Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Pomozte sami sobě

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

Pomozte sami sobě

Příspěvekod nazd1 » 12 úno 2012 20:01

Také jsem přešel z Aukra ,poslední kapka byla platba přes PayU, můj názor je že Aukro se mění v prodejnu asijských šmejdů a drobní prodejci nejsou vítáni, a HLAVNĚ platí zásada: kde jsou prodejci jsou i kupci, zkrátka hodně nabídek, dobrých nabídek, dělá obchod, k tomu reklama po známých a jejich známých. Nejlepší reklama je levný nákup, slevy, levné poštovné, vstřícnost prodávajícího, což ohledně levných prodejů v sekci počítače až tak neplatí. Prodejci, já se zabývám hlavně počítači a ty ceny jsou opravdu dost nadsazené. Pak se nedivme že kupující, masírovaní tv reklamou, hledají na Aukru a dokonce tam i dobře, nakoupí, tedy myslím levněji, ne snad kvalitněji. Auktiva zatím asi na propagaci v TV nemá. VÝZVA: Co tak pomoct sobě i Auktivě. Udělat sbírku na reklamu, pomůžeme hlavně sobě. Kdo se toho ujme?
nazd1

Re: Pomozte sami sobě

Příspěvekod drndula » 12 úno 2012 20:23

Tož Vás tady vítáme, je od Vás hezké, že jste hned takhle aktivní. Pomoc s reklamou jsme již nabízeli, ale velký ohlas to u zdejších adminů nemělo. Teď dělají nové stránky (určitě ne k horšímu jako na Au) a pak se uvidí. :)
drndula

Příspěvekod nazd1 » 12 úno 2012 20:43

Promiňte až ted jsem si přečetl forum ,,Auktivo,,Dejte o sobě více vědět
nazd1

Příspěvekod drndula » 12 úno 2012 21:04

Nic se neděje, času dost. Vždyť tady není ani moc vláken a příspěvků vůbec. :(
drndula

Zpět na Poradna