Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Auktiva nabírá "šfunk"

Pojďte si povídat...

Re: Auktiva nabírá "šfunk"

Příspěvekod vpdiablo » 16 úno 2012 00:59

v tom případě se omlouvám, jelikož začátek vašeho příspěvku jsem si vysvětlil poněkud v jiném smyslu ;) , proto ta otázka, ale je vidět že jste nelenil.
Věřím, že bude časem ještě lépe a postupně se to oživí.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod jkmineral » 16 úno 2012 14:13

hele, omluva není třeba, taky jsem si nevšiml, že smajlíci jsou vlastně reklama, pokud se mi to podaří aplikovat, tak je použiju, měj se ,jkm
jkmineral

Příspěvekod Vratislav16 » 23 úno 2012 07:25

PŘÍRUSTEK uživatelů je nyní cca 12 denně. 1.2.2012 = byl stav 5400, včera večer =tj 22.2.2012 = byl stav 5641 uživatelů :drink:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 23 úno 2012 14:49

Jo,jo. Pomalu, ale pude to. :) Když vydrží "tempo", do konce března nás bude přes 6tisíc. Teď ještě aby se to projevilo v obchodování.
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 23 úno 2012 15:41

AVL68 píše:Jo,jo. Pomalu, ale pude to. :) Když vydrží "tempo", do konce března nás bude přes 6tisíc. Teď ještě aby se to projevilo v obchodování.

Když na Aukru zavedli PayU, tak stovky aukráků vykřikovalo, že tam okamžitě končí a jdou na auktivu. Takových příspěvků tam byly stovky. Počet aukcí tam klesl na 900 000. Jenže netrvalo moc dlouho a většina se vrátila se sklopenejma ušima a už mají zase skoro 1 300 000. Chvíli jsme si klepali na ramena, že jsme druzí. Odklepnutu stačilo, aby po dvou měsících odblokovali dlužníky a připsali jim dávno zaplacené poplatky a už je auktiva zase třetí. Jestli slibované změny na konec února nebudou velkým vylepšením, tak to tak i zůstane.
drobek47

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 23 úno 2012 16:15

Pokud myslite lednovy pokles, tak ten souvisi spise s poklesem prodeju a nabidek po vanocich... jinak se Aukro drzi pomerne stabilne.
Z tech co na forech vykrikovali odeslo jen malo lidi, a nekteri byli naopak odejiti.

Ja od vanoc nectu tamni forum, na Aukro chodim jednou tydne obnovit aukce a zkontrolovat komu mam co poslat a tim tamni aktivita konci, a od te doby bych se mohl nazyvat i spokojenym uzivatelem :lol: vzhledem k minimalnimu vyskytu tam se s vypadky nesetkavam, zrejme se odehravaji jindy :lol: , veci co vadi kecalkum na foru mi jsou dost volne... nazval bych to vyraznym zlepsenim, byt nezavinenym provozovatelem :lol:
Porad z toho kazdy mesic vypadne natolik slusny peniz, aby se mi vyplatilo tam aukce udrzovat a jednou mesicne poslat Aukru jeho +- 5%....

A jen pro zajimavost, dal jsem sem vcera vecer jednu horkou a prekvapivou novinku, zaplatil vsechna zvyrazneni aukce co sla.. vysledkem jsou 2 shlednuti :(
A neee ze se tam ted vsichni pujdete podivat a naklikat nejake body :lol:
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Diatreta » 23 úno 2012 17:57

Zdravím Pojezdy - pardon, já neodolala a koukla - jsem holt zvědavá bába. Ale jinak si myslím, že to tu půjde. Na Aukru nic nemám a tak časem stejně mým zákazníkům - pokud budou něco potřebovat nezbyde nic jiného, než-li jít si pro to sem a snad zase budu prodávat alespoň za 5000,-měsíčně :lol: . Už mám první vlaštovičku :P .
Diatreta

Příspěvekod AVL68 » 23 úno 2012 21:48

drobek47 píše:Když na Aukru zavedli PayU, tak stovky aukráků vykřikovalo, že tam okamžitě končí a jdou na auktivu. Takových příspěvků tam byly stovky. Počet aukcí tam klesl na 900 000. Jenže netrvalo moc dlouho a většina se vrátila se sklopenejma ušima a už mají zase skoro 1 300 000. Chvíli jsme si klepali na ramena, že jsme druzí. Odklepnutu stačilo, aby po dvou měsících odblokovali dlužníky a připsali jim dávno zaplacené poplatky a už je auktiva zase třetí. Jestli slibované změny na konec února nebudou velkým vylepšením, tak to tak i zůstane.

Vln nespokojených křiklounů už bylo dost. Jenže většina z nich si jen zanadává a nic, tím to skončí. Z aukra se nehnou ani za nic. Sebeúctu "přetlačí" zisk. Těch několik pionýrů co mělo chuť i výdrž zkusit to tady, k rychlému vzestupu Auktivy nestačí. Proto realisticky píšu, že poroste pomalu. Zbytečně pomalu.

Taky si myslím, že budoucnost hodně závisí na novinkách, se kterými Auktiva přijde. Musí být jiná, lepší. Pouhá kopie Aukra či Odklepu bude dlouhodobě živořit.
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 24 úno 2012 07:49

AVL = tak vypište jak jiná má být AUKTIVA :!: JINÁ JE = v poplatcích, opakování neprodaných aukcí je automatické, vyučtování aukcí je odlišné, výpis hodnocení je jiný ,ZLATOKOPOVÉ ZDE NEMAJÍ ÚSPĚCH=čeká je jen tvrdá práce,propagace je jiná :lol: MUSÍME SI UVĚDOMIT, ŽE JSME V ČESKU,KDE SE OBYVATELÉ NERADI STĚHUJÍ, NATOŽ MĚNÍ "OBCHODY"== ZDE JE TEN ZAKOPANÝ PES == :mrgreen: :mrgreen:
Vratislav16

Příspěvekod drobek47 » 24 úno 2012 08:55

Vratislave, kdyby na odklepnuto pracovali admini tak jako tady, tak už jsou dávno před Aukrem. Proč si nevzít příklad od toho, komu to funguje.
drobek47

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna