od CrayXMP » 25 črc 2011 00:45
NO jo.. zase..- ".. někdo chce podrobnější třídění v kategorii kde je celkem 5+ položek.."
nemůžete, AUKTIVO, stanovit nějakou ROAD MAP či postup., za jakého jste ochotni uvažovat nad zřízením nových sub-kategorií??
jen namátkou. .jsem nespokojen s tím, že nějaké "chlazení" je myšleno naproto přimárně pro pracovní stanice - už vůbec ne pro notebooky a servery
- budu se opakovat, ale pokud AUKTIVE vyhovuje současný strom kategorií, tak je naprosto NEUDRZITELNY a totálně SPATNY
- je nutné reagovat na AKTUALINI nabidku vystavených předmětů a ne TOHO, co si tady NEKTERI "rádoby" prodejci vymyslí.. vytvářet novou kategorie kvůli třech novým položkách je fakt NANIC a dle mého názoru hraničí s naprostou nestoudností žádajích uživatelů
- v našich aukcích je více jak 20 .. možná 30-*40 položek pro laptopy a stejně jsme nalezli vhodnou kategorii v současném stromu
- u dílů pro serverů je to chudší, protože máte jenom SERVERY či PRISLUSENSTVI PRO SERVERY.. ale to, že byste mohlí mít také NAHRADNI DILY PRO SERVERY jsem zmínil již před více jak 14 dny .. a stále nic.. no co, mě to fakt žíly nedrásá.. díly dáme pod "příslušenství" - jen to slouží jako naprosto relevantní ukazatel vašeho naprosto nesmyslného způsobů vedení a udržování kategorií.. já jsem říkal už předtím, UDELAT STEJNY STROM pod Workstations, Laptops a Servers.. .. pořád to nemáte.. a pak se lidi diví, kde mají co hledat..