Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

reklama na autě

Vaše návrhy a nápady

Re: reklama na autě

Příspěvekod Twiggina » 05 led 2012 11:55

Re: AVL68
Jéééje s tou schránkou to je také boží nápad, jsem na tom podobně jako vy a mám vééélkou schránku. :lol:
Směj se zítra bude hůř. Zítra je zítra a nemůže být nikdy dnes! Obrázek
Twiggina

Příspěvekod vpdiablo » 05 led 2012 11:59

wendelyn píše:Rád bych na Auktivě trvale prodával,ale zkrátka mne to neuživí.A podobných prodejců je určitě na Aukru víc.Dovedu si představit i situaci,kdy by prodejci s podnikatelským účtem platili poplatky a dotovali tak sběratele a drobný prodej.Za sebe můžu říct,že bych do toho šel.Jenže dokud se mi tady podaří prodat deset věcí ze sta a na Aukru jich ze sta prodám devadesát,budu sice nadávat "na poměry" na Aukru,ale prodávat budu tam.A sem občas nakouknu a něco koupím.

Ale pokud vás prodej živí, máte od každé věci vícero kusů, není přeci problém mít vystaveno i zde, co se práce s vystavením aukcí týká ve většině případů stačí jen zkopírovat zdrojový kod aukce vystavovane na aukru a zde jako zdrojovy kod vložit a provest drobné úpravy, plus team auktivy dokonce nabízí pomoc s přesunem (duplikací) aukcí z aukra sem na auktivu, kdy zde pak stačí již jen drobné korekce textu.
Takže ve výsledku pak pomáháte sobě, protože každý prodej zde je vlastně bonusem k prodeji jinde, pomáháte i auktivě, protože když je tu vystaveno zboží,které kupující chce koupit a koupí je zde,pak se jistě i vrátí a nakoupí znovu, i když třeba zase něco jiného. A časem až se to tu rozjede pořádně najednou zjistíte, že ačkoliv to zezačátku vypadalo jako že nic z toho nebude, opak je pravdou. Ale bez toho pokusu a chuti něco udělat a ne jen čekat až to ostatní zařídí se to nikdy nestane, protože těch co čekají je 100x více než těch co nečekají.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 05 led 2012 12:03

Twiggina píše:Re: AVL68
Jéééje s tou schránkou to je také boží nápad, jsem na tom podobně jako vy a mám vééélkou schránku. :lol:

Jj a hlavně v panelákové zástavbě by samolepka velikosti cca 6x4 cm na schránce odvedla velký kus práce.
Možná by stálo za to jich vyrobit větší množství, poslat uživatelům auktivy info email s tím, že kdo si napíše, obdrží samolepku na poštovní schránku jednu či deset je jedno, hlavně že si o ni řekne sam a vylepi ji.
Takže pokud samolepky budou, taky mi aspoň 5 ks pošlete.
Naposledy upravil vpdiablo dne 05 led 2012 12:16, celkově upraveno 1
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod florida25 » 05 led 2012 12:13

dobrý nápad
florida25

Příspěvekod Twiggina » 05 led 2012 12:16

Re: vpdiablo

Naprostý souhlas, já mám svoje výrobky z korálků také ještě na výtvarném portálu. Tam jsou o pár korun dražší, protože se tam platí provize z prodeje. Když mě tam někdo před nákupem osloví, což je dost běžné, tak mu nabídnu nákup zde za levněji. On na tom může vydělat, já netratím a Auktiva má další dušičku. ;)
Určitě bych se neodříkala více možností prodeje a to nekopíruji žádný zdrojový kód, vystavení na auktivě je tak jednoduché a rychlé, že nemám problém to prostě klasicky vystavit. No je pravda, že toho zboží nemám zas až tolik, pohybuji se okolo 200 aukcí.

Takže pane wendelyn, perte to sem a tam taky a časem uvidíte.
Držím vám palce :pivo:
Twiggina

Příspěvekod Twiggina » 05 led 2012 13:48

Trochu jsem si pohrála.
Co třeba něco takového?
Je to jen náhled ve 40 kb takže je to trochu mázlé, ale mám to ve velkém. Sem když dám velký, tak je to na rol a to byste neviděli celek.
Barvu jsem tam plácla náhodně, ale dá se dát jiná i rámování a nebo bez, případně změnit text, ale čím míň ho tam je, tím líp.
Pokud by to auktiva tým chtěl v jiné podobě, stačí zavelet mohu udělat a poslat ve větším rozlišení na mail, samo že zadara. ;)

RA1.jpg
RA1.jpg (43 KiB) Zobrazeno 1005 krát

nebo

RA2.jpg
RA2.jpg (43.98 KiB) Zobrazeno 1005 krát

Zaměnila jsem font písma a opravila šotka v textu !
Naposledy upravil Twiggina dne 05 led 2012 16:35, celkově upraveno 2
Twiggina

Příspěvekod ancovicka-nails » 05 led 2012 14:03

twigina - super, tleskám
mě zas napadlo razítko nebo nálepka na obálku, všem svým nakupujícím co posílám balíčky - bude to mít na očích každý, komu projde můj balíček rukou

jinak já sama propaguji svůj e-shop na seznamu pomocí skliku a mám s tím ty nejlepší zkušenosti a moc to nestojí
ancovicka-nails

Příspěvekod ancovicka-nails » 05 led 2012 14:04

Twiggina píše:Trochu jsem si pohrála.
Co třeba něco takového?
Je to jen náhled ve 40 kb takže je to trochu mázlé, ale mám to ve velkém. Sem když dám velký, tak je to na rol a to byste neviděli celek.
Barvu jsem tam plácla náhodně, ale dá se dát jiná i rámování a nebo bez, případně změnit text, ale čím míň ho tam je, tím líp.
Pokud by to auktiva tým chtěl v jiné podobě, stačí zavelet mohu udělat a poslat ve větším rozlišení na mail, samo že zadara. ;)

R.A.1.jpg

nebo

R.A.2.jpg

už to strkám na svůj facebook :D
ancovicka-nails

Příspěvekod Twiggina » 05 led 2012 14:28

Re. ančovička

No vida, paráda taky dobrej nápad. :pivo:

Jen aby z toho našeho snažení Auktivatým neklepla pepka. :lol: :lol: :lol:
Twiggina

Příspěvekod PavelHejda » 05 led 2012 15:18

Chtělo by to tak trochu profesionálnější pojeti desingu. :roll: Nadšení je jedna věc a profesionalita druhá.
PavelHejda

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky