Som zo Slovenska - 5 rokov aktívny kupujúci/predajca na AUKRE,ale už som si taktiež povedal dosť !Tie poplatky v niektorých kategóriách sú neskutočne veliké za vystavenie.A to ešte 100% porastú - poliaci myslím už teraz platia aj za každú miniatúru ...
Prajem AUKTIVE aby sa čím skôr dostala do najširšieho povedomia ľudí a neskladala hlavu do piesku ako iné portály, ktoré takisto začínali a aj skončili ( Odklepnuto,iKup,Aukceprotebe ... ) alebo rýchlo zaniknú.
Zároveň s narastajúcim počtom ľudí budete musieť rátať s oveľa väčším kolektívom ľudí, ktorí budú vybavovať rôzne sťažnosti - tomu sa nikdy nikto nevyhne...

Budete musieť promtne riešiť technické problémy... Skrátka - nekašľať na Vašich chlebodarcov ako to príkladne a vzorovo robí AUKRO.
Dnes som premiestnil 5 aukcií z AUKRA aj sem - vyskúšal som Váš systém.Celkom schopne sa tu vystavuje - rýchlo a bez problémov.Je to len sila zvyku

A chcel by som sa spýtať na Váš partnerský program:
http://www.auktiva.cz/partnersky-program/
Konkrétne:
Za co získám kredit
* 100Kč za prvního přivedeného uživatele
* 20Kč za každého uživatele, který si nechá ověřit poštovní adresu
* 50% finančních prostředků, které uživatel utratí v rámci služeb poskytovaných serverem auktiva.cz v následujících 12 měsících (nevztahuje se na prostředky které získá v rámci bonusových a jiných akcí)
Ako Vy budete vedieť, že som niekoho sem pozval? Treba mu dať nejaké údaje podľa ktorých sa dotyčný zaregistruje a Vy budete vedieť že ten bol pozvaný sem odo mňa?

Bannery - tomu rozumiem.Tie majú v adrese moje ID číslo podľa ktorého sa identifikujem.
Ale ako je to s tými ktorých sem pozvem?
Srdečne ĎAKUJEM za odpoveď a prajem veľa zdaru a PENALTU do AUKRO brány !