Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Aukro a jejich podmínky

Pojďte si povídat...

Re: Aukro a jejich podmínky

Příspěvekod Vratislav16 » 04 úno 2012 12:29

No to je těžká rada. Má zkušenost z jiného serwru , kde jsem měl něco podobného. Nakonec jsem toho kupce si dal na černou listinu( na rozdíl od Vás jsem nebyl zablokován). Od té doby i když je vidět na obrázku vada + snažím se to tuplovaně psát i do popisu aukce. Jsou 2 možnosti = si na áčku založit další nový nick, NEBO SE CELE PŘESTĚHOVAT NA AUKTIVU. COŽ DOPORUČUJI+ sdělte nějak svým partnerům, že "máte obchod " na auktivě :!: A tak zde vítejte :drink:
Ale = pepino= nezlobte se ten Váš popis nic neříká== (překopiroval jsem 1 větu Vašeho popisu)=model je létaný opravený ve stavu viz foto. O NĚJAKÉ VADĚ, Z OBRÁZKŮ TAKÉ NELZE TOHO MOC POZNAT :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod Stanislav01 » 04 úno 2012 17:50

Tak pěkně zdraví další přeběhlík z Aukra ;)
Stanislav01

Příspěvekod AVL68 » 04 úno 2012 17:56

pepinozbrna: Co je psáno, to je dáno. ;) Každá vada o které vím, má být v aukci popsána. Spoléhat se na to, že kupující existující problém sám pozná a "vyčte" z fotek, je chyba. Sice by měl zájemce umět nejen číst, ale i dobře se dívat a je-li mu cokoliv nejasné - tak i ptát se, často se tomu tak bohužel neděje.

Tedy, pokud jste jasně na závadu ve vaší aukci neupozornil, pak bych ve vašem případě vzal zboží zpět, a následně vrátil peníze.
AVL68

Příspěvekod kocicak11 » 05 úno 2012 10:58

no tak mě s aukrem pomalu došla trpělivost, místo jako obch. partmera jsem jej začala vnímat jako protivníka, jejich arogance a vlastní zákony.. hnus..
šup rychle sem.. asi to půjde pomalu ale půjde.. osobně nabízím v případě zájmu auktivě reklamu.. na e-shopu, na plot, na auto všude..každého zákazníka odkazuji sem.. myslím, že je škoda že má auktiva malou reklamu.. při prasárnách které aukropředvádí, je ten pravý čas auktivu zviditelnit...
kocicak11

Příspěvekod Vratislav16 » 05 úno 2012 11:35

kocicak= napište jaké prasárny Vám tam provedli. Děláte správně. Já již delší dobu provádím "osvětu"= seznamuji své známé a partnery, aby se podívali na auktivu = DO NIČEHO JE NENUTÍM :!: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod kocicak11 » 05 úno 2012 15:59

já také nenutím, ale jsem přesvědčivá...:)
o tom, že na aukru již delší dobu je "velmi odpudivé prostředí" se snad ani bavit nechci.. platím jimtisíce, skoro desetisíce měsíčně za něco co denně nefunguje, podpora prodejců nulová... jediné, co je zajímá je, jak získat dalšího který se zaregistruje, žej e to šmejd který jen mrví aukce je fuk.. hlavně že je to 2 500 000 uživatel:(

to je velmi lehké když každý zm.d tam má 5 a každý druhý zm.d 10 nicků...

místo aby dělali cokoliv pro rozvoj prodeje, přikáží prodej obálkářům, platby přes payU, denně mění podmínky prodeje a mastí si ego tím, kolik mají lapených uživatelů...
možná se pletu, ale mám za to, že "hodina velkého trestu" se přiblížila, a až půjdou do kopru, zleju se jak doga :namol: :namol: :namol: na oslavu té skvělé zprávy :pivo: ... i přesto, že tam mám více jak 3000 hodnocení bez jediného negativu a obchody mi tam jdou.. těším se jak malé dítě na svůj první prodej zde a na ty další a další, z kterých aukro neuvidí ani korunu...
kocicak11

Příspěvekod drndula » 05 úno 2012 16:26

No, kočičko, já mám spíše pocit, že to Aukro dělá úmyslně. Už to není aukční portál, ale obchodní a ještě ke všemu největší. Tím začínají vytlačovat "malé prodejce", chtějí, aby jim tam zůstali pouze A+ a pak mohou zakládat ty své ohromné, (čínské) shopy. Jen zatím mají smůlu, prodejci to nepochopili a drží se tam zuby nehty. Mám pocit, že právě proto Aukro neustále vymýšlí všelijaké novinky, jak to prodejcům znesnadnit a řádně otrávit, ale jak vidno, prodejci jsou jak mezci a nehnou se. Možná se ještě budou divit.
Mně je víc líto, že vzdali přechod na Auktivu, stále tvrdí, že Auktiva se ani rozjet nechce, protože by na příval nových aukcí nestačila. Nevím, kde je pravda, ale klidně si počkám. Tady. :)
drndula

Příspěvekod Vratislav16 » 05 úno 2012 16:30

děvčata = vydržet zde= za chvíli Vám i zde pokvete pšenka :drink: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod drndula » 05 úno 2012 16:39

Mě prodej neživí, takže já určitě vydržím. Jen mě štvou nešvary typu - vydražil, nezaplatil, přestože po urgenci slíbil. Nevím, jak se to řeší zde. Zažádá se o co? Díky.
drndula

Příspěvekod vpdiablo » 05 úno 2012 17:02

no to se dozvíme až se to přihodí, nebo až se to bude řešit na foru, ale zatím jsem to tu nezaznamenal.
I proto říkám že 1000 uživatelů zde vydá za statisíce na aukru.Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna