Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod CrayXMP » 22 zář 2012 23:20

Já jsem nepožadoval "nový vzhled", ale nový "způsob vyhledávání". a co se týče faceliftu, tak Auktiva už někdy před létem zveřejnila draft nového vzhledu a byl moc pěkný (a také jsem jim to pochválil).

jenže co naplat, ta nová verze tu sakra pořád není.. :evil:
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 23 zář 2012 07:47

vyhledavaní dle požadavku :Cray ..........no myslel jsem tu Vámi požadovanou možnost. Totiž admini se vlastně dosud nevyjadřili , zda toto na auktivě půjde. Jen jsem v předešlém příspěvku to blbě dále stylizoval...... (nový vzhled.....)
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 23 zář 2012 21:21

tak hlavně že máme všichni ted jasno, co "cray" vlastně požadoval .
CrayXMP

Příspěvekod Behemot » 24 zář 2012 13:49

auktiva píše:Testovací verze bude určitě, doufáme do 14 dnů. Rádi bychom ještě nějaké věci předělali (hlavně vzhled), ale to asi pak necháme až v průběhu chodu, abychom Vás již nenapínali.

Výborně, tak je to ještě týden navíc, kde ji máme?
Behemot

Příspěvekod drndula » 30 zář 2012 20:01

A další týden nic. Ještě vás to baví? :(
drndula

Příspěvekod CrayXMP » 30 zář 2012 21:25

NO protože už je vlastně říjen - a navíc jsem dostal o víkendu v Datartu už vánoční tašku "Veselé Vánoce", tak podle všeho Auktiva teď novou verzi jen tak "nepustí" a schová si ji hezky marketingově k Vánocům jako "nečekané a úžasné překvapení a poděkování všem svým věrným uživatelům a bla bla".. no a kdyby to přeci jenom nestihli Vánocům, tak z toho může být také bezva novoroční dárek. ;)
CrayXMP

Příspěvekod auktiva » 30 zář 2012 22:47

Dobrý den,
máte pravdu nebaví. Bohužel v poslední době bylo hlášeno hodně chyb a naší prioritou je udržovat v chodu aktuální server, protože obchod je pro nás to hlavní. Pokud si myslíte že si tu jen sedíme a dloubeme se v nose tak si to myslet můžete, my máme prostě hodně práce a děláme co můžeme ač za to asi nikdy oceněni nebudeme. Děláme co můžeme, to je maximum co slíbíme ;)
Obrázek
auktiva

Příspěvekod Behemot » 02 říj 2012 12:25

Problém je, že to asi děláte se špatnými nástroji, za tu dobu to mohlo být 5× hotové dle všech standardů. Jde to.
Behemot

Příspěvekod Vratislav16 » 02 říj 2012 12:54

Behemote = z Prahy do Poděbrad to máte co by dup = můžete tam pomoci adminům na PŘESČAS, když víte, které jsou to ty špatné nástroje ..... :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 02 říj 2012 20:38

auktiva píše:Dobrý den,
máte pravdu nebaví. Bohužel v poslední době bylo hlášeno hodně chyb a naší prioritou je udržovat v chodu aktuální server, protože obchod je pro nás to hlavní. Pokud si myslíte že si tu jen sedíme a dloubeme se v nose tak si to myslet můžete, my máme prostě hodně práce a děláme co můžeme ač za to asi nikdy oceněni nebudeme. Děláme co můžeme, to je maximum co slíbíme ;)

Auktivo, tomu popichování na vaši adresu se nedivte. Můžete si za to tak trochu sami. Protože:
1) Zveřejnění absolutně nereálného termínu příchodu Auktivy 3 (a jeho nedodržení), změnilo velká očekávání v rozčarování, či přímo ve zklamání. :shock:
2) Starý systém "zakrněl" (mluvím teď o jeho modernizaci, ne o údržbě), což moc povzbuzující pro stávající, a lákadlem pro nové, uživatele není. :(
3) Všechna ta práce o které se zmiňujete, bohužel NENÍ VIDĚT. Měli byste se ji naučit "prodat". ;)

Jde pouze o můj pohled na věc. Reagovat nemusíte. Jen ještě dodám, že pokud trojku nestihnete do vánoc, tak fakt nevím... Měli bychom oprášit termín "pětiletka".

PS: Bod 1 a 2 neplatí pro všechny uživatele. Někteří jsou zde 100% spokojení. Že jo. :D :D :D
AVL68

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky