Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Registovaní uživatelé

Pojďte si povídat...

Re: Registovaní uživatelé

Příspěvekod sukomol » 22 zář 2010 18:01

tak snad to tu bude lepší než na tom deb..... aukru
sukomol

Příspěvekod lin09 » 22 zář 2010 18:09

TAKY DOUFÁM.TO UŽ NA AUKRU PŘESAHUJE VŠECHNY MEZE.SKORO TŘI TÝDNY NEJDOU POŘÁDNĚ VYSTAVIT AUKCE.ČLOVĚK POŘÁD PLATÍ JAKO BLBEC A NIC TAM NEJDE V POŘÁDKU.JE VIDĚT ŽE AKRO SE POMALU POTÁPÍ JAKO TITANIK.
lin09

Příspěvekod cenda111 » 05 pro 2010 21:00

Tak jsem do dnešního dne také rozhodil sítě a poslal na 150 meilů znamím aby se prídali na tento servr. Tak doufám že to bude ještě lepší a doufam že se tady nebudou platit nehorázné peníze za vložení aukce jako je to na aukru nebo Odklepnuto. Člověk dává aukce třeba od korunky, nic neprodá a musí platit to je pěkná blbost vydte? Tak všem držím palečky a hurá do aukcí.
cenda111

Příspěvekod auktiva » 05 pro 2010 21:25

Vy myslíte na nás a my vám to nezapomeneme ;)
Obrázek
auktiva

Příspěvekod jgracias » 06 úno 2011 22:19

Taktéž se sem pokusím přetáhnout pár svých nakupujících... Ale bude to chvilku trvat. Neva, aspoň do té doby založím dostatek zajímavých aukcí. Rozhodně se bojím posílat jim zprávy prostřednictvím emailů Aukra, ty můžou být monitorovány (aspoň myslím). Ale cestou soukromé korespondence...;)

Jinak, na Aukru, nejen v oboru součástek, ale i jinde, se to hemží hajzlíkama, kteří nejen, že "zaspamují" celou kategorii svými pořád stejnými a pořád se opakujícími aukcemi, ale o to by tak nešlo (tomu se dá říkat "konkurence"). Horší na tom je, že za každou nakoupenou položku si účtují balné např 10Kč (a tak jeden tranzistor zákazník nenakoupí kupříkladu za korunu, ale za 11 korun!!!). Problém je pak v tom, že lidi se zklamou, a od nákupu na Aukčních službách odejdou. Přitom právě tihle odrazení a znechucení by jinak mohli nakoupit i u mě... Tady mi aspoň žádný zlodějíček nebude kazit kšefty odrazováním zákazníků.

Platit za založení aukce, na tom mi taky nepřipadá nic "vtipnýho". U některých součástek je zkrátka prodejnost o něco pomalejší- pak ovšem 10%, i víc % z obratu, jde do luftu jen za zakládání a opakování aukcí... 3% provize z prodeje, no, v době, kdy se má každý snažit o co nejnižší cenu za zboží... ...tisíce předmětů jo, ale levných ne!!!

Takže prostě fandím Auktivě, a doufám, že zde bude víc a víc registrovaných a obchodujících uživatelů.

Jura
jgracias

Příspěvekod untrvasrman » 23 kvě 2011 22:06

tak se u Vás vítám, přišel jsem z aukra, jejich nenažranost a nabubřelost přesáhla všechny meze.nick mám stejný jako na tom předchozím aukčním portálu(fuj, ani se mi ten název nechce znovu psát), to jen kdyby chtěl někdo vidět mou aukční minulost. se trošku rozkoukám a jak bude čas, tak dám nějakou tu aukcičku, pomaloučku polehoučku.
untrvasrman

Příspěvekod wendelyn » 29 kvě 2011 10:02

Myslím,že sem z Aukra bude zdrhat čím dál víc uživatelů a že je tohle vedle problémy neřešícího a názorům uživatelů nenaslouchajícího Aukra docela dobrá alternativa.Rozkoukám,pokoukám a taky začnu vystavovat aukce.
Vašek-wendelyn(Auktiva)-ventikal(Aukro)
Jen kdyby to tady ještě samo zmenšovalo fotky.Nebaví mne se tím zdržovat ;)
wendelyn

Příspěvekod Lampa69 » 31 kvě 2011 20:05

Tak koukám že tady přibejváme - přeběhlíci z aukra.

Doufám že se sem přesune co nejvíc slušnejch lidí... S Aukrem se to fakt nedá vydržet... Jen se s nima člověk dohaduje a nepoctivý krejou víc než slušný lidi...
Lampa69

Příspěvekod oldaf1 » 31 kvě 2011 22:47

Tak už je tu další přeběhlík z aukra. :D
oldaf1

Příspěvekod AVL68 » 01 čer 2011 20:57

Dík všem co přechází. Je jen na nás, uživatelích, zda si vypěstujeme silnou konkurenci, která bude prospěšná nám všem. ;)
AVL68

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna