Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Provize a poplatky

Vaše návrhy a nápady

Re: Provize a poplatky

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 13 lis 2011 23:59

Vratislav: to asi mysli opet pana Hektora :-) Mrknete se na jeho nabidku mirne pouzite sadove zavitniky M2, ktere zde nabizi uz minimalne od jara tusim za 199,- korun po sleve. Ja je (myslim ze i tady) prodavam za 90 nove komukoliv i bez slevy, a nutno rici ze je mam jako okrajovy sortiment a tak je nemam zdaleka nejlevnejsi. Mozna je pan koupil draze, ale pripomina mi to cekani na kavku co se chyti. Je to v sekci prumysl a obchod, nebo tak nejak - to najdete. Nic sberatelskeho, v podstate bezny spotrebni material.

Vy tu taky mate 10.000 aukci, jenze evidentne to nejsou lezaky, o cemz svedci pocet realizovanych obchodu. Z meho pohledu, kdyz jde o veci ktere se prodavaji, at ma prodejce aukci klidne 100.000, kdyz ma co nabidnout - treba jako Vy.

Hezke rano preji
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Vratislav16 » 14 lis 2011 07:42

Díky za poklonu= jsem zde od ledna 2010 a aukce jsem navyšoval i proto, aby zde něco bylo. Pro orintaci mám ID=801(t.j pořadové číslo přihlášení).Pak jsem na začátku pomáhal budovat sekci sberatelstvi a natahal jsem zde několik kamarádů,kteří
jsou i mezi TOP PRODEJCI ZDE.Předtím jsme byli na jiném serwru, kde se zase nepohodlní uživatelé od "šéfa" blokovali.Tam
jsme nemohli se zmínit ani slovem o konkurenci,tak jako to trpí zde na tomto serwru :lol: Venku svítí slunce a tak odpoledne půjdeme provětrat tělo. Mějte se fajn. Zapomněl jsem= Je mně jedno za kolik kdo prodává,zvláště když tu jeho nabídku nepotřebuji, já si nestěžuji a jako důchodce mám o zábavu postaráno :drink: :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod vaclap » 14 lis 2011 08:56

Zcela se ztotožňuji s tím, co je výše napsáno. Vím, že v tomto okamžiku to vypadá jako kontraproduktivní krok, vzhledem k tomu, že Aukra má plno slušných lidí už dost a chystají se odejít.
Ale pakliže se administrátor nechce stát výkladní skříní neprodejných věcí, měl by uvažovat o "mailovém referendu" a statisticky zpracovat výsledek.
Je úžasné, že my uživatelé přemlouváme admina, aby zavedl tento, pro někoho nepopulární, krok.
Předpokládám, že ti, kteří se vyjádří kladně, to myslí poctivě.
Za dobrou službu náleží přiměřená odměna.
vaclap

Příspěvekod Vratislav16 » 14 lis 2011 10:02

vaclap= admini tuto diskusi již dávno uzavřeli= přečtěte si laskavě co "národu sdělili"=5.11.2011. To že jste zde čerstvý= omlouvá Vaši neznalost.To co požadujete , chtěla také tzv pátá kolona na ODKLEPNUTO před 2roky a pak tamější serwer "položili". Jen doufám , že k té tzv......... nepatříte.To že jednotlivci zde to kazí v oboru = ŽELEZNIČNÍ MODELY = je jiná věc a co s tím?Je třeba být vždy konkrétní,Vaše diskuse a následný požadavek je pro celou auktivu :!: .Viz = překopiroval jsem odpověď adminů z 5. listopadu 2011 :!: Nic ve zlém, mějte se zde fajn :lol:

od auktiva » sob lis 05, 2011 22:45

Přátelé, myslíme si že se tu diskuse zase zvrtla kamsi a je to zbytečné. Na začátku se tu řešila provize a u té se uvidí, záleží na potřebě serverů a také na tom jaké služby budete chtít. Pokud se tu někdo baví o poplatku za vystavení tak ten neplánujeme.
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 14 lis 2011 15:56

Vratislav16: me moc jedno neni, za kolik kdo co prodava. Nebo spise, neni mi to jedno v pripade, ze je dana sekce plna predrazeneho zbozi a odrazuje tim pripadne nakupujici.
Kdyz to budou v dane kategorii obcasne excesy, clovek to preskoci... ale takhle... odrazuje to bohuzel i nove navstevniky od toho se sem vracet. Je bohuzel skoda, ze jeden nebo dva exoti mohou takto kazit jinak prijemne prostredi pro aukce. Ale co s tim si musi nakonec stejne rozmyslet administratori - podle toho, kam chteji server smerovat.

Dnes jsem sem ani nechtel chodit a radeji jsem chtel trosku vyrazit ven, ale venku cely vecer prsi a ochladilo se na 15 stupnu, fuj :-), tak jsem prochazku zkratil jen na malou vychazku podivat se na monorail a brouzdam po netu.. asi pujdu radeji spat. Preji hezky den!
www.pojezdy.eu

Příspěvekod vaclap » 14 lis 2011 16:28

Pro Vratislava - ten příspěvek adminů jsem přehlédl. Díky.
vaclap

Příspěvekod Vratislav16 » 14 lis 2011 16:47

Nezlobte se = nebudu dělat arbitra= nebudu mrkat na jeho nabídku. Je zde skoro 4500 uživatelů, nyní si položím otázku: kolik
jich do tohoto problému (železniční modely) buší ?? A na čí straně je pravda :?: Nic ve zlém, starám se o sebe. Mějte se fajn :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 14 lis 2011 17:09

Vratislav: to po Vasy nikdo nechce, at si to preberou admini ;-)
Mozna to ostatnim modelarum nestoji za to a jdou jinam rovnou... nakonec, me uz je to v zasade taky dost jedno, bohuzel.

Mimochodem, co Vam pan odpovedel ohledne pohlednic? Docela by me to zajimalo.
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Vratislav16 » 14 lis 2011 17:41

pokud je to stejný pán, jako byl na odklepu, tak nediskutuje a neodpovídá na dotazy.Za moderní cizinu Italie+ Řecko je to troufalá cena . Co k tomu říct= třebas je má pokropeny zlatem :lol: :lol: :lol: Takže ani mně neodpověděl :mrgreen:
Vratislav16

Příspěvekod drndula » 14 lis 2011 20:27

www.pojezdy.eu píše:Vratislav: to asi mysli opet pana Hektora :-) Mrknete se na jeho nabidku mirne pouzite sadove zavitniky M2, ktere zde nabizi uz minimalne od jara tusim za 199,- korun po sleve. Ja je (myslim ze i tady) prodavam za 90 nove komukoliv i bez slevy, a nutno rici ze je mam jako okrajovy sortiment a tak je nemam zdaleka nejlevnejsi. Mozna je pan koupil draze, ale pripomina mi to cekani na kavku co se chyti. Je to v sekci prumysl a obchod, nebo tak nejak - to najdete. Nic sberatelskeho, v podstate bezny spotrebni material.

Vy tu taky mate 10.000 aukci, jenze evidentne to nejsou lezaky, o cemz svedci pocet realizovanych obchodu. Z meho pohledu, kdyz jde o veci ktere se prodavaji, at ma prodejce aukci klidne 100.000, kdyz ma co nabidnout - treba jako Vy.

Hezke rano preji

Ne, pana Hektora nemyslím.
drndula

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky