Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Vaše návrhy a nápady

Re: Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Příspěvekod auktiva » 11 bře 2012 22:52

Hlídací pes bude, taktéž nějaká centralizovaná správa sporů
Obrázek
auktiva

Příspěvekod CrayXMP » 12 bře 2012 17:37

A víte, co mě napadlo..?

co takhle umožnit uživatelům, aby si mohli "přizpůsobit" obsah sortimentu Auktivy svým preferencím - tedy ať již si to zaškrtnout v profilu, nebo přes nějaké cookies, které by si prohlížel pamatoval A UMOZNIL BY JIM VYFILTROVAT SEKCE jako "sběratelství" a "starožitnosti"?

Jak už jsem to x-krát zmínil: Auktiva se zase profiluje jako druhé "odklepnuto" a za růstem počtu zveřejněných aukcí nestojí nikdo jiný, než nezměrné úsilí a práce sběratelů, kteří sem neustále a neustále přidávají další a a další položky. Nemíním je za to nijak kritizovat, ale i slepej návštěvník okamžitě ze všech možných tagů na homepage, výpisu posledních příhozu.. posledních aukcí.. počtu v jednotlivch kategoriích si hned udělá obrázek, co tak asi taky může sehnat...

ale je to váš server, dělejte si s ním co chcete.. ač stabilně máme zhruba 1/3 - 1/4 všech vystavených předmětů v sekci IT, tak za půl roku jsme zde prodali tuším asi 6 položek. to je fakt super.. a věnovali jsme tomu asi tak již 60 hodin práce.. terno doopravdy.. náš e-shop i Allegro v Polsku nám při menší námaze (a Polsko i za cenu vyšších nákladů na poštovné oproti lokální konkurenci) přináší mnohem efektivnější výsledek.
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 12 bře 2012 17:40

CrayXMP píše:A víte, co mě napadlo..?

co takhle umožnit uživatelům, aby si mohli "přizpůsobit" obsah sortimentu Auktivy svým preferencím - tedy ať již si to zaškrtnout v profilu, nebo přes nějaké cookies, které by si prohlížel pamatoval A UMOZNIL BY JIM VYFILTROVAT SEKCE jako "sběratelství" a "starožitnosti"?

Jak už jsem to x-krát zmínil: Auktiva se zase profiluje jako druhé "odklepnuto" a za růstem počtu zveřejněných aukcí nestojí nikdo jiný, než nezměrné úsilí a práce sběratelů, kteří sem neustále a neustále přidávají další a a další položky. Nemíním je za to nijak kritizovat, ale i slepej návštěvník okamžitě ze všech možných tagů na homepage, výpisu posledních příhozu.. posledních aukcí.. počtu v jednotlivch kategoriích si hned udělá obrázek, co tak asi taky může sehnat...

ale je to váš server, dělejte si s ním co chcete.. ač stabilně máme zhruba 1/3 - 1/4 všech vystavených předmětů v sekci IT, tak za půl roku jsme zde prodali tuším asi 6 položek. to je fakt super.. a věnovali jsme tomu asi tak již 60 hodin práce.. terno doopravdy.. náš e-shop i Allegro v Polsku nám při menší námaze (a Polsko i za cenu vyšších nákladů na poštovné oproti lokální konkurenci) přináší mnohem efektivnější výsledek.

jo, a abych předešel výtkám, že to je těžké, když naši přítomnost nešíříme mezi naší klientelou, tak za stejnou dobu jsme rozeslali společně s expedovanými zásilkami STOVKY reklamních stránek s logem Auktivy a informacemi o možnostech tohoto serveru, i to, že je možné zde nakoupit naše produkty levněji než v e-shopu.. věřte nevěřte, NEMAME JEDINOU ZPETNOU VAZBU o tom, že by si někdo z našich klientů e-shopu zde cokoliv koupil.. a to ani zprostředkovaně dle typu produktu, o čemž bychom mohli usuzovat, že to zabralo.. (viz třeba nové klávesnice atd.)
CrayXMP

Příspěvekod auktiva » 12 bře 2012 18:00

Těžké to není, je to realizovatelné. Zkůsíme se nad tím do budoucna zamyslet
Obrázek
auktiva

Příspěvekod ancovicka-nails » 13 bře 2012 13:00

jak už zde bylo řečeno uvítala bych možnost u aukcí - u kup ted je to jedno, ale u aukcí začátek a konec ve větším časovém roptylu aby se dalo přihazovat v posledních vteřinách - kupující mají rádi adrenalin :lol:
takže aby pokud vystavím aukci ve 20.21.15 končila přesně násobkem 24 hodin
pokud budu kupující a budu sledovat aukci pana vopičky, která končí přesně ve 20.00, dále aukci pana kašpárka, která bude končit ve stejný čas a aukci paní slepičkové, která bude končit přesně v osm večer, budu s tím mít jako kupující problém, pokud budu všechny tři aukce vyhrát
ancovicka-nails

Příspěvekod drobek47 » 14 bře 2012 12:00

ančovička, admini jsou přesvědčeni, že by aukce nikdy neskončila, kdyby tam nebyl zadán konec. Uvidíme, slíbili to spustit 15.3. to je zítra. Pak se uvidí kam půjdeme prodávat. Jenom doufám, že nebudou dělat vylepšení jako na aukru. Tam je každé vylepšení vždy krokem k horšímu.
drobek47

Příspěvekod Vratislav16 » 14 bře 2012 15:10

drobku= někdy mi připomínáte mého bratra : když není po jeho , tak ostatní jsou v..i . To berte jako přirovnání. Svět se nezboří u mne . Budu se snažit přizpůsobit. :lol:
Vratislav16

Příspěvekod drobek47 » 14 bře 2012 15:38

Vratislave, máte moudrého bratra. Jsem taky takový, když se mi někde nelíbí, tak tam nelezu. Zvláště, když mám i jiné možnosti. Ale vyčkáme, na zítra admini slíbili zpustit verzi Auktiva 3.0
drobek47

Příspěvekod auktiva » 14 bře 2012 15:51

Ve skutečnosti jsme slibili že bude preview. Kvůli tomu že není lehké se tu zavděčit každému, tak nová auktiva nejdříve vstoupí do fáze veřejného testování a zkušební verze kterou budete moci připomínkovat. Nebudeme spouštět nějaký nedodělaný a nevyladěný produkt jako to dělá konkurence.

Auktiva 2 zatím funguje, na auktivě 3 si dáme záležet.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 15 bře 2012 10:43

Obrázek
AUKTIVA 3 bude vymazlene .... Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky