Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod auktiva » 12 črc 2012 23:38

CrayXMP: Vy si máte logovat svůj server a ne my ten Váš. Pokud chcete celou zprávu tak je to:

#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##rfc822;auktiva@alliante.cz , tedy příjemce opravdu nebyl nalezen.

Jinak pro případ že by se email opět někam zatoulal tak včera jste prodal další položku ;)
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 15 črc 2012 01:21

auktiva píše:CrayXMP: Vy si máte logovat svůj server a ne my ten Váš. Pokud chcete celou zprávu tak je to:

#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##rfc822;auktiva@alliante.cz , tedy příjemce opravdu nebyl nalezen.

Jinak pro případ že by se email opět někam zatoulal tak včera jste prodal další položku ;)

Jo to jsem si myslel opět mrkvosoft a jeho užasne programy ....
http://support.microsoft.com/kb/952773/cs

ostatně toto je stará chyba která dosud nebyla nijak opravena, pouze tou úpravou dle mrkvosoftu ji vyřadíte z činnosti. To je tak když ani programy jednoho výrobce mezi sebou nekomunikují korektně.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod CrayXMP » 18 črc 2012 21:02

od auktiva » 13 črc 2012 00:38

CrayXMP: Vy si máte logovat svůj server a ne my ten Váš. Pokud chcete celou zprávu tak je to:

Jinak pro případ že by se email opět někam zatoulal tak včera jste prodal další položku

.. tak díky, že ty logy aspoň udržujete vy a dokázali jste to v nich asi po týdnu dohledat :)

P.s. můžete mi napovědět, cože si to zase u nás někdo koupil...?
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 18 črc 2012 21:27

Laskavě se podívejte co máte v okně = PRODANÉ AUKCE + pokud Vám z auktivy nedocházejí emaily o prodeji a od kupců= máte něco špatně nastaveno. Možná nemáte zatrženo v nastavení= aby Vám chodily emaily.Vždyť poslední kupec,zde v diskusi sděloval, že Váš email= co jste nahlásil při registraci je nefunkční a to Vám psal mimo system AUKTIVY :!: Další kontrolu co máte prodáno= jděte přes = můj účet / komentáře /dosud neudělené. Je mně toto zde celé divné, zvláště u prodejce, jež je na nějaké úrovni, když prodává tak úspěšně na aukru a svém shopu .Jednak ze sebe děláte "hvězdu" a za okamžik pak zase "nemluvně".Myslím si své..... Mějte se fajn :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 19 črc 2012 10:43

Nechcete ty veci resit soukrome? Snad neni takovy zazrak ze se neco proda, aby o tom bylo vlastni vlakno na foru :D
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Franta7 » 25 črc 2012 13:02

Před měsícem jse v této diskusi napsal jeden příspěvek a v něm mimo jiné toto - cituji:

Fotky: 3 fotky stačí tak nejvýše pro prodejce mobilů nebo triček. Pokud chci jako sběratel historických rádií pořádně ukázat co vlastně uživatelům nabízím, pak 3 fotky nestačí.

Vzkaz adminům: měsíc od data mé připomínky uběhl, letošní léto je za polovinou a vy se tu hanrdkujete s uživatelem "Cray XMP" o tom, zda má či nemá přeplněnou schránku na mejly. Že na tom děláte po nocích je moc pěkné, ale výsledek - aspoň já - nevidím!!!
A stále nejde vystavit více, než TŘI obrázky.
Tím pádem mně nezbývá, než konstatovat, že zase ...NIC!! NIC!!
S takovou si sem prodejce nenalákáte - např. stále se v té kategorii "Rádia" kolemdokola točí stejné blbiny, třeba to předražené "historické gramošasi" (č. 259163) je tu nejméně po desáté.... a mimoto hromady jakéhosi smetí, které je honosně nazýváno "ASI součástky"....
Tedy abych mluvil za sebe: Aukce, kterou jsem dnes vystavil, je můj předposlední pokus zde vystavovat. Pokud zde vbrzku neprovedete přinejmenším změnu v počtech vystavených fotek, příště už nevystavím, ale padám odtud.
Howgh.
Franta7

Příspěvekod Vratislav16 » 25 črc 2012 17:25

FRANTÍKU =nezoufejte , kdybyste se více zorientoval= na aukru se za fotky platí , na odklepnuto je možno vystavit až 6 zdarma, zde na AUKTIVĚ zdarma jen 3 , ALE DO POPISU AUKCE( přes html a úložiště) MŮŽETE DÁT povícero + VIDEO .A o tomhle asi nevíte :lol: :lol: :lol: Doufám auktiva brzo spustí AUKTIVU3 = kde jistě budou novinky.
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 25 črc 2012 22:26

Franta: Ano, protože tu musíme řešit neustále takovéto věci, bere nám to čas na pořádnou práci. A bohužel Cray je jen jeden z mnoha.

Více fotek bude. Současný systém by je zvládl, ale již né současný server. Dokud se nepřejde, nebude tedy počet fotek možný rozšířit. Prozatím doporučujeme umístit fotky do popisu.

A pro všechny: V létě je stejné útlum prodeje, zajeďte si na dovolenou, pošlete nám pohlednici, odpočiňte si a až se vrátíte tak my to budeme mít hotové. ;)
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 25 črc 2012 22:40

Franta7 píše:Před měsícem jse v této diskusi napsal jeden příspěvek a v něm mimo jiné toto - cituji:

Fotky: 3 fotky stačí tak nejvýše pro prodejce mobilů nebo triček. Pokud chci jako sběratel historických rádií pořádně ukázat co vlastně uživatelům nabízím, pak 3 fotky nestačí.

V html poradně zde na foru máte návod jak do aukce vložit třeba 100 fotek v rozlišení v jakém chcete a zadarmo, ale to už je zřejmě příliš práce. Nadruhou stranu, stejně smýšlející prodejci by takto mohli Auktivě dát vydělat a za svou lenost si prostě prostor pro fotky na Auktivě zaplatit.
:pivo:
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky