Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod vitezslav200654 » 13 bře 2014 17:48

Tome,jsem tu asi tři roky(první exodus z Aukra),ale neumím vkládat obrázky.Dej sem to tvoje osvětový vlákno a prosím Vás dejte vědět Altmannovi ať už si na aukru neláme hlavu a ať zhasne a jde sem....ČUUUUS
vitezslav200654

Příspěvekod Vratislav16 » 13 bře 2014 17:49

bigglesi= ten neslyšicí ať dá telefon na svého "tlumočníka" neb někoho z rodiny,kteří mu vyřidí případný dotaz. Vžijte se do role kupce ( ten nebude vědět,že partner je neslyšící a v případě problému mu pak dá i negativ)
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 17:58

Vratislav16 píše:bigglesi= ten neslyšicí ať dá telefon na svého "tlumočníka" neb někoho z rodiny,kteří mu vyřidí případný dotaz. Vžijte se do role kupce ( ten nebude vědět,že partner je neslyšící a v případě problému mu pak dá i negativ)

Hele může to přece ošéfovat ve svých vystavených aukcích, že nekomunikuje telefonem z důvodu .... ale jen mailem a to samé může udělat, když vyhraje aukci , že komunikuje jen mailem z důvodu .... NE ? O to zatím nejde, jde o jeho registraci, aby ho kolonka TELEFON pustila dál. Je to prostě persona 1.stupně v chladných zbraních, tak tohodle jestli sem přetáhnem, tak uvidíš ten fofr, jak se diskuze z Aukra přesune sem, protože společně s Worldcolektorem jsou lídři v poznávání padělků a to sem přetáhne spoustu uživatelů, ta šance se nesmí profláknout !!!! Admini chrápou a já to nechápu, to dřív nebylo tady zvykem, tak je Vréťo prosímtě probuď !!!!. Jo a nevykej mi, mně se líp píše na tykačku, nemusím přemýšlet komu VY, nebo TY.
biggles

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 18:29

Ty víš Vráťo, že jsem se v minulosti snažil AUKTIVU rozpumprlíkovat, nedařilo se .... Ale teď Aukro ruší diskuzi a to teda přehnali !!!! Toto jejich rozhodnutí má šanci rozpumprlíkovat Auktivu a to je můj poslední pokus, pak rezignuji !!! A mám Auktivu na háku stejně, jak Aukro. S diskuzí přijde vystavování/nákup a podvědomí v internetovém podvědomí AUKCÍ v ČR. Pokud toto nikdo nepochopí (admini) tak je to v prdeli a Auktiva se nerozjede. Má šanci, pak až se aukráci rozmělní na Alegro apod. bude po ní. Já na Alegro nepůjdu na fejzbuk taky ne. Mě nebude aukro vyhánět do zahraničí, to na to radši kašlu. Vidíš, že jsem sem přetáhl spoustu aukráků, diskutují tady, mohlo by jich být víc .... záleží jak dlouho se tedy kvůli mně budou pohybovat, ale já nejsem lídrem diskuze na Aukru, to jsou jiní !!!!!! Kteří vytáhnou Auktivu na výsluní, pokud na ně admini serou, jejich problém !!! A chlámajícíhose smajlíka sem teda věru nedávám.
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 13 bře 2014 18:33

bigglesi= zbytečně se do všeho pleteš. Není přece problem, aby ten neslyšici tam prdnul tel. "tlumočníka, neb přibuzného" = přece nebudem o této prkotině mudrovat několik hodin. Rozběhni raděj s těma svýma kamaradičkama to = aby kupovali ,neb aby také vystavili svvvé zboží. Kecání nás nespasí. Raděj nemudrujme o ničem a něco vystavujte a kupujte :mrgreen:
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 18:40

Vratislav16 píše:bigglesi= zbytečně se do všeho pleteš. Není přece problem, aby ten neslyšici tam prdnul tel. "tlumočníka, neb přibuzného" = přece nebudem o této prkotině mudrovat několik hodin. Rozběhni raděj s těma svýma kamaradičkama to = aby kupovali ,neb aby také vystavili svvvé zboží. Kecání nás nespasí. :mrgreen:

S kecáním potažmo přetáhnutím aukráků sem přijde prodej a vystavování, to je jasné, pokud to aukráci čtete , tak to Vráťovi řekněte, že je TEĎ ta velká šance, pak už nebude. Já už nemám náladu, jsem po nočce a moc jsem nespal, tak se mi nechce poušrět do dlouhých debat. Tak aukráci, mám pravdu ?
biggles

Příspěvekod Petr-Pudr » 13 bře 2014 18:48

To nevím, Jiříku. Naopak, většina zdejších aukráků jsou bohapustými diskutéry, kteří nevystavovali ani na áčku, tak proč by to dělali tady. Nevidím to tady jako sraz prodejců, ale jako sraz diskutérů.
Petr-Pudr

Příspěvekod sichi1971 » 13 bře 2014 18:49

biggles píše:
Vratislav16 píše:bigglesi= zbytečně se do všeho pleteš. Není přece problem, aby ten neslyšici tam prdnul tel. "tlumočníka, neb přibuzného" = přece nebudem o této prkotině mudrovat několik hodin. Rozběhni raděj s těma svýma kamaradičkama to = aby kupovali ,neb aby také vystavili svvvé zboží. Kecání nás nespasí. :mrgreen:

S kecáním potažmo přetáhnutím aukráků sem přijde prodej a vystavování, to je jasné, pokud to aukráci čtete , tak to Vráťovi řekněte, že je TEĎ ta velká šance, pak už nebude. Já už nemám náladu, jsem po nočce a moc jsem nespal, tak se mi nechce poušrět do dlouhých debat. Tak aukráci, mám pravdu ?

jawohl :ugeek:
sichi1971

Příspěvekod paboukkakabouk » 13 bře 2014 19:20

Zdravím všechny, konečně se mi díky adminům povedlo přihlásit :). I panu Renatamax jsem zkopírovala odpověď do aukro vláka, tak se mu to snad též povede. Netuším jak se tady řadí příspěvky, tak se mnou prosím mějte trpělivost, dííky Bea :)
paboukkakabouk

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 19:24

paboukkakabouk píše:Zdravím všechny, konečně se mi díky adminům povedlo přihlásit :). I panu Renatamax jsem zkopírovala odpověď do aukro vláka, tak se mu to snad též povede. Netuším jak se tady řadí příspěvky, tak se mnou prosím mějte trpělivost, dííky Bea :)

Ahoj Beuško, už nemám sílu diskutovat, jsem utahaný po nočce, nemohl jsem chrnět, tak tu mou kuličku z hovínka převezmi a zkus ji válet ty :D Čau jdu počítat ovečky a díky všem , tady máte a pijte beze mne :namol:
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna