Občas sleduji Vaši diskuzi a tak i já bych chtěl skromně přispět. Přes víkend jsem na Auktivu naházel skoro 90 aukci, a to věřte že mě bolí ruka (Crt+C a Ctr+V). Snad svou trochou přispěji k větší návštěvnosti Auktivy.

|
Tonda115 píše:...zprávu kterou odešlu na email uvedeny v prodejcově profilu nelze doručit , jim zadana adresa neni funkčni a zprávu k prodejci nedoručí...
...na tuto adresu odesíla Auktivia infornace pro prodejce GrayXMP ale zpravu to nedoruči k prodejci a hašeni mě příjde že zpráva je nedoručitelná ...
...Tuto adresu používáme pro naše aukce na Auktivě jako prodejce CrayXMP. Jak je patrné, nejsou s ní žádné problémy...Tonda115
Tonda115 píše:Telefon take nebral to by jsem i pochopil ,vždy to nelze přijmout,na nepřijaty hovor se da ozvat ,moje číslo ma v infu o koupi.
Vratislav16 píše:AVL68= berte v úvahu, že kupec to zde má prvou koupenou aukci a negativní dojem z koupě, kdy pořád řešíme neochotu prodejce se s kupcem spojit ,když kupec na email + TEL se nemohl dovolat,ani email nebyl funkční= na ten psal mimo technické zázemí auktivy.Navíc prodejce nemá ověřenou adresuCo víc k tomu= já bych dal prodejci negativní hodnocení za zmařený obchod !
Navíc prodejce sám v diskusi sdělil, že zde chodí nyní jen diskutovat a nezajímají jej vystavené aukce. Takže další diskuse je zde zbytečná.
Prodejce měl vyvinout energii na to , aby si prohlédl své aukce,jestli má něco prodáno. Když něco kiclo( třebas mu email o prodeji spadl do spamu, nebo nebyl v doslechu telefonu). Od 21.6. prodejce nebyl schopen se s kupcem sám spojit,navíc= když je to ZKUŠENÝ HARCOVNÍK NA AUKRU+ AUKTIVĚ. Ale hlavně mudruje zde, jak je auktiva špatná
U sebe vidí jen to dobré
![]()
Ahojjjjjjjj
Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!
od Vratislav16 » 07 črc 2012 20:27
Cray je starý matador a kupec je novocián a prodejce není schopen od 21.6. se s kupcem spojit . !Cray si stěžuje , že nic neprodá a pak ,když něco prodá= není schopen to dotáhnout do konce . To je ten základní problém A zbytečně se zde kvůli jedné aukci jitří vášně
Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník