A nechejte si overit svou adresu , pak to Vám bude predávát samo

|
vpdiablo píše:Co jste vy osobně udělal pro to, aby tu ti lidé byli nebo aby se zde zastavili?...
Vratislav16 píše:Takovým prebehlíkům jí říkám = ZLATOKOPOVÉ === to já neberu vážně . Ják nenajdou hned zlato, tak mažou jinde ( prirovnání)
AVL68 píše:Krylias: Ověření adresy, je jedna z drobností, co může vašim prodejům pomoci.I když je pravdou, že o žádný zázračný "lék" nejde.
V tom vedru je lepší zajít si na. Tož na
.
AVL68 píše:vpdiablo píše:Co jste vy osobně udělal pro to, aby tu ti lidé byli nebo aby se zde zastavili?...
......
To, co tu popisuji Vratislav nepochopí, ale u Diabla mě takové jednání překvapuje.Nebo každého stěžovatele považujete automaticky za budižkničemu a lempla?
vpdiablo píše:Oni sem přijdou a očekávají, že výsledek bude automaticky stejný jako na nejmenovaných serverech, v tom případě sorry ale pak nemají v hlavě asi něco vpořádku.
Jestli má někdo představu že se to během jednoho roku změní aniž by pro to musel něco udělat, já mu ji brát nebudu,ale at je zticha a nedělá ze sebe s prominutím IQ tykve, i ten houpací kůň má více rozumu. Už jen to, že dodnes nemá ověřenou adresu a stěžuje si že se na jeho aukce nikdo nedívá a ani je nekupuje, sorry ale takoví lidé přemejšlí čím ????, být ověřeným prodejcem je snad základ pro prodej nebo ne?!, toužíte po reklamě, tak vytáhněte z kešeně 5-10 milionů a zaplatte ji, nebo si snad myslíte že vám někdo odprezentuje reklamu zadarmo pro vaše krásné oči?
Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků