AVL68 píše:Není o čem diskutovat? Když se chce, když je vůle a chuť, téma k debatě se vždy najde.

Co je ale základ každé debaty, je
mít si s kým podebatovat.
Diskutovat , proč ne od toho tu je forum, ale diskutujte s někým kdo má představu o tom že pár prodejců tu na 2-4 měsíce vystaví své zboží a ono se to samo rozjede, kdo sem nažene ten potřebný počet uživatelů?
Každej křičí reklamu reklamu, ale tady není co propagovat, nabídka v kategoriích které jsou běžně nejobchodovanější, to jest telekomunikace, elektro a počítače je zde tristní a za celou dobu co tu jsem se to nezměnilo, žádné zvýšení nabídky a výběru v těchto kategoriích se nekonalo a nekoná, kde jsou ti noví prodejci co tu vystavují ty dva a více měsíců ??? Krom pár jedinců jako Cray.... , jsem na žádné masy nenarazil.
Co pak asi udělají uživatelé nahnaní reklamou, podívají se, konstatují že je to tu jak u snězeného krámu a už se nikdy nepřipojí ale hlavně že bude reklama. Já mám odesláno více jak 1600 emailů s pozvánkou na Auktivu, krom pár vyloženě negativních reakcí jsou i pozitivní, ale bohužel jsou v největší míře takové, že tady není nic co by mohli koupit. Jak tu chcete reklamou udržet kupující když nemají co koupit ???
A když už mluvíme o prodávání, Hyperinzerce,Bazoš a Avízo již válcují Aukro, každý den tam přistane ve sledovaných kategoriích v průměru 5x více nabídek k prodeji na každém z nich, než na Aukru, proč nejsou zde ? jednoduché, protože Auktiva je mladá s nízkým počtem kupujících a momentálně nemá na to aby se srovnávala s těmito servery s dlouhou tradicí a masou uživatelů čítající v průměru milion na server, nebo jim konkurovala. Pokud se to má změnit musejí se o to postarat především prodejci, nikdo to za ně neudělá, ale rozhodně to nebude ani za dva měsíce ani za půl roku ani za rok. A čím se o to postarají? no tím že tu bude co koupit, tak to totiž začíná na každém serveru nejdřív se vytváří nabídka a pak se honí kupující. Jenže to chce hodně prodejců a ti nejsou protože všichni čekají až se to samo zařídí a až to bude fungovat tak pak oni milostivě začnou vystavovat.
Jestli má někdo představu že s novým systémem se sem nasype statisíce nových kupujících samo od sebe a tím se bude prodávat lépe než ted tak je na omylu, nový systém změní pouze způsob práce s daty a třeba vrchní kabát, ale kupující nepřivede.
To Krylias .... kdybyjste se jen trochu rozhlížel po internetu, věděl by jste že tu takzvanou výměnnou reklamu zdarma s bannery Auktiva využívá, ale jinak si i za Bannery musíte zaplatit, a nevím jestli to dorazilo i k vám ale již od chvíle kdy vznikl první Banner, existují i programy na to, aby se ani jediný Banner nezobrazil na stránce v počítači a to i pro komunikační prográmky nejen pro internetové prohlížeče, takže účinnost právě tohoto způsobu reklamy je mizerná. Zkuste si dát požadavek na seznam, twiter nebo na méně známé servery na banner tak aby jej vidělo co nejvíce uživatelů, možná vás překvapí jak "LEVNÉ" to bude.