Labib píše:Teda dává mi to zahulit se tady v tom vyznatuž sem koukal i na poláky se poseru z toho
![]()
Ti tví levobočci si nedají pokoj, dokud to nebouchne, že ?

|
Labib píše:Teda dává mi to zahulit se tady v tom vyznatuž sem koukal i na poláky se poseru z toho
![]()
Labib píše::D prča musí bejtale smajlíku tu maj
jedna radost
no konečně už sem umím dát i obrázekmoje specialita
biggles píše:Vratislave, radši poraď !!!! Nebo kontaktuj admini je problém a oni nereagují VIZ VÝPADKY poslední příspěvky. Ty si tady mazák asi budeš vědět, jak na to !!!!Vratislav16 píše::drink: Zdravím Vás zatoulaní synové. Mnozí jste zde dávno registrovaní, ale pořád jste trčeli na aukru s klapkama na očích.Již v minulosti tady přišla skupina, ale tady to není diamantový důl. Doporučuji každému, aby si pro svůj obchod budoval i síť zakazníků i částečně svou propagací. Nejsem ochoten se zde zučastňovat hovoru o ničem ( na př. jestli mne bolí koleno,nebo mám po noční,atd).Nyní jsou 2 varianty=1) buď se zde asimilujete ,neb 2) si vytvoříte autonomní skupinu jen na kecárně ? Jsem ochoten pomoci zodpovědět dotaz ,atd. Neb jsem jeden z těch co jsem pomáhal rozjíždět tento serwer.
vpdiablo také rád pomáhá
Labib píše::D prča musí bejtale smajlíku tu maj
jedna radost
že by ses tam choval slušněPetr-Pudr píše:Už koketuju s Polákama na Allegru. Ta přehlednost fóra se mně tam zdá lepší než na samotném Aukru. A taky mě tam neblokují, juhůůů.
ladber píše:že by ses tam choval slušněPetr-Pudr píše:Už koketuju s Polákama na Allegru. Ta přehlednost fóra se mně tam zdá lepší než na samotném Aukru. A taky mě tam neblokují, juhůůů.![]()
biggles píše:Labib píše::D prča musí bejtale smajlíku tu maj
jedna radost
Tome vždyť ty smajlíky sem tenkrát dávali admini kvůli tobě, to si už nevzpomínáš ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků