Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Vaše návrhy a nápady

Re: Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Příspěvekod auktiva » 01 bře 2012 09:43

Když Vám prozradíme co chystáme tak to nebude překvapení ;) .

Bohužel normálně bychom zvládli něco udělat během 24 hodin, protože jsme se rozhodli přepsat celý web včetně grafiky, je to bohužel práce na delší dobu. V nejbližší době bychom chtěli nejprve spustit beta verzi, u které budete moci říci své připomínky.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 10:00

drobek47 píše:...Kdyby nám admini aspoň řekli, co připravují a do kdy to bude. Mám tu desetitisíce aukcí námětových známek, ale dávám je zatím na odklep, protože tady ještě není podrobnější rozdělení, slíbené na konec února. Je březen a nic...

No tak, je teprve prvního. ;) Nějaké to zdržení snad ještě sneseme, jen by nemělo jít o měsíce. :!: :!: :!:
drobek47 píše:...Vratislave, souhlasím s AVL68 i s Cray, nejsou sami, kterým se nelíbí desítky velkých i drobných nedostatků, jen ostatní již nahlédli marnost jakékoli diskuse.

Tady se musím trochu ohradit. Marnost účasnit se zde jakékoli diskuze necítím (zatím). Dovedu pochopit nechuť opravovat (ztrácet čas) něco, co stejně půjde "do kytiček". Práce na novém systému jistě stojí hodně úsilí. Co mě vadí, je málo informací. Jak jsou daleko: hotovo z 80-90-95%? Kdy přijde den D? Proč tu ve fóru nejsou krátce vypíchnuty ty nejdůležitější změny, ať vím nač se mám těšit. Přestože zdejší admini na příspěvky reagují rychle a často, pořád to může být lepší. Vždyť častá, otevřená a věcná komunikace s "fanklubem" by měla být samozřejmostí.
AVL68

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 10:02

auktiva píše:Když Vám prozradíme co chystáme tak to nebude překvapení ;) ...

Než jsem dopsal, už tu mám odpověď. Díky
Snad tím má předchozí reakce není úplně "mimo mísu". :D
AVL68

Příspěvekod auktiva » 01 bře 2012 10:04

Není zatím úplně co ukazovat, pracuje se hlavně na databázi, jádru a objektech, grafika se bude nasazovat až nakonec. Postupně se pokusíme přidávat nějaké "upoutávky".
Obrázek
auktiva

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 10:17

Vratislav16 píše:dále se nebudu rozvádět= to je mé obchodní tajemství. Přirovnání= když chci někde existovat a žít = musím se přizpůsobit !!...

Ano, přizpůsobit se lze. Vždyť na Aukru se tamní uživatelé přizpůsobují neustále. :lol: Proč by ale Autiva neměla své služby zlepšovat tak, aby těch přizpůsobení (přelož: komplikací) bylo co nejméně? To, že něco jde nějak udělat, přece neznamená, že by to nešlo udělat lépe, rychleji, snáze, přehledněji... ;)
Vratislav16 píše:...Každý je strůjcem štěstí svého ...

Svatá pravda.
AVL68

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 10:24

auktiva píše:...jsme se rozhodli přepsat celý web včetně grafiky, je to bohužel práce na delší dobu. V nejbližší době bychom chtěli nejprve spustit beta verzi, u které budete moci říci své připomínky.

auktiva píše:Není zatím úplně co ukazovat, pracuje se hlavně na databázi, jádru a objektech, grafika se bude nasazovat až nakonec. Postupně se pokusíme přidávat nějaké "upoutávky".

No to jsou právě ty informace co mě chybí. Že se to hýbe a co vlastně (kdy) můžu očekávat.
Díky. :pivo:
AVL68

Příspěvekod vpdiablo » 01 bře 2012 10:28

auktiva píše:Není zatím úplně co ukazovat, pracuje se hlavně na databázi, jádru a objektech, grafika se bude nasazovat až nakonec. Postupně se pokusíme přidávat nějaké "upoutávky".

jo taky by mě zajímalo jak chtějí hodnotit něco co není vidět a co vlastně ani nezaregistrují že existuje a funguje jinak než předtím, protože teprva ten kabatek .. grafika a podporovane funkcionality budou vidět, ale to je jen třešnička na dortu. Taky čekám co bude a jak to bude fungovat, ale neočekávám že to úderem nějakého data bude, vždy je to plus minus týden - dva.

Možná se to dá přirovnat k hodinkám, ted se jede na mechanických, které jsou omezené vnitřní konstrukcí a dokáží jen říkat jaký je den a kolik je hodin, ty lepší pak i něco navíc, v novém jádru se pojede na elektronických které umějí datum,čas,rok,budíky,stopky a spousty dalších funkcionalit, ale teprve vzhled a spousta tlačítek vám dá vědět že uvnitř je nějaká změna.
Pokud na ty moderní nacpeme staré pouzdro, budou i ty moderní navenek umět jen to co ty staré mechanické a naopak dáme-li ty staré do moderního pouzdra, novým funkcím je to nenaučí, budou opět umět jen to co předtím i když budou mít krásný kabátek.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod drobek47 » 01 bře 2012 10:37

Jenom taková prkotina. Již hodně dlouho bádám nad tím, aby se mi fórum neotvíralo na . Obsah fóra, ale na - Zobrazit aktivní témata. Bohužel jsem na to zatím nepřišel. Myslím si, že adminům, kdyby se chtělo, by to mohlo trvat tak minutu. No možná se mýlím.
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 11:09

vpdiablo píše:Možná se to dá přirovnat k hodinkám, ted se jede na mechanických, které jsou omezené vnitřní konstrukcí a dokáží jen říkat jaký je den a kolik je hodin, ty lepší pak i něco navíc, v novém jádru se pojede na elektronických které umějí datum,čas,rok,budíky,stopky a spousty dalších funkcionalit, ale teprve vzhled a spousta tlačítek vám dá vědět že uvnitř je nějaká změna.
Pokud na ty moderní nacpeme staré pouzdro, budou i ty moderní navenek umět jen to co ty staré mechanické a naopak dáme-li ty staré do moderního pouzdra, novým funkcím je to nenaučí, budou opět umět jen to co předtím i když budou mít krásný kabátek.

Takto po lopatě podané informace je to "TO", co se mě líbí, co mě tu chybí. Pochopím tím i "nepochopitelné" a nebudu zklamán, když provedené změny přímo neuvidím.
AVL68

Příspěvekod auktiva » 01 bře 2012 14:56

drobek47 píše:Jenom taková prkotina. Již hodně dlouho bádám nad tím, aby se mi fórum neotvíralo na . Obsah fóra, ale na - Zobrazit aktivní témata. Bohužel jsem na to zatím nepřišel. Myslím si, že adminům, kdyby se chtělo, by to mohlo trvat tak minutu. No možná se mýlím.

Bohužel nevíme, jak toto udělat, ale přidali jsme do hlavičky fóra odkaz na aktivní témata.
Obrázek
auktiva

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky