Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Vyhledávání

Vaše návrhy a nápady

Re: Vyhledávání

Příspěvekod Twiggina » 18 pro 2011 21:13

Ó děkuji zuřivě za radu i vyhovění ohledně oblíbených prodejců. :pivo:
Té možnosti volby v levém sloupci jsem si vůbec nevšimla - nojo pod lampou největší tma. :roll: :lol:
Směj se zítra bude hůř. Zítra je zítra a nemůže být nikdy dnes! Obrázek
Twiggina

Příspěvekod Behemot » 14 led 2012 09:33

Zdravím,

přehled aukcí si nepamatuje nastavené řazení při přechodu mezi kategoriemi. Např. dám seřadit podle ceny, přejdu do jiné kategorie a opět je to rozsypané. Opravdu se takto nedá procházet.
Behemot

Příspěvekod auktiva » 14 led 2012 12:35

Dobrý den,
ono je to tak uděláno schválně. Předěláváme teď auktivu, zkusíme to nějak promyslet
Obrázek
auktiva

Příspěvekod kocicak11 » 14 led 2012 17:21

já jsem se po tom co se děje na aukru též rozhodla dát auktivě šanci, i přes 3000 prodejů na aukru a to, že jsou tam velké obraty, mě to, jak arogantním způsobem jednají a jaké novinky nuceně zavádějí donutilo zkoušet to jinde..
doufám, že takových bude hodně a Auktivě se bude dařit lépe a nám co z aukra odejdeme též
kocicak11

Příspěvekod Behemot » 14 led 2012 19:59

auktiva píše:Dobrý den,
ono je to tak uděláno schválně. Předěláváme teď auktivu, zkusíme to nějak promyslet

V tom mě ovšem nenapadá žádná logika. Můžete agumentovat tím, že uživatel pak nemusí ručně měnit řazení. Ale kdo reálně používá pro každou kategorii jiné řazení? A vůbec, když si něco nastavím, tak to tak asi chci mít, jinak bych to nenastavoval, v tom není problém. Ovšem muset to stále nastavovat znovu mi fakt zabíjí jakýkoli zájem co vždycky po pár týdnech seberu na to se tu po něčem porozhlédnout.
Behemot

Příspěvekod auktiva » 14 led 2012 20:18

Ono původní filozifie byla: vše nastavit do výchozího stavu, protože uživatel zapomene, že něco nastavil a pak se diví. Předěláme to
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 14 led 2012 21:36

auktiva píše:Ono původní filozifie byla: vše nastavit do výchozího stavu, protože uživatel zapomene, že něco nastavil a pak se diví. Předěláme to

Stačí aby si to pamatovalo pouze po dobu přihlášení, po odhlášení uživatele by měl nastat výchozí stav, nebo když by to vyhovovalo, tak by si každý nastavil svůj výchozí stav ve svém účtu.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod CrayXMP » 14 led 2012 22:03

Mně pořád vadí to, že nemůžu používat logické operátory pro vyhledávání dvou slov třeba "dell latitude" - jakmile napíšu Dell, tak se mi vypíšou všechny naše aukce. Když "Latitude" tak jenom třeba 50. Je to strašně nepřehledné, neuvěřitelně to zdržuje a působí nám to neskutečné komplikace, když chceme vystavit novou aukci - protože nejdříve musíme prakticky projit všechny aukce, zdali ji už jednou nemáme. A navíc k tomu, ještě musíme ručně zkontrolovat sekci "čekající aukce", zdali není schovaná tam.

takhle se nedá rozumně pracovat. čím více aukcí bychom měli, tím více času by nám vystavení každé zabralo. Já se fakt přimlouvám za ty operátory - kdo nechce, ať je nepoužívá, ale v tomto případě nevím, jak situaci jinak bez nich řešit.

:( :|
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 15 led 2012 14:49

Cray: Ještě chvíli vydržte. Třeba se dočkáte. Podle adminů nás čekají na Auktivě větší změny.
http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=205&p=5379&hilit
Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. :lol:
AVL68

Příspěvekod CrayXMP » 16 led 2012 01:30

HAHA.. "chvíli vydržte.." - kdybych měl parafrázovat svou kamarádku ". .nebojte nic. .vše bude".. ostatně sám víte, jaká je aktuální situace a proto nevidím důvod, proč bychom měli nad Auktivou ohrnovat nos.. už tak jsme věnovali desítky a desítky hodin aukcím či rozesíláním letáků. Rádi si počkáme.. jen mě mrzí, že náš nápad ohledně "hromadných nákupů" poněkud zapadl a ač by to byla opravdu "unikátní feature" mezi aukčními servery, tak to je takové . no nijaké v tuto chvíli.. a řešit otázky poštovného mi upřímně přijde jako podružné oproti zavádění funkcí "jež mohou znamenat více v obratu aukcí".

ale abych to nezamluvil. To VYHLEDAVANI FAKT DERE..!!! Současný systém (vyhledávání) je možná přijatelný pro uživatele do cca 200 podobných položek, ale nad to se začínají ve zvýšené míře projevovat mnou zmíněné neduhy. A to nejen pro prodejce, ale i pro kupující.. ani ten nebude ochoten hledat "mobil samsung" jako mobil + samsung, iphone, sony ericssson, lg, a co je ještě dál..?
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky