Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

poštovné v aukci

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

poštovné v aukci

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 11:03

dobrý den jsem nováček prosím jak zadat poštovné aby se zobrazilo i na aukci ,,cena vč. poštovného ,, ??? děkuji moc r.
chicmoda

Re: poštovné v aukci

Příspěvekod Vratislav16 » 21 čer 2011 11:38

Jednoduché== v okně navádění aukce si najděte na př. DOPORUČENÁ ZÁSILKA = vlevo do čtverečku klepněte= vznikne tam zelený háček + vpravo do obdelníčku ( je tam 0 ) klepněte = 0 zmizí a vepište Vámi požadovanou částku a pokračujete dále :lol:
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 21 čer 2011 12:04

Pana Vratislava asi zaměstnáme na zákaznické podpoře. Prodal toho tu tolik, že to zná líp jak my.

Jinak chicmoda nejspíše myslela výpis aukcí. Problém je, že výpis je vždy pro nějaké nastavení (například pro doporučenou zásilku). Pokud ji nenabízíte, bude v kolonce (s poštovným), že poštovné není uvedeno.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod Vratislav16 » 21 čer 2011 12:15

díky za poklonu= již jsem soukromě v kontaktu s chicmodou = jedná se opravdu o problém . Kdo chce přenést obrázek z fotoaparátu, jež má minimálně 1Mega, musí jej upravit pomocí programku PHOTO FILTRE NA POŽADOVANÉ PARAMETRY( mám 67r a také jsem toto zvládl ,pomocí rad dobrých přátel a hokuspokus). Také i do popisu pomocí HTML jsem zvládl. Ono my češi
jsme zvyklí z minula, že nám pořád někdo zametá "cestičku".
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 21 čer 2011 12:24

Bohužel problémů s velikostí je více. Můžeme povolit nahrání obrázků třeba 1MB ale větší opravdu ne. Znatelně to zatěžuje server. Víme že je to pro Vás obtěžující a pokusíme se s tím něco udělat.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 12:28

DOBRÝ DEN P. VRATISTAL16 PŘI ZADÁVÁNÍ AUKCE A VYSTVOVÁNÍ JSEM ZADALA = OBCH.BALÍK +CENU A JEŠTĚ CENU ZA DOBÍRKU V POPISU AUKCE/PO ROZKLIKNUTÍ / TO MÁM ALE NA HLAVNÍ STRANĚ TO NENÍ ASI JSEM UPLNĚ K.O. .) JEŠTĚ NA TO KOUKNU A DÍKY MOC ZA OCHOTU.CHTĚLA BYCH VYSTAVIT CCA POSTUPEM ČASU 500 AUKCÍ TAK SE ZATÍM ZABYDLUJI .) A VYCHYTÁVÁM. JÁ JSEM SI DO AUKCE DALA FOTA ZE SERVRU PŘÍMO DO POPISU TAK DOUFÁM ŽE TO NEVA? FOTKY SE MI ZDAJÍ TOTIŽ MALÉ VZHLEDEM K SORTIMENTU KTERÝ MÁM JE NUTNO ABY ZÁKAZNICE VIDĚLI VÍCE .NEUVĚŘITELNÉ JAKOU RYCHLOSTÍ TO TU FUNGUJE.
chicmoda

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 12:31

A NENÍ MOŽNÉ ŽE SE TO TAM NEUKÁŽE PROTOŽE MÁM ZADÁNY DVĚ MOŽNOSTI A DVĚ ČÁSTKY ZA POŠTOVNÉ ? R.
chicmoda

Příspěvekod auktiva » 21 čer 2011 12:33

Dobrý den,
běžné poštovné je totiž nastaveno na doporučenou zásilku. Tuto možnost nenabízíte a proto je "poštovné neuvedeno".

Do popisu aukce můžete vložit obrázky, flash,... pokud chcete opravdu velké fotky, pak je to o dost lepší možnost než abychom na server nahrávali obří soubory a zmenšovali je.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 12:44

TAK AHÁÁÁÁÁÁÁ PROTO .) KOLIK VÁS TAM JE ? ŽE ODPOVÍDÁTE RYCHLOSTÍ BLESKU.)
DÍKY ZA VAŠI OCHOTU. DRŽÍM PALCE AT TO TU ŠLAPE A JE NÁS ČÍM DÁL VÍC KE SPOKOJENOSTI OBOU STRAN.JEN MNE MRZÍ ŽE NEMOHU VEŠKERÉ ZBOŽÍ ZATÍM PŘESUNOUT ZE DNE NA DEN K VÁM ALE POMALU A JISTĚ SE K VÁM NASTĚHUJI CELÁ A URČITĚ JEŠTĚ NĚKOHO DOVALÍM SEBOU .HEZKÝ DNE .
chicmoda

Příspěvekod Vratislav16 » 21 čer 2011 12:46

chicmoda = musím Vás POCHVÁLIT == kalhoty máte hezky vystaveny, obrázek se mi otevřel velký. Informace tam myslím máte
všechny . Tak jen tak dále ...... mějte se fajn.Další aukce zakladejte přes PODOBNÉ = to základní informace zůstanou= jen je upravujete. Také můžete si u nové aukce nastavit = POKUD NENÍ PRODÁNA ,TAK opakovat 1-30x . Ne jako na Aukru provádět,
jako ve středověku. Zde je vše moderní a tak doufám toto objeví další prodejci a HLAVNĚ KUPCI :lol:
Vratislav16

Další

Zpět na Poradna