auktiva píše:myslíme že výsledek by měl vypadat jako tabulka co jsme již zde posílali.
Myslím, že zde zazněla celá řada návrhů - ale v podstatě se opakuji: pokaždé to je o tom, jak učinit položku v nabídce dopravy "co nejbližší k dané zasílané položce" + využít všech možných atributů nabízených poštou.
Hodně prodejců zde (stejně jako my), provozuje své vlastní e-shopy a ti vám řeknou, že "čím více možností dopravy nabídnete - tím více problémů s kupujícími si přiděláte". Ono to není jenom o tom, že lidé "nečtou" omezení daných zásilek, já sám např. až do doby před dvěma lety netušil rozdíl mezi "cenným balíkem" a "doporučeným balíkem", podmínkami, odkdy musíte balík ovázat provazy pokud nemá chlopně atd.. - to vše má v malíčku kolega, co chodí dennodenně na poštu.. a čekáte od kupujících, že se v tom vyznají lépe než prodejci??
JAK NESKUTECNE POŠETILE!!!
(- můžete argumentovat tím, že jejich neznalost je jen jejich problém - ale ve skutečnosti se to stane problémem prodávajích, až si začnou neoprávněně stěžovat)
Já navrhuji udělat systém velice FLEXIBILNI, ZAKLADNI, PRI ZEMI - S minimem možností!!!
A) první skupina, tzv. "běžné zásilky jednoho prodaného kusu"
- balík bez dobírky - X kč
- balík s dobírku X kč
- máte-li jiné požadavky na dopravu, kontaktujte prodejce
B) KUMULATIVNI POSTOVNE U VICE PREDMETU
a) balík do X kg do X hodnoty (např. do 5 kg do 5000 udané hodnoty) - x Kč
b) balík na dobírku do X kg do X hodnoty (stejné, do 5 Kg do 5000 kč hodnoty) x Kč
c) máte jinéí rozměry, váhu atd.. ? k,ontaktujte prodjce
'
KRVA!! můžežete něco udělat s tím , abyc se mi řádka
psaného textu pořád neschovávala v MSIE 8 "!!!!