Největší sranda je, že spousta výpadů, urážek, rádoby rad a podobně, vzniká ze vzájemného nepochopení, nedostatečném popsání problému a hlavně střílení odpovědí odboku. Příkladem budiž Vratislav a Behemot.
Pan Vratislav nevěděl/nepochopil/nenapadlo jej , že právě proto že Behemot má zatrženo přihlášení na celý den, tak jej irituje a štve , že to nefunguje (zrovna u něj), panu Vratislavovi to funguje(možná) a tudíž vůbec nepředpokládá že by to někomu fungovat nemuselo.
Behemot zase naopak ví, že tato funkce existuje a má tuto funkci zatrženu, a předpokládá,že to je standard když chce být déle přihlášen a domnělá nevědomost pana Vratislava jej pak akorát štve, protože z něj pan Vratislav dělá počítačově negramotného jedince, kterým není. Vzájemné nedorozumění je na světě a hádka také, nicméně stačilo v prvním příspěvku týkající se tohoto problému jasně napsat mám zatrženo přihlášení na celý den a přesto mě to odhlašuje a následná diskuze by se ubírala úplně jiným směrem.
Mě to funguje tak to funguje všem, nechápu co mu na tom nefunguje .........
Takovéto představy má bohužel valné procento uživatelů, pravda je taková že to co funguje tisícovce uživatelů nefunguje deseti dalším a naopak co funguje deseti uživatelům, nemusí fungovat tisícovce dalších. Tak to je a bude, každý počítač je nejen po stránce HW ale hlavně díky instalovanému SW a jeho verzím originál a co funguje na jednom stroji nefunguje na stroji druhém i když jsou téměř identické.
Bohužel nikdy nelze zajistit 100% funkčnost na 100% počítačů a toto by si uživatelé měli uvědomit předtím, než do sebe nechápavě vjedou.

Nejdříve by si měli doplnit informace které nemají, viz výše by stačilo kdyby pan Vratislav napsal místo zatrhněte si přihlášení na celý den, něco ve smyslu pokud máte zatrženo přihlášení na celý den, tak vám neporadím snad jen zkusti odstranit historii a coocies stranek auktivy (ne celou jako radí bezmozci jinde). Případně vyzkoušet zda k tomu dochází i v jiném prohlížeči a vyznělo by to určitě jinak.
Dejte si pivo či panáka, nebo tabulku čokolády a bude líp