Až budu obchodník místo obyčejného pracujícího, pak možná nějaké zboží k prodeji mít budu, momentálně mám jen pár věcí zralých tak do popelnice, ale klidně je vystavím, bohužel jen tím zaberu místo pro jistě lepší nabídky.ancovicka-nails píše: souhlasím s panem Malinovským i Carusem, a ti co mají pocit, že bez poplatků to nejde, at si zůstanou na aukru, platí poplatky jak mourovatí a nechají si kálet na hlavu tady je velice příjemné a rozumné prostředí, chápavý a vstřícný majitel a ti ci jsem přešli - tedy někteří - místo aby nabídli své zboží
ancovicka-nails píše:a snažili se auktivu rozvíjet, tak jen šťourají a remcají budme tedy rádi, že auktivu máme, že tu můžeme prodávat a nakupovat a místo remcání rozšiřujme povědomí o auktivě
Já se snažím auktivu rozvíjet a pomoci ji, ale rozhodně ji nepomůžu tím že budu vystavovat neprodejné aukce, to je jako by se tady objevil jiný prodejce stejného zboží jako máte vy, ale s podstatně vyššíma cenama a díky vystavení zdarma a opakování nasekal 5 - 15 000 aukcí a více a tím totálně překryl Vaši nabídku, určitě budete pak spokojena, že se kupující ani k vaší nabídce nebude mít chuť proklikat, naopak dotyčného to trápit nebude, vystavuje zdarma a nemusí se o nic starat a čas od času se nějakej blbec co koupí taky najde.
Takže asi tak a na tohle dojelo odklepnuto, plus majitel zpoplatnil vystavení všem místo aby třeba vynechal sběratele a jiné kategorie, kde se na kupce čeká déle, ale to už není můj problém, to je věc pana otty a jeho myšlení.