Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Ukončování aukcí podivným způsobem

Našli jste chybu?

Ukončování aukcí podivným způsobem

Příspěvekod DarkAngel » 13 říj 2009 13:00

Je divné že mám dané aukce a ty aukce kde je třeba 2 dny do konce tak najednou skončily před tím než by vypršel termín.

A dál je tu spor že jsem měl vystavěný telefon Sony Ericsson W800I a přitom aukce skončila asi za 410kč a přitom mi na email přišlo že aukci vyhrál jeden pán a pak mi přišlo další ukončení aukce na ten samej telefon a že byl prodán KUP HNED za 800kč,a zas mi přišli adresy kde jsou tytéž adresi a přitom kupec je nekdo jiný.

Je v tom hroznej bordel a aukce mohu asi zas znova vystavit protože nevím kdo v mé aukci vyhrál :?: :x :x :x
DarkAngel

Re: Ukončování aukcí podivným způsobem

Příspěvekod j-b-z-l » 19 led 2010 11:26

Včera se mi prodalo několik aukcí u kterých jsem měl nastavené opakování. Aukce mám v "prodáno" a ale také znovu naskočily v "prodávám" - pokud tam někdo přihodí, bude z toho problém...
j-b-z-l

Příspěvekod Trina1 » 19 led 2010 13:12

Toto se mi taky stalo, prodaná aukce se znovu vystavila. Podle mě je problém v tom, že mám nastaveno opakování aukcí - stejný počet a ne "to, co zbylo", Toto nastavení je užitečné v případě vystavení více stejných kusů v jedné aukci, ale pokud prodávám jednu věc, měla by se, když se prodá, automaticky ukončit, ať to máme nastevené jakkoliv - si myslím já :).
Trina1

Příspěvekod auktiva » 19 led 2010 15:20

Dobrý den,
tentokrát jde o naší chybu, již se testuje nový algoritmus, který bude při práci s aukcemi efektivnější a snad bezchybný.

Aukce, které se opakují omylem, budou zrušeny. Děkujeme za pochopení.

Přeji pěkný den
Obrázek
auktiva

Příspěvekod j-b-z-l » 19 led 2010 16:07

Aukce byly odstraněny, díky - ale teď jsem zjistil, že se objevily v "neprodáno" - mám obavy zde založit více aukcí, protože mi v tom nastane zmatek - to se nedá uhlídat....
j-b-z-l

Příspěvekod auktiva » 19 led 2010 17:20

My Vám nechtěli nic mazat, nikdy nevíte, kdy se Vám to může hodit. Pokud nechcete, aby se vám aukce zobrazovala, stačí ji smazat (případně smazat hromadně).

Pokud máte nápad na nějaké přehlednější řešení tak ho uvítáme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod j-b-z-l » 19 led 2010 17:52

Bylo by dobré, pokud má aukce nastavené automatické opakování, aby naběhla rovnou do zveřejněných. Do "neprodaných" pouze po skončení posledního kola.
j-b-z-l

Příspěvekod auktiva » 19 led 2010 18:10

V tom nevidíme problém, pokud se Vám to jeví lepší, uděláme to.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod j-b-z-l » 19 led 2010 18:24

Tak to jsem rád - rozhodně to bude lepší - protože když si potom otevřu "neprodané" mohu se rozhodnout pro znovuopakování a neplete se mi to s aukcemi, které jsou opět on-line.
j-b-z-l

Příspěvekod Vratislav16 » 29 kvě 2010 07:18

Také se přimlouvám = když nastavím prodej s opakováním na př 5x , kdy neprodané naskočí automaticky do zveřejněných,aby
se již neobjevovaly v neprodaných. Pokud aukci budu chtít zrušit,tak ji mám možnost zrušit i z těch zveřejněných. Ale
také se mně stalo na počátku (když jsem začal zde činnost) ,že fyzicky jsem měl aukci 1x , ale byla ve zveřejněných a také
v neprodaných. Možná by to vyřešilo = kdyby aukce měla pořád stejné číslo aukce= při opakování , skrytí, zveřejnění ,atd.
TO NASTAVENÍ POČTU ZVEŘEJNĚNÍ NA JINÝCH SERWRECH NENÍ ! TO JE ZDE DOBRÁ VYMOŽENOST ! JEŠTĚ proveďte ty filtry ,
viz můj příspěvek v jiném vlákně ( počet aukcí, aukce uživatele, dle jména,dle č.aukcí + do budoucna = možnost seřadit
dle názvu, jen s příhozy u prodejce- info jen pro prodejce) . Stačí zašmírovat jinde a vybrat to co funguje jinde.
Jinak je zde mnoho dobrých věcí ( hlavně varianty při zveřejňování aukcí).
Vratislav16

Další

Zpět na Připomínky, hlášení chyb