:29

vpdiablo píše:No kdyby tu lépe fungovalo RSS, nepotřeboval by hlídače nikdo, stačila by čtečka RSS feeds. Třeba na bazoši to funguje celkem obstojně vyhledává to jak podle hledání (slova) tak podle toho odkud je prodejce i s nadefinovaným okruhem od do.
Ještě zavést přírůstky kategorií do RSS a dají se hlídat jednotlivé kategorie či podkategorie na nově přidané položky ať už pro celou kategorii, tak pro dané hledání dle slov v dané kategorii nebo na celém serveru, atd atd.
RSS čtečka to pak pěkně načte vše najednou a každých cca 10 min(nebo dle nastavení) mrkne zda nepřibylo něco nového.

No, NĚCO :!: na sledování by to chtělo. Třeba se (letos :?: ) dočkáme.
AVL68

Příspěvekod CrayXMP » 20 srp 2012 23:26

No tak to vám oběma (diablo + vratislav) "držím palce".. asi není zapotřebí teoretického fyzika oceněného Nobelovou cenou, aby si spočítal, že taková funkce by ani zdaleka nemusela zabrat 8 měsíců +..
CrayXMP

Příspěvekod vpdiablo » 21 srp 2012 20:12

RSS tu je a funguje, ale v té nejjednodušší verzi vhodné například pro novinky cz a podobné kde se bere každý nový článek, bohužel nevím jak moc je náročné aplikovat používat dokonalejší RSS než takové které je zde momentálně aplikováno, ale rozhodně by jej nebylo třeba vymýšlet, to už vymyslel někdo jiný, horší je jak dobře by bylo zde aplikovatelné, ale když to funguje na Bazoši tak to zase až tak problémové nebude.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky