Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Že to tu ale žije, co..?

Pojďte si povídat...

Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod CrayXMP » 01 lis 2012 02:17

Auktiva podle všeho zkrátka už zaspala svůj nejlepší moment, kdy začít být seriozní konkurencí Aukra a dotahovat jeho náskok nejenom bezplatnými službami, ale hlavně jejich lepší kvalitou. Asi za vše nejlépe hovoří samotné statistiky... - tedy kromě asi tak 5 vláken na foru, v nichž se poslední týden diskutuje jen ve dvou, je značně výmluvná neustále zobrazovaná patička na konci každé stránky:

Celkem je online 2 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 93 uživatelů dne 16 kvě 2010 22:34

Pravděpodobně to bylo právě léto 2010, kdy celá řada lidí hledala v Auktivě nějakou smysluplnou náhradu oproti Aukru - ale jak to dopadlo, ví prakticky každý. Auktiva je zcela neschopná sebekriticky uznat, že na tento portál a jeho další rozvoj nemá (at již čas, nadšení, resources atd.), místo opravy chyb dává přednost jakési "auktiva 3" verzi, která ač měla být již v únoru 2012, tak podle všeho nebude ani v lednu 2013 - no a 9/10 ze všech vystavených aukcí představují sběratelé.. bravo!! to se vám to povedlo..
CrayXMP

Re: Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod drobek47 » 01 lis 2012 06:47

CrayXMP píše:Celkem je online 2 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 93 uživatelů dne 16 kvě 2010 22:34

Gray, to se Vám povedlo. Jsem zvědavej, jak rychle tohle zmizí. Reagovat oni umí rychle. Vratislav chtěl rozdělit celistvosti a bylo to hned. Dle reakcí adminů na něj bych si myslel, že vratislav je majitel, nebo aspoň veliký sponzor.
drobek47

Příspěvekod Vratislav16 » 01 lis 2012 09:17

drobku , nejsem žádný majitel= JEN JEDNÁM SLUŠNĚ,NA ROZDÍL OD VAŠICH HULVATSKÝCH DISKUSÍ. A to, že se zde nastěhovali pivaři a další = za tohle nikdo nemůže. Že tady také se stěhovali " ZLATOKOPOVÉ" z aukra ví také každý. Když neprodali hned, tak se zase vypařili. Ono to chce si zde budovat pozici dlouhodobě. Já na rozdíl od Vás zde přišel+mí další kamarádi v roce 2010, když zde bylo jen 800 uživatelů a asi 3000 aukcí.Kdežto Vy drobku jste dále podkuřoval Ottovi a pořád hrozil o Vašem přecházení jinde a špinil auktivu. Vždy jste chvíli byl na aukru, pak zase na odklepu. Dovedete jen "špinit" a své požadavky dávat ve zlosti. To ,že tady nikdo nediskutuje,je jiná věc. Když se zase podíváte na diskusi aukra= v některých vláknech je to hrůza. Alespoň zde není= payU a podvodníci= prozatím.
Přeji hezký den :D :lol: :drink:
Vratislav16

Příspěvekod drobek47 » 01 lis 2012 10:26

Vratislav16 píše:drobku , nejsem žádný majitel= JEN JEDNÁM SLUŠNĚ,NA ROZDÍL OD VAŠICH HULVATSKÝCH DISKUSÍ. A to, že se zde nastěhovali pivaři a další = za tohle nikdo nemůže. Že tady také se stěhovali " ZLATOKOPOVÉ" z aukra ví také každý. Když neprodali hned, tak se zase vypařili. Ono to chce si zde budovat pozici dlouhodobě. Já na rozdíl od Vás zde přišel+mí další kamarádi v roce 2010, když zde bylo jen 800 uživatelů a asi 3000 aukcí.Kdežto Vy drobku jste dále podkuřoval Ottovi a pořád hrozil o Vašem přecházení jinde a špinil auktivu. Vždy jste chvíli byl na aukru, pak zase na odklepu. Dovedete jen "špinit" a své požadavky dávat ve zlosti. To ,že tady nikdo nediskutuje,je jiná věc. Když se zase podíváte na diskusi aukra= v některých vláknech je to hrůza. Alespoň zde není= payU a podvodníci= prozatím.
Přeji hezký den :D :lol: :drink:

Vratislave, já jsem tu taky od roku 2010 a jak sám velmi dobře víte, tak jsem Ottovi nikdy nepodkuřoval a odklepnuto nikdy nechválil. Naopak jsem s ním byl v trvalé rozepři a vedl jsem s ním tvrdý boj. Auktivu jsem propagoval a chválil do té doby, než jsem pochopil, že je to tady stejné jako na odklepnuto. A že prodávám tu i onde? To proto, že se snažím prodávat tam kde to funguje. Vy jste taky prodával do poslední chvíle na odklepu i na Aukru. Tam jste byl dokonce přihlášen naposledy včera.
A za to, že tady nikdo nediskutuje můžete z větší části Vy. Jako brouk Pytlík, kecáte do všeho a poučujete každého, aniž byste alespoň tušil o co jde. Jste jako bezpáteřní korouhvička, neschopný stát za svým slovem. Taky sem kvůli Vám přestanu asi chodit. Obrázek
drobek47

Příspěvekod LiborH » 01 lis 2012 10:49

Zdravím pane Drobek,

všiml jsem si,že kde se vložíte do disluze,ať už to bylo dříve na Odklepnuto,tak také nyní i tady,klesne okamžitě úroveň dané diskuze o několik tříd,lépe řečeno tu úroveň zcela stratí :roll: .Vraťte se prosím zpět na Odklepnuto,kde před časem - kvůli takovým jako Vy - úplně zrušili diskuzi.Vraťte se tam a pomáhejte jim v rozvoji,tak jak jste to vehementně dělal dříve,než díky Vám a podobným radilům skrachovali.Nechte Auktivu Auktivou a neotravujte zdejší příjemnou a vstřícnou atmosféru.
Vratislav a další se snaží radami vylepšit zde část sběratelství,což není nic špatného,naopak je to třeba pochválit.

Tak se mějte a nic ve zlém LiborH :D
LiborH

Příspěvekod drobek47 » 01 lis 2012 11:03

ObrázekObrázekObrázekObrázekTak nevím kdo z vás dvou má pravdu. Jestli Vratislav, který píše, že jsem Ottovi POCHLEBOVAL, nebo Vy, když píšete, že kvůli mně zrušil diskuzi. Tak se domluvte a já zatím budu dělat něco užitečnýho. Obrázek
drobek47

Příspěvekod CrayXMP » 01 lis 2012 11:13

Drobek: no ono to totiž vypadá, že když Auktiva říká "my na tom pracujeme.. my programujeme" - tak to ve skutečnosti dělá jediný člověk (viz stránka o nás). Navíc se tento člověk programátorsky zásadní měrou podílí i na svém druhém projektu werb.cz, což je něco jako internetová aukce pro bannerové reklamy. Myslíte si, že kdyby jich bylo více, a navíc nestíhali, že by jeden člověk dělal na obou projektech? Kromě jeho jména nikde nenajdete žádné další jméno někoho, kdo by se staral o programovou stránku věci. Na mě to působí tak, že je těch projektů na jednoho programátora až příliš a proto jsou tady ty neskutečné skluzy.

ale pokud někdo někde dohledá na internetu zmínku o nějakém "dalším" programátorovi Auktivy, tak sem s ní.
CrayXMP

Příspěvekod LiborH » 01 lis 2012 11:34

Zdraví pane drobek,

jsem rád,že jste si přečetl moji odpověď, - týkající se úrovně Vašich příspěvků - tedy že jste si to přečetl pozorně a šel jste dělat - cituji Vás " Něco přádného " - tím Auktivě prospějete daleko víc,než tím že budete v diskuzi neustále někoho napadat. :roll:
tak se mějte a nic ve zlém LiborH :D
LiborH

Příspěvekod drobek47 » 01 lis 2012 11:40

třeba si oniká Obrázek
drobek47

Příspěvekod stanislavchromy » 01 lis 2012 11:42

Zdravím, možná to bude ta komplikace... Co by bylo pro Auktivu řešením. 1. zvážit vstup strategického partnera, který by zafinancoval vývoj a hlavně reklamu. 2. nabídnout spolupráci nějakému obchodnímu subjektu, napadá mě např. nějaký větší inzertní server nebo tištěné médium, které by případně uvítalo rozšíření svého stávajícího inzertního systému o systém aukční. Možná, že tato jednání už probíhají.. nevím.

CrayXMP píše:Drobek: no ono to totiž vypadá, že když Auktiva říká "my na tom pracujeme.. my programujeme" - tak to ve skutečnosti dělá jediný člověk (viz stránka o nás). Navíc se tento člověk programátorsky zásadní měrou podílí i na svém druhém projektu werb.cz, což je něco jako internetová aukce pro bannerové reklamy. Myslíte si, že kdyby jich bylo více, a navíc nestíhali, že by jeden člověk dělal na obou projektech? Kromě jeho jména nikde nenajdete žádné další jméno někoho, kdo by se staral o programovou stránku věci. Na mě to působí tak, že je těch projektů na jednoho programátora až příliš a proto jsou tady ty neskutečné skluzy.

ale pokud někdo někde dohledá na internetu zmínku o nějakém "dalším" programátorovi Auktivy, tak sem s ní.
stanislavchromy

Další

Zpět na Kecárna