ancovicka-nails píše:JE NA KAŽDÉM JESTLI BUDE NA AUKCI S VYHRAZENOU CENOU PŘIHAZOVAT
cena od koruny je reklamní tahák, zrovna tak jako sleva nebo výprodej
Ne je to podvod , zboží není o koruny , ani od sto korun, ale od ceny rovné vyhrazené ceně !!!! U slevy nebo výprodeje znáte okamžitě obě ceny, jak původní tak novou a pokud dobře sledujete situaci konkrétního zboží, velice brzy zjistíte že původní cena před slevou najednou nějak poskočila o několik desítek procent výše než za jakou byl daný výrobek po celý čas prodáván. Takže asi tak (neplatí u všeho, ale tendence je tak 50 na 50)
ancovicka-nails píše:rozhodně nemůžete čekat, že když někdo vystaví nový počítač jehož nákupní cena je dejme tomu 7 tisíc, běžná prodejní 8500 a vy ho chcete vyhrát za dvě stovky, to si pak nepřipadáte jako podvodník,který chce okrást prodejce?
a jak kupující ví že běžná prodejní cena je 8500,-, jak kupující ví že nastavená cena je nižší než běžná prodejní??? 85% kupujících nezjištuje ceny zboží, nevyhledává podle konkrétního typu výrobku, kdyby ano tak najdete ve všech porovnávačích cenu s rozdílem do 5% a ne ceny s rozdílem 50%. Protože ti co prodávají za draho by nikdy neprodali ani jeden kus. !!! A bohužel, zatím pokaždé když jsem hledal ať už ceny z úlovků aukra nebo superextra výhodné nabídky,jaké nemají konkurenci atd atd , vždy jsem našel levnější s cenou i o více jak 10% nižší, a u věcí za pár tisíc už je to znát!!! Takže sorry, ale prodejce, který nezná cenu za kterou je pro něj ekonomické prodat je pro mne podvodník a lhář - ví za kolik to nakoupil velice dobře!, zaplatil za to! Takže ví za kolik to může prodat! Jenže to on nechce, on potřebuje najít ovci kterou podojí, aby se to pořádně vyplatilo, a vůbec to nemá nic společného s tím aby neprodal pod cenou, jen zakrývá to že je zboží předražené!
Kdo vám žekl o výhře za dvě stovky??? tuto cenu nastavil prodejce, kdyby byl v aukční síni s licitátorem,nikdy by se k tomu podvodu neuchýlil, protože by vždycky prodělal!!!!
ancovicka-nails píše:nevím proč se tu neustále čílíte a chcete něco linkovat a předepisovat
pokud prodejce takovou aukci vystaví, bere to jako propagační aukci a vyhrazenou cenu si dá minimálně tu nákupní
pokud by začal od nákupní ceny, lidi tolik přihazovat nebudou
nikdo po mě nemůže chtít, abych prodávala něco levněji, než jsem nakoupila
čílím se protože mě sere když už rozkliknu nějakou aukci že tam je zase vyhrazená cena a tudíž jsem kliknul úplně zbytečně, chci aby tyto rádobyaukce byly označeny tak abych je vyfiltroval a nebyly v seznamu, nebo aby byly výrazně označeny, abych na ně zbytečně neklikal. Kdyby se jednalo o pár aukcí mezi stovkami tak mě to vadit nebude, ale poměr je přesně obrácený!
Jako propagační nebo zjištovací aukci to budu brát, u použitého zboží, u nového nikoliv! A pouze na jednu dvě aukce prodejce, ne na všechny jeho aukce!
Všichni kteří přihodí na takovou aukci, mají představu o ceně diametrálně odlišnou od té vaší, navíc jedni přihazují s vidinou získání předmětu o mnoho levněji než kdyby ho šli koupit (tak se jim pak nedivte že jsou nasraní že vlastně nevyhráli), a ti druzí to vlastně jen zkouší, protože vědí že se k vyhrazené ceně nikdy nepřiblíží, protože znají cenu prodávaného zboží.
ancovicka-nails píše:já jako prodejce jsem také pár takových aukcí vystavila, jsem tu nová, chci zaujmout, většinou mám vše jako kup ted, ale pro oživení jsem dala pár věcí od koruny s tím, že vyhrazená cena je cena nákupní
Ano o tom mluvím, pár aukcí z xx vystavených ano, zjistím že je tu nový prodejce, mrknu na jeho aukce a hele prodává normálně, ale jakmile budete mít všechny(více jak 50%) aukce takto nastaveny, dopadnete tak jak tu někdo napsal - "jde okamžitě na černou listinu", v e-shopu se ke mně vtu chvíli chovají korektněji, znám cenu, mám dva roky minimálně záruku a do 14 dnů můžu zboží vrátit, proto může mít e-shop klidně vyšší cenu než kterýkoliv prodejce tady a koupim v eshopu, zatím mě žádný prodejce nového zboží nepřesvědčil o tom že mám u něj plnou záruku na min.2 roky a že bude schopen dostát svým závazkům.
ancovicka-nails píše:tato možnost auktivu odlišuje od jiných portálů, je to zajímavá možnost a rozhodně to tu pak nebude jako na aukru, kde furt ti stejní kamarádi přihazují na trička od koruny, která s pak prodají za 1200,-
kde berete tu jistotu ???, vždyť tady v tom to mají ještě jednoduší, kamarádi znají cenu kam až mohou jít, aniž by se dostali na vyhrazenou cenu, takže můžou vpohodě zvyšovat cenu až k ceně za kterou to prodejce klidně prodá, protože už je tak vysoko že splnuje zisk, přesto že nebylo dosaženo vyhrazené ceny(nabídne vám to za cenu dosaženou a vy se budete tetelit štěstím jak jste ušetřila, a až později zjistíte že jste neušetřila ani korunu a o to je to pak bolestivější a proto mají kupující averi k vyhrazené ceně), pokud nějaká ovce (kupující) v zápalu boje nepřehodí nějakého bratříčka a tím vyrovná vyhrazenou cenu,taky už se stalo a většinou to dopadne tak že odmítne zaplatit protože najednou zjistí že koupil předražené zboží.
ancovicka-nails píše:takže rozhodně nerušit tuto variantu, nikde není psáno, že jí musíte využívat, nejsme na aukru, kde vám furt něco nařizují

Ano já ji nechci využívat, a nechci ani takové aukce mít ve vypisu aukcí a zbytečně na ně klikat, proto je chci mít možnost odfiltrovat, nebo viditelně označit! A uvidíte až k tomu dojde kolik je tady takových aukcí a hlavně těch které nejsou od korunky ale mají
startovací cenu základní, cenu kup ted nastavenu o dvě tři stovky výše a do toho ještě vyhrazenou cenu - takové prodejce bych namístě zastřelil jen poškozují aukční portál!