Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod AVL68 » 01 črc 2012 13:21

vpdiablo a Krylias: Vaše příspěvky ve mě budí dojem, jakoby mezi vámi byl nějaký nevyřešený problém z dřívějška. :?: Nebo že by za to mohlo to horko? :D

Příspěvek začínající silnými slovy či dokonce urážkami, vylučuje věcnou diskuzi. :!:

Ptám se: chcete tu diskutovat nebo si vzájemně nadávat? 8-)
AVL68

Příspěvekod Krylias » 01 črc 2012 13:26

Nie,veď ja tu ani vlastne nechcem diskutovať,lebo nie je fakticky o čom diskutovať 8-)
Znova sem vkročím až po spustení nového systému ;)
Peknú nedeľu Vám prajem ! :beer:
Krylias

Příspěvekod AVL68 » 01 črc 2012 14:17

Není o čem diskutovat? Když se chce, když je vůle a chuť, téma k debatě se vždy najde. ;) Co je ale základ každé debaty, je mít si s kým podebatovat. :!:

Nechci, je pro mě ztrátou času klábosit s někým, kdo:
mě uráží,
je hluchý k mým názorům,
rád mluví "zeširoka" a "o ničem",
neuznává nic, co není z jeho hlavy...

Prostě, kdo je arogantní, sebestředný a neuznalý. :twisted:

Poslední dobou není chuť diskutovat. Čekáme... Čekáme na nový systém jak na spasení. Jan abychom neměli "velký voči". :lol:
AVL68

Příspěvekod vpdiablo » 01 črc 2012 22:32

AVL68 píše:Není o čem diskutovat? Když se chce, když je vůle a chuť, téma k debatě se vždy najde. ;) Co je ale základ každé debaty, je mít si s kým podebatovat. :!:

Diskutovat , proč ne od toho tu je forum, ale diskutujte s někým kdo má představu o tom že pár prodejců tu na 2-4 měsíce vystaví své zboží a ono se to samo rozjede, kdo sem nažene ten potřebný počet uživatelů?
Každej křičí reklamu reklamu, ale tady není co propagovat, nabídka v kategoriích které jsou běžně nejobchodovanější, to jest telekomunikace, elektro a počítače je zde tristní a za celou dobu co tu jsem se to nezměnilo, žádné zvýšení nabídky a výběru v těchto kategoriích se nekonalo a nekoná, kde jsou ti noví prodejci co tu vystavují ty dva a více měsíců ??? Krom pár jedinců jako Cray.... , jsem na žádné masy nenarazil.
Co pak asi udělají uživatelé nahnaní reklamou, podívají se, konstatují že je to tu jak u snězeného krámu a už se nikdy nepřipojí ale hlavně že bude reklama. Já mám odesláno více jak 1600 emailů s pozvánkou na Auktivu, krom pár vyloženě negativních reakcí jsou i pozitivní, ale bohužel jsou v největší míře takové, že tady není nic co by mohli koupit. Jak tu chcete reklamou udržet kupující když nemají co koupit ???
A když už mluvíme o prodávání, Hyperinzerce,Bazoš a Avízo již válcují Aukro, každý den tam přistane ve sledovaných kategoriích v průměru 5x více nabídek k prodeji na každém z nich, než na Aukru, proč nejsou zde ? jednoduché, protože Auktiva je mladá s nízkým počtem kupujících a momentálně nemá na to aby se srovnávala s těmito servery s dlouhou tradicí a masou uživatelů čítající v průměru milion na server, nebo jim konkurovala. Pokud se to má změnit musejí se o to postarat především prodejci, nikdo to za ně neudělá, ale rozhodně to nebude ani za dva měsíce ani za půl roku ani za rok. A čím se o to postarají? no tím že tu bude co koupit, tak to totiž začíná na každém serveru nejdřív se vytváří nabídka a pak se honí kupující. Jenže to chce hodně prodejců a ti nejsou protože všichni čekají až se to samo zařídí a až to bude fungovat tak pak oni milostivě začnou vystavovat.

Jestli má někdo představu že s novým systémem se sem nasype statisíce nových kupujících samo od sebe a tím se bude prodávat lépe než ted tak je na omylu, nový systém změní pouze způsob práce s daty a třeba vrchní kabát, ale kupující nepřivede.
To Krylias .... kdybyjste se jen trochu rozhlížel po internetu, věděl by jste že tu takzvanou výměnnou reklamu zdarma s bannery Auktiva využívá, ale jinak si i za Bannery musíte zaplatit, a nevím jestli to dorazilo i k vám ale již od chvíle kdy vznikl první Banner, existují i programy na to, aby se ani jediný Banner nezobrazil na stránce v počítači a to i pro komunikační prográmky nejen pro internetové prohlížeče, takže účinnost právě tohoto způsobu reklamy je mizerná. Zkuste si dát požadavek na seznam, twiter nebo na méně známé servery na banner tak aby jej vidělo co nejvíce uživatelů, možná vás překvapí jak "LEVNÉ" to bude.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod AVL68 » 02 črc 2012 07:54

Vpdiablo. Tento Váš příspěvek je věcný, bez útočných výpadů. Díky za něj. Takhle by to mělo vypadat vždy. ;)
vpdiablo píše:Diskutovat , proč ne od toho tu je forum, ale diskutujte s někým kdo má představu o tom že pár prodejců tu na 2-4 měsíce vystaví své zboží a ono se to samo rozjede...

Diskutovat se dá i s oponentem, co má "absolutně špatný" názor na probírané téma. :D Chce to jen dodržet pár "drobných" zásad (což platí samozřejmě pro obě strany). Mluvit (psát) k věci. Respektovat (i hloupý) opačný názor. Nebrat případný spor osobně. A neútočit, když protistrana "pořád nechápe". Tolik můj názor na téma debata. :lol:

Co se týká zdejšího "neprodeje"... Bohužel názory, že prázdné regály nepřitáhnou zákazníky, že na účinnou reklamu musí být peníze, a že úspěch nepřijde "ze dne na den", jsou v menšině. Aspoň mě to tak přijde. Nemá cenu se nad tím rozčilovat. O to víc je třeba vážit si těch, co ruku k dílu přiloží a trpělivost, píle i výdrž jim nechybí!
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 02 črc 2012 09:11

Zdravím = když arogance na ODKLEPNUTO na přelomu roku 2009-2010 dostoupila "hranice" , rozhodl jsem se s dalšíma a vstoupili zde na AUKTIVU. Jak vidíte mám ID =801, takže nás zde moc nebylo. No a začali jsme (sběratelé) vkládat aukce. Víte ,později se mně "začala otevírat kudla v kapse" když mnozí byli TAK LENIVÍ, ŽE JEŠTĚ CHTĚLI PO ZDEJŠÍCH ADMINECH, ABY JIM PŘENESLI AUKCE ZDE . To již byl vrchol lenivosti.Tak jako
vpdiablo , když narazím na nějaké inzeráty = tak inzerentům píši emaily o existenci AUKTIVY. KDYŽ UVÁŽÍME,
že 1.1.2010 nás zde bylo jen 801 uživatelů( a pomáhali jsme to zde tvořit) a nyní je zde 6638 lidiček o něčem svědčí. Opravdu je třeba plnit regály, neb prázdný obchod ...... No a právě , že sběratelé jsou aktivní o něčem
svědčí ! :lol: Tak ať se i ostatní snaží.A kdo řve, tak se u něj podívejte na jeho profil ,aukce = třebas nabízí to
o co již není zájem( třebas videokazety = zde na př. již dávno zkrachovaly videopůjčovny, neb zájem nebyl.)
Kdo hledá= NAJDE. Vím, že mnoho zájemců se ani neřídí reklamou. prostě hledají to co potřebují na př.přes
http://www.hledej-aukce.cz . To, že admini nyní více mlčí, možná tím více pracují. Zde není horda programátorů,
jako na AUKRU, kde vymýšlejí pitominy a uživatelé je musejí platit. Vždyť mnozí tam jste také , víte co tam vše stojí kaček. Trochu jsem se rozepsal, neb mi není jedno co tady mnozí píší za voloviny. Záleží na tom ,co jsou schopni zdejší admini vytvořit, aby auktiva jela. Ona obstojně jede a je na každém uživateli, jak se přizpůsobí nynějším podmínkám. No uvidíme ,jak ty podmínky admini změní, neb slíbili tzv.AUKTIVU3. a TAK JIM NECHEJME k tvoření patřičný klid.Ještě k výzvě= já to zde myslím upřímně,jen nazývám věci "konkrétnimi názvy".Nechejme na adminech, ať vytvoří to, na co jim síly a kapacity stačí ! Přeji hezké léto. :lol: :lol: :lol: :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 02 črc 2012 22:49

Každej křičí reklamu reklamu, ale tady není co propagovat, nabídka v kategoriích které jsou běžně nejobchodovanější, to jest telekomunikace, elektro a počítače je zde tristní a za celou dobu co tu jsem se to nezměnilo, žádné zvýšení nabídky a výběru v těchto kategoriích se nekonalo a nekoná, kde jsou ti noví prodejci co tu vystavují ty dva a více měsíců ??? Krom pár jedinců jako Cray.... , jsem na žádné masy nenarazil.

No, Diablo.. sice díky za "referenci", ale nerad bych vás zklamal.. my jsme naše jakékoliv SNAHY A POKUSY týkající se obchodování na tomto serveru již před několika týdny zabalily. Dokonce jsme to vyhodnotili tak, že i ty méně zajímavé a prodejné položky (díly na starší DELL systémy v hodnotě řádově 100-150 kč) se nám spíše vyplatí vystavit za poplatek na Aukru - než tady..

Já se odmítám smířit a trpět naprosto tristní situaci, kdy si tady admini hraji na nějaké "elegantní a honosné řešení", jež bude uvedeno v okamžiku, kdy s ním budou 100 % spokojeni. Je to více jak půl roku, ten okamžik stále nenastal a já pochybuji, že s ním budou "stoprocentně spokojeni začátkem září" (např.). A pak ? Pak se ukáže, že to pořád "ještě není ono. " - víte, ono totiž aukru zavedlo iPad a iPhone aplikaci. .a když ji Auktiva mít nebude.. jéé. to pořád není ono - "musíme ji doprogramovat- stůj co stůj!!".. pak přijde třeba na řadu podpora nových W3C či RSS standardů.. a zase ". ještě to tam šoupneme a pak to hodíme online.."ovede si někdo z vás představit nějaký e-shop s cca tisící kupujícími/uživateli, který by řešil své softwarové "nedostatky" podobným způsobem?? Nepochybně by mu ubyli zákazníci (uživatelé) a to přesně se děje tady. Jen Auktiva je SLEPA A HLUCHA a pořád si razí svou - "neuvěřejníme novou verzi dříve, než s ní budeme stoprocentně spokojeni".

dovede si někdo z vás představit nějaký e-shop s cca tisící kupujícími/uživateli, který by řešil své softwarové "nedostatky" podobným způsobem?? Nepochybně by mu ubyli zákazníci (uživatelé) a to přesně se děje tady. Jen Auktiva je SLEPA A HLUCHA a pořád si razí svou - "neuvěřejníme novou verzi dříve, než s ní budeme stoprocentně spokojeni".

tak já vám přeji, abyste s ní opravdu poté byli 100 % spokojeni - obdobně tak, že jste tento server oddělali a udělali z něj další sběratelské pohřebiště (viz 90 % a více sběratelé) - ostatně - možná někoho napadne, proč je Aukro tak úspěšné. protože po zavedení zpoplatnění aukcí se tam BEZNY kupující nemusí probírat desítkami a stovkami položek balastu (sběratelství), neboť si tam žádný sběratel nemůže dovolit zadarmo vystavit 50.000+ položek jako tady.

:(
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 03 črc 2012 08:30

Doufám, že '"stoprocentní spokojenost" není míněno doslovně. To bychom se trojky nikdy ( :!: ) nedočkali. :lol:
AVL68

Příspěvekod auktiva » 03 črc 2012 13:32

CrayXMP: Raději se nám prosím ozvěte, máme tu na Vás stížnosti ohledně nekomunikace a plného mailboxu, děkujeme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod CrayXMP » 03 črc 2012 14:32

"Stížnost ohledně nekomunikace" ?? - jak jsem uvedl x-krát, více jak 2..3 měsíce zde nevystavujeme žádné aukce a já osobně se přihlašuji pouze do forum. Co se týče nějakého plného mailboxu také vůbec nevím, o čem mluvíte, neboť řádka zde nahoře zobrazuje "uživatelský panel 0 nových zpráv".

tak čím jsme se tedy prohřešili? Pokud od nás někdo v minulosti zakoupil či vyhrál předmět, tak jsme pokaždé s ním komunikovali z firemních adres, takže kontakt na nás má.
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky