Taktéž se sem pokusím přetáhnout pár svých nakupujících... Ale bude to chvilku trvat. Neva, aspoň do té doby založím dostatek zajímavých aukcí. Rozhodně se bojím posílat jim zprávy prostřednictvím emailů Aukra, ty můžou být monitorovány (aspoň myslím). Ale cestou soukromé korespondence...

Jinak, na Aukru, nejen v oboru součástek, ale i jinde, se to hemží hajzlíkama, kteří nejen, že "zaspamují" celou kategorii svými pořád stejnými a pořád se opakujícími aukcemi, ale o to by tak nešlo (tomu se dá říkat "konkurence"). Horší na tom je, že za každou nakoupenou položku si účtují balné např 10Kč (a tak jeden tranzistor zákazník nenakoupí kupříkladu za korunu, ale za 11 korun!!!). Problém je pak v tom, že lidi se zklamou, a od nákupu na Aukčních službách odejdou. Přitom právě tihle odrazení a znechucení by jinak mohli nakoupit i u mě... Tady mi aspoň žádný zlodějíček nebude kazit kšefty odrazováním zákazníků.
Platit za založení aukce, na tom mi taky nepřipadá nic "vtipnýho". U některých součástek je zkrátka prodejnost o něco pomalejší- pak ovšem 10%, i víc % z obratu, jde do luftu jen za zakládání a opakování aukcí... 3% provize z prodeje, no, v době, kdy se má každý snažit o co nejnižší cenu za zboží... ...tisíce předmětů jo, ale levných ne!!!
Takže prostě fandím Auktivě, a doufám, že zde bude víc a víc registrovaných a obchodujících uživatelů.
Jura