Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

prodej na auktivě

Pojďte si povídat...

prodej na auktivě

Příspěvekod Pachman » 11 dub 2012 16:22

Už jste tu něco prodali? Já ještě nic. Dělám snad něco špatně, nebo je auktiva málo, tedy nedostatečně propagována?
Pachman

Re: prodej na auktivě

Příspěvekod Vratislav16 » 11 dub 2012 16:29

Je otázka ,kolik lidí to potřebuje :!: .Jsou to věci na historické již motocykly.Třebas někdo bude potřebovat na rekonstrukci .Otázka = na čem jezdí dnešní motorkáři ??
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 11 dub 2012 17:51

Pachman píše:Už jste tu něco prodali? Já ještě nic. Dělám snad něco špatně, nebo je auktiva málo, tedy nedostatečně propagována?

Máte zajímavé zboží pro dost specifické zájemce. Těch tu moc není. Zatím musíte každou vystavenou aukci brát jako inzerát, na který se Vám možná někdo ozve. Čím více "inzerátů", tím větší šance, že sem zabrousí (a možná se i vrátí) ten správný kupující. :)

Povědomí o Auktivě je slabé. Větší známost zajistí široká a bohatá nabídka, nebo peníze vrazené do reklamy. Obojího se nedostává. :( Až na výjimky, jako jsou sběratelé.
AVL68

Příspěvekod jkmineral » 13 dub 2012 09:57

Pozitivní je, že vystavení aukce zde máš zdarma. Třeba budeš mít štěstí a prodáš.
jkmineral

Příspěvekod ancovicka-nails » 13 dub 2012 10:56

už to tu bylo řečeno x krát, pro ty co furt chtějí reklamu, k čemu vám bude krásná reklama, která bude všude, když přijdete do krámu, který sice bude krásný, nablýskaný, ale bude tam prodavač s pár kousky zboží - takže se otočíte a půjdete jinam
tak je to i s auktivou - prodává se jen sběratelství - protože je tu nabídka,až bude nabídka i v ostatních kategoriích, budou i prodeje
navíc v současné době se neprodává skoro nikde....sama mám ještě e-shop, jsem ještě na fleru a na votočvohoz a všude je to slabé
ancovicka-nails

Příspěvekod jkmineral » 14 dub 2012 17:29

je to slabé všude, to máš pravdu. Prodávám i na aukru, tam kde aukci za týden zhlédlo 200 lidí, jsem rád když ji omrkne 20-30. A vůbec, o aukci se už ani nemůže většinou mluvit, když na běžné zboží jsou dva zájemci, je to úspěch.
jkmineral

Příspěvekod AVL68 » 14 dub 2012 20:53

ancovicka-nails píše:už to tu bylo řečeno x krát, pro ty co furt chtějí reklamu, k čemu vám bude krásná reklama, která bude všude, když přijdete do krámu, který sice bude krásný, nablýskaný, ale bude tam prodavač s pár kousky zboží - takže se otočíte a půjdete jinam...

Neškodilo by zvýšit povědomí o Auktivě. A s tím reklama jistě pomoci může. Samozřejmě máte pravdu, že je zbytečné lákat na prázdné regály. Proto by počáteční reklama byla ve smyslu: Pojďte k nám prodávat. Až později (po naplnění regálů ;) ) lze její znění změnit na: Pojďte nakupovat.
Dobře udělaná reklama není nesmysl. Musíme si ale přiznat (i smířit se s tím), že když nejsou peníze, "musí to jít samo". :drink: A ono to půjde...
AVL68

Příspěvekod Diatreta » 17 dub 2012 14:22

Tak už pár známých sem dalo pár-skutečně jen trošičku svých aukcí. Myslím, že nyní čekají, co se bude dít :( - snad zachvilku neodejdou. Jenže si myslím že pár aukcí tady (5-10) skutečně nestačí. Zaprvé je malá šance, že na Vás vůbec nějaký zákazník narazí, zadruhé, dnes si všichni hodně nákup rozmyslí a skutečně každý hodně vybírá, nežli se rozhodne - jen málo lidí má tiskárnu na penízky. Takže chcete-li mít brzo alespoň nějaký obrat, musíte se o něj postarat sami. Dát pokud máte zatím málo věcí, alespoň jednu z aukcí na titulku, aby byla vidět ;) . A to mě nyní připomělo, že ta moje křivka obratu zase míří k zemi :lol: Budu ji muset nějak podepřít, potvoru jednu. :evil: To se mi to kecá, a prodej mi klesá, ale je to můj názor. Nebo, co by jste doporučili těm úplně novým Vy? Pokud budou po pár měsících odcházet, tak se tady ty regály nikdy nenaplní. :(
Diatreta

Příspěvekod Baky333 » 24 dub 2012 11:21

Tak jsem přispěl se svou trochou do mlýna.
Baky333

Příspěvekod Zdena70 » 01 kvě 2012 07:54

Tak se snažím i já přispět k naplnění "regálů", ale zjistila jsem, že ani pár dní staré aukce se neukazují na Hledej-Aukce :?: Nevím, ale myslím si, že je to docela chybka :(
Zdena70

Další

Zpět na Kecárna