Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Označení : nový, lehce použitý,......

Vaše návrhy a nápady

Označení : nový, lehce použitý,......

Příspěvekod VLASTICKA » 27 zář 2010 15:07

Zdravím a žasnu , jak rychle se to tady rozbíhá a hlavně, jak rychle se tu odpovídá.Chtěla bych jenom podotknout, že výše uvedené označení je dost divné u zadávání pohlednic.Pohled je nový, ale co to je, že je koupený v této době nebo to může být reprint, nobo prázdný= neprošlý.U těchto typů prodeje bych uvedla jiné možnosti, nebo nechala na prodejci ať si tam napíše své hodnocení(když chci při zveřejňování aukcí tuto část vynechat nepustí mě to dál).Co na to ostatní sběratelé.Třeba u oblečení to sedí, ale u pohledů jsem trochu bezradná.Na jiných servrech je také pod označením nová =nově otevřeno.
VLASTICKA

Re: Označení : nový, lehce použitý,......

Příspěvekod auktiva » 27 zář 2010 15:17

Dobrý den,
myslím že i aukro udává "nové" jakožto předmět ve stavu nový a "nově otevřena" pro aukci otevřenou v posledních 24 hodinách.

Ona tato kolonka je pouze informačního charakteru (a mnoho kupujících ji bohužel ani nečte) a přesný stav by měl být uveden v popisu předmětu.

Nicméně pokud si vymyslíte vhodný popis (bohužel mezi námi žádný horlivý sběratel není, pouze amatéři :D), tak Vám je přidáme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod VLASTICKA » 27 zář 2010 15:55

Děkuji za rychlou odpověď.To s tím aukrem i na oklepnuto to takto funguje ,to vím, ale tady by stačilo kdyby tato položka( nové. lehce...) nebyla povinná při vyplňování.Sběratelé si stejně svoje aukce popíšou až v popisu a bylo by to i nejrychlejší přizpůsobení.Kdo chce ať si to vyplní a ostatní dají popis až do níže uváděné kolonky.Rozlišovat zadávání u každé skupiny aukcí by bylo zbytečně náročné a zabralo by to spoustu času.
VLASTICKA

Příspěvekod auktiva » 27 zář 2010 16:14

Ta povinnost/ nepovinnost by jistě šla zařídit. Jde o to, jestli ji zrušit jen u sběratelství, nebo úplně. Osobně mám bohužel špatnou zkušenost a lidi se mnohdy ptají i na to co je uvedeno v popisu, natož co je hned v úvodu.
Obrázek
auktiva

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky