zdedoalt píše:Nevím proč ,ale nejvíc mi vadí zde ufňukaní lidé kteří hledají problém všude jinde než u sebe.
ale CrayXMP nefňuká, jen jasně a bez úskoků píše proč nebude přidávat další aukce.
Je rozdíl prodávat jako člověk který to má jen jako bokovku a vlastně jen zpeněží to co by jinak stejně vyhodil, neb skladovat to pro strýčka příhodu není kde.
A prodávat jako obchodník, kde čas a prostředky investované do prodeje se musejí nějak zhodnotit a vrátit, bohužel tak to bylo, je a bude, na charitu si hrát nikdo dlouho nebude.
Zákazník si diktuje podmínky, to tu je ,bylo a bude a nikdy to nebude jinak, pokud bude zákazník líný se registrovat jinde ať už z lenosti, odporu nebo jen tak je to jeho volba a obchodník jej k tomu nepřinutí, může mu pouze vyhovět.
Jako zaměstnanci mi to bude jedno a budu si myslet něco o vlezdoprdelství, v okamžiku kdy dostanu procenta z prodeje mi to jedno nebude, čím více se prodá tím větší bude i má odměna a budu dělat vše pro to aby se prodalo co nejvíce, ale určitě si rozmyslím jestli ten čas věnovaný dané činnosti bude pro mne znamenat vyšší příjem nebo jen ztrátu, ztrátu mé energie,času a úsilí a tím i peněz které jsem mohl vydělat, věnovat to jiným směrem.
To je prostě byznys, buď to nese, tak se tomu čas věnuje, nebo to nevynáší, a není prostor se tomu věnovat. Prostě zaměříte prostředky tam kde se vám vrátí, aby jste část z nich mohl promrhat tam kde to stagnuje v naději že se to v budoucnu zlepší, ale rozhodně to nebudete dělat obráceně, mrhat prostředky tam kde to nejde a nechat si zničit i to co fungovalo tím že se tomu nevěnujete.