Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod Jirka_VW » 04 lis 2011 14:27

Objekt1 píše:"Tam" už je to ouplně podělané, tam už podvádí i admini a už to ani nijak neskrývají: Další plivanec do tváře od Aukra: http://aukro.cz/phorum/read.php?f=315&i=393566&t=393566

Byl jsem pomalejší... ;)
Jirka_VW

Příspěvekod martula1111 » 04 lis 2011 14:50

Také mám zákaz na forum na aukru,asi nás bude hodně :D
martula1111

Příspěvekod ancovicka-nails » 04 lis 2011 14:59

martula1111 píše:Také mám zákaz na forum na aukru,asi nás bude hodně :D

to aby si člověk dělal nicky do foroty :lol:
jo na aukru musíte držet hubu a krok, platit poplatky i ty co mají být zadarmo a hlavně jásat jak je to skvělý, to že se tm neprodává beru jako záměr aukra, aby toho prodejci vystavili co nejvíc, aby mělo aukro na výplaty z poplatků
ancovicka-nails

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 15:43

www.pojezdy.eu píše:
Vratislav16 píše:http://www.pojezdy === trochu se více zamyslete ,jak to ve skutečnosti je . Píšete, jako byste zde nepatřil,přitom jste zde od léta.
Ono aukro má teoreticky cca 1 000 000 uživatelů=auktiva cca 4100 uživatelů a aukcí cca 109 000= příhozů 1300, kdy aktivních zde uživatelů ( kupců) je zde mizivé procento ! Nyní otázka= co jste i Vy udělal pro zvýšení své prodejnosti ? Já na př. si provádím propagaci jinde a lákám zde partnery. Ano, každé aukce : Vaše i mé mají specifické zájemce a tak je třeba společně
pomáhat ty zájemce hledat a zde také lákat. Takže znovu = lákáte partnery i Vy

Zatim pridavam do zasilek z Aukra informaci o prodeji na Auktive, to by pro zacatek mohlo stacit ;-)
Dalsi propagaci jsem si rozmyslel do te doby, dokud budou rubriky co me zajimaji zahlcene odpadem za exkluzivni ceny... pokud je tam 10.000 dlouhodobe vystavenych aukci "exkluzivnich sberatelskych rarit" (ovsem v realnem pojeti srotu, ktereho se na burzach vsichni zbavuji a nikdo to nechce ani za desetinu mistni nabidky), nema cenu se snazit vic. Potencialni kupce to po par strankach odradi a pujde o dum dal, resp. zpet na Aukro.

Bohužel toto se začne filtrovat až ve chvíli, kdy budou zavedeny poplatky za vystavení aukce, do té doby to dotyční ("nenažranci"), budou točit neustale dokola, to je bohužel bolistka a začarovany kruh aukčnich serveru kde je vystaveni zdarma. Jedina možnost je par přednostnich vypisu napřiklad a nebo to tady pořádně rozjet , aby si auktiva mohla dovolit zpoplatnění aukcí kdy to bude pro prodejce průchozí díky tomu že budou prodávat.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 15:47

auktiva píše:3 nabídku u nabídni jsou schválně...ten kdo se chce dohodnout, tomu 3 pokusy bohatě stačí, ten kdo ne, zbytečně přichází o svůj nebo prodejcův čas.

Velice dobrá a smysluplná pomůcka pro zvýšení prodejů a případnému dohodnutí se mezi kupujícím a prodejcem kdy ani jeden z nich si není jistý konečnou cenou kterou předmět má.
Obrázek
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 15:53

Momina píše:Se přiznám, janičce sem odpověděla, že aukro zásadně nic nedělá a nekecám, do minuty blok. Nic nikde nejde psát :) Aspoň , že Cobra tam psal místo mně

A ja jsem si řikal kampa jste se ztratila ... Obrázek
vpdiablo

Příspěvekod Jezinka » 04 lis 2011 16:49

Přeji hezký páteční podvečer... trochu jsem si z osobních důvodů upravil svůj nick z Aukra, ale staří mazáci mě jistě poznají... :D
Jezinka

Příspěvekod Momina » 04 lis 2011 17:59

Tak už mně to pustilo tam na fóru napsat slušný příspěvek bez kritiky :) Sem zvědavá, jak projde kritika. A Heč ! už sem nakoupila i zde. Od Mivandy, připadá mi taky z aukra
Momina

Příspěvekod Caruso-A1 » 04 lis 2011 18:04

Jezinka píše:Přeji hezký páteční podvečer... trochu jsem si z osobních důvodů upravil svůj nick z Aukra, ale staří mazáci mě jistě poznají... :D

Tož vitajtě strýcu a šup už nějaké té byline vystavte. :D

Mě asi poznáte bez problémů, což. :D
Není všechno aukro, co se třpytí
Caruso-A1

Příspěvekod Caruso-A1 » 04 lis 2011 18:07

Momina píše:A Heč ! už sem nakoupila i zde. Od Mivandy, připadá mi taky z aukra

Hlavně abychom tu nenakupovali jen mezi sebou. :D Já už prodal jednu věc zkušenému kolegovi z aukra a též u něj přihazuji. :D
Taková je to tu zatím komorní uzavřená společnost. :-)
Není všechno aukro, co se třpytí
Caruso-A1

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna