Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Pojem "Opakovat aukci"

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

Pojem "Opakovat aukci"

Příspěvekod Stanislav01 » 04 úno 2012 20:12

Při zadávání aukce jsem narazil na tento pojem...
Tedy znamená to že pokud zvolím možnost "opakovat aukci" 3x nebo 5x, po ukončení aukce bez příhozu, např. za 3 dny se automaticky aukce vystaví na 3 dny znovu?
Jsem tu nový a zatím trošičku tápu :roll:
Díky za odpovědi :drink:
Stanislav01

Re: Pojem "Opakovat aukci"

Příspěvekod vpdiablo » 04 úno 2012 20:44

Opakovat aukci ... znamená že neprodaná aukce se automaticky vystaví znovu tak jak byla zadána na počet dní na který běžela předtím.
to jest vystavíte na 10 dní po ukončení aukce, nebudeli prodána se aukce vystaví sama znovu na 10 dní a to vše se zopakuje podle toho kolikrát máte nastaveno opakovat nebo dokud se neprodá (dojdeli k prodeji dříve než zkončí nastavený počet opakování)

Automatické opakování funguje nejen na neprodané aukce, ale i v případě, když tam máte více kusů u pouze Kup Teď tak se aukce automaticky zopakuje,ale jen se sníženým počtem kusů. To jest jen na počet který nebyl prodán. např: kup ted na 5 ks, 2ks se prodají aukce se automaticky zopakuje ale už jen na 3ks.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Stanislav01 » 05 úno 2012 01:29

Díky, chtěl jsem si to potvrdit ;)
Stanislav01

Příspěvekod Vratislav16 » 05 úno 2012 09:12

Opakování neprodané aukce = když máte nastaveno 3x ( je možnost 1 - 33 x ) a končí v 18hodin = AUTOMATICKY ZNOVU BUDE ZVEŘEJNĚNA OKOLO PŮL NOCI ( VY NA NIC NEŠAHÁTE ,O NIC SE NESTARÁTE :!: :lol: :pivo: )
Vratislav16

Zpět na Poradna