|
www.pojezdy.eu píše:Ke komentarum vpdiablo jsem s dovolenim pridal par zelenych...
Dobírka
Balík na dobírku ... Dobírka je myšleno cokoliv poštovního od cenného psaní přes doporučenou zásilku po nadrozměrný balík, takže myslím není potřeba mít to 2x
[b]Zde bych si dovolil nesouhlasit. Jak jsem jiz psal drive, Dobirka je sluzba dostupna ke kazde registrovane zasilce a hradi se priplatkem 34.- Kc (poukazka A) + 4.- (nebo 5.-, ted nevim) z kazde dalsi tisicikoruny (i proto jsem to navrhoval jako priplatek uvedeny u typu platby). Je tedy divne rozdelovat zaslani po platbe predem na cenny balik, cenne psani atd a potom to u dobirek zredukovat. Sice ve finale stejne vetsinou u aukce naleznete jen balik/balik s dobirkou nebo doporucene / doporucene s dobirkou, ale bude to vypadat lepe nez kombinace cenne psani / balik na dobirku.
auktiva píše:Myslíte něco takového?
auktiva píše:VÝBĚR ZPŮSOBU A CENY ZA DOPRAVU:
Osobní předání ... automaticky 0,-kč
------------------------
Obyčejná zásilka ... xx,- kč --- zde je to na vlastní riziko prodejce
Obyčejný balík ... xx,- kč --- opět jedině na vlastní riziko prodejce
------------------------
Cenné psaní ... xx,- kč
Doporučená zásilka ... xx,- kč
Doporučený balík ... xx,- kč
Cenný balík ... xx,- kč
Balík do ruky ... xx,- kč
Balík na poštu ... xx,- kč
Dobírka ... xx,- kč
------------------------
Obchodní balík ... xx,- kč --- volba pro prodejce živnostníky
EMS ... xx,- kč
Přepravní služba - platba předem ... xx,- kč
Přepravní služba - platba při převzetí ... xx,- kč
------------------------
auktiva píše:asi se nechapeme. Nebude jednotny priplatek na dobirku, pro kazdou moznost bude priplatek zvlast. Toto je jedna z moznych vizualizaci kdy prodejce umoznuje zaslani:
osobni oredani
pri platbe predem: cenne psani, balik do ruky
dobirkou: balik do ruky
auktiva píše:jedna dobirka by urcite sla. Timhle pristupem ale nepotrebujeme vsechny ruzne baliky ( kuprikladu balik do ruky a balik na postu) cena je podobna
Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník