Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

PLADBA PLATEBNÍ KARTOU

Vaše návrhy a nápady

PLADBA PLATEBNÍ KARTOU

Příspěvekod lin09 » 28 říj 2011 10:31

DOBRÝ DEN.S POTĚŠENÍM SE DÍVÁM ŽE AUKTIVA SE STÁLE ROZRŮSTÁ!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO.ALE STÁLE MĚ TADY CHYBÍ PRUŽNĚJŠÍ A RYCHLEJŠÍ PLADBA PLATEBNÍ KARTOU.DĚKUJI. :P
lin09

Re: PLADBA PLATEBNÍ KARTOU

Příspěvekod silmal » 28 říj 2011 19:39

To bude asi tím, že nás nakrkli na Aukru :-)
silmal

Příspěvekod lin09 » 29 říj 2011 11:29

NAKRKLY JE SLABÉ SLOVO.PATŘÍ SEM NASRA.. :pivo:
lin09

Příspěvekod dannissimo » 08 lis 2011 23:49

platba kartou zní dobře :)
dannissimo

Re: PLATBA PLATEBNÍ KARTOU

Příspěvekod WastingDouglas » 20 lis 2011 20:51

Proc nezvast moznost platit pres paypal,dost lidi jej ma a bylo by to jako by nekdo poslal platbu z jedne banky do stejne,pripsano okamzite.Ja platbu kartou po internetu odsuzuji,protoze je to prilis citliva vec,mam jednuspatnou zkusenost na jedne strance sem zadal cislo karty a pak to neslo zastavit.musel sem kartu bloknout.ve svete se hojne pouziva paypal,tak proc ne zde.aukru je to jedno,ta svuj debilni system,ktery je nespolehlivy apodle nekterych ohlasu zdlouhavy.Ted me tak nasrali,ze budu prodavat zde nebo na http://www.ebay.com
Obrázek
WastingDouglas

Příspěvekod auktiva » 20 lis 2011 21:03

Platbu je lepší udělat přes nějakou českou elektronickou peněženku (což je PayPal také), ale PayPayl má docela vysoké poplatky. U plateb současné velikosti by poplatky spotřebovaly pomalu polovinu.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod Vratislav16 » 25 lis 2011 08:56

Vy zde řešíte rychlost zaplacení= v praxi je to úplně jinak :!: Někteří vydraží "ze sportu" a nezaplatí !,nebo zaplatí za měsíc z další výplaty. Jiní prodejci mají přímo v aukci napsáno ,že vydražené zboží dodají do 3 týdnů. Mně na aukru dodal zboží až za měsíc. Takže nějaký paypal,platební karta
(ty mám různé), mně zde vůbec nevzrušuje ! Ještě chtějte tolik jinde diskutované = payU :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 25 lis 2011 14:52

PayPal je drahy. Pro platby v ramci CR je nesmyslnou volbou - osobne jej nabizim jen pro zahranicni zakazniky, kde naopak ma svuj vyznam.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod vpdiablo » 29 lis 2011 21:29

Možná by nebylo od věci propojení s Go-Pay ... https://www.gopay.cz/global/forwardHome.action
Funguje na podobném principu jako PayPal, je česky, a co sem tak naryclo prolit do určitého obratu ročně není třeba ani nijak zvlášt ověřovat majitele, da se platit na email a další možnosti. propojení s tuzemskými bankami co sem koukal je velký, dokonce jsem tam zaregistroval i Moneybookers, což je vyhoda, pokud to umi mezi sebou tyhle dvě peněženky převádět. Hlavně platba jde z účtu na plně funkční účet a jako u PayU na učet aukra, kde jedinou možnosti je výběr.
Obrázek

Bližší popis funkce peněženky :
https://www.gopay.cz/global/forwardHowItWorksBuyer.action
Co jsem koukal tak jediné vážněší zpoplatnění je při platbě z Go-Pay na účet a to 10kč za transakci v tuzemsku, ale když budu platit na účet provedu to z účtu a Go-Pay vynechám, takže jako by tam poplatek nebyl. Na SMS a to 1kč za platbu, platba na jinou mikropeněženku taktéž zdarma, (že by podporovali i jiné virtuální peněženky vč. PayPal ? ,zatím jsem našel jen info pro Moneybookers).
Přijetí peněz na peněženku zdarma, platební tlačítko zdarma, atd atd.
Nadruhou stranu tristní a víceméně úsměvné je dobíjení Go-Pay účtu přes telefon, kdy za zaslaných 99 kč se připíše dle operátora na Go-Pay účet 51,60 až 60,60 Kč z těch 99korunek je to od 40 do 50% z ceny ... sou to zloději ti naši operátoři.

Otázkou je kolik si prozměnu účtují za příchozí platby u těch co to mají jako obchodní účet, to jest nevejdou se do ročních limitů, které jsou nastaveny na :
Max. zůstatek na Go-Pay ... 150 EUR
Max. celkový souhrn příchozích plateb za rok ... 2500 EUR
plus limit pro max. odeslané bankovní platby ... 1000 EUR ročně

PS: než se ozve zase nějakej křikloun, je to jen info pro ty co chtěli nějaké propojení s virtuální peněženkou a pro auktivu, protože admini mají své práce dost a nemají čas lítat po netu a hledat informace o virtuálních peněženkách použitelných v čechách.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 29 lis 2011 21:37

Případně i přes MoneyBookers http://www.moneybookers.com/app/?l=CZ
Tady už jsem nic nezkoumal, tahle peněženka funguje minimálně 10 let. Případné srovnávání si stejně musí udělat každý sám.
•je oficiálně dostupný pro uživatele z ČR s veškerou uživatelskou podporou
•umožňuje převádět finanční prostředky do ciziny za místní poplatky
•můžete převádět peníze ze zahraničí na svůj bankovní účet v ČR za rozumné poplatky
•můžete on-line platit v aukcích a zahraničních e-shopech
•na Moneybookers konto si můžete nechat posílat peníze vydělané pomocí internetu
•svůj účet můžete vést v jakékoli měně

Přidáno 22:02
Moneybookers - v čem je jiný?
Zásadním „trikem“, se kterým tento platební systém přichází, je možnost, aby obchod přijímal platby platebními kartami, aniž musí implementovat poměrně složité a na vytvoření drahé platební brány (protože tato platba je realizována právě přes Moneybookers). Zákazník tak na druhé straně může platit platební kartou, ať má či nemá účet u Moneybookers.
Z praxe víme, že dnes má naprostá většina Čechů nakupujících na internetu platební kartu, ale bojí se jí platit u obchodů, ke kterým nemá naprostou důvěru, či které už několikrát vyzkoušela. A protože takových obchodů ještě moc není, je podíl plateb kartou na českém Internetu jen okolo 7 % - oproti tomu, když si zákazník jde pro zboží do výdejny e-shopu, platí tam kartou v 50% případů (tj. tam se již „nebojí“, dostává zboží přímo do ruky).
Moneybookers jsou ale renomovanou globální službou, kde by zákazník neměl mít strach svěřit údaje své platební karty. Je důležité zdůraznit, že přes Moneybookers mohou platit zákazníci s „exotickými“ a u nás málo známými (a prakticky žádným e-shopem neakceptovanými) platebními kartami, jako je třeba AmEx nebo Diners

Převzato zde

Egold a PayPal nemá cenu zminovat, zná je každý a pro použití na úrovni české republiky nejsou vhodné, vhodné jsou až při používání na zahraničních serverech a obchodech.
Naposledy upravil vpdiablo dne 29 lis 2011 22:03, celkově upraveno 4
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Další

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky