Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Auktiva nabírá "šfunk"

Pojďte si povídat...

Re: Auktiva nabírá "šfunk"

Příspěvekod AVL68 » 24 úno 2012 10:05

Vratislav16 píše:...AVL = tak vypište jak jiná má být AUKTIVA...

To, abych sem psal své představy o tom, jak má vypadat aukční server, nepovažuji za smysluplné využití svého času. Nevidím důvod k tomu abych:
1) Přicházel s nápady před plánovanou změnou, která nás čeká. Třeba tam mnohé z toho co bych chtěl, bude.
2) Donekonečna vysvětloval, jak jsem to vlastně myslel. Psané slovo totiž často zapříčiní nedorozumění.
3) Cokoliv detailněji probíral (hádal se :D ) se zdejšími uživateli, když rozhodnutí o realizaci čehokoliv, mají JEN MAJITELÉ serveru.

Navíc, jakákoliv zásadnější myšlenka nejde popsat několika větami. A na nějaké elaboráty tu asi není nikdo zvědavý. Pár nápadů, s čím by mohla Auktiva nově přijít, případně co by šlo dělat lépe či jinak než je tomu u konkurence, už tu padlo. Uvidíme, zda nezapadnou.
Vratislav16 píše:...JINÁ JE = v poplatcích, opakování neprodaných aukcí je automatické, vyučtování aukcí je odlišné, výpis hodnocení je jiný...

Nesouhlasím. Škoda Octavia má taky jiná zrcátka, palubní desku, velikost kufru atd., než Peugeot 307. Přesto jsou obě autem, co udělá STEJNOU službu.
Vratislav16 píše:...ZLATOKOPOVÉ ZDE NEMAJÍ ÚSPĚCH=čeká je jen tvrdá práce...

Toto platí nyní. Až se Auktiva zvedne, přijdou sem nejen ti zlatokopové, ale i nebezpečná verbež, na kterou by měla být Auktiva připravena. :!:
Vratislav16 píše:...MUSÍME SI UVĚDOMIT, ŽE JSME V ČESKU,KDE SE OBYVATELÉ NERADI STĚHUJÍ, NATOŽ MĚNÍ "OBCHODY"== ZDE JE TEN ZAKOPANÝ PES...

Souhlasím. Jsme národ, co si toho nechá hodně líbit, než se rozhýbe k nějaké akci. :(
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 24 úno 2012 10:53

AVL - tímto jste mě pobavil:
Nesouhlasím. Škoda Octavia má taky jiná zrcátka, palubní desku, velikost kufru atd., než Peugeot 307. Přesto jsou obě autem, co udělá STEJNOU službu.
Tím chcete říct, že mezi Trabantem a Mercedesem není žádný rozdíl? Myslíte si, že Velorex udělá stejnou službu jako Ferrari?
Obrázek - Obrázek
nevidíte mezi těmito obrázky žádný rozdíl?
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 24 úno 2012 11:26

Srovnání Octavia versus 307 byl příklad. Jako různá, přitom FUNKČNĚ STEJNÁ auta. Škoda, že jste to v tom kontextu nepochopil. :(

Pravda, parametr: velikost kufru, možná nebyl zvolen nejvhodněji. Přesto... Nepřestřelil jste maličko s vaším přirovnáním? Nebo snad rozdíly mezi oktávkou a třistasedmičkou dáváte na stejnou úroveň, jako rozdíl mezi trabantem/mercedesem či velorexem/ferrari?
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 24 úno 2012 11:47

Zrovna tak nemůžete dávat rovnítko mezi Odklepnuto a Auktivu. Za to že jedou přibližně stejně může to, že admini auktivy jsou špičkoví manažeři a admini odklepu jsou obyčejní břídilové. Kdyby odklepnutu vládli zdejší admini, tak je aukro již dvojka na našem trhu.
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 24 úno 2012 13:17

Píšete, že nelze dát rovnítko mezi Auktivu a Odklepnuto. Pokud to berete čistě matematicky, tj. přesně 1=1, pak máte pravdu, žádné "rovná se" není. Ale podíváte-li se na ně z pohledu nového uživatele, jeví se (připadají mu) stejné. Rozhodně bych pozici Autiva/Odklep přirovnal k Octavia/Peugeot než k motorka/kolo (viz vaši smajlíci).
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 24 úno 2012 13:42

Kolo je tam, protože koloběžku jsem nenašel. Obrázek
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 04 dub 2012 13:22

Překročili jsme další tisícovku. Dnes jsem se mrknul a vidím 6018. Snad z těch nováčků aspoň každý desátý vystavuje či nakupuje. :D
AVL68

Příspěvekod drndula » 04 dub 2012 19:50

No, já myslím, že stále ještě čekají na novou Auktivu a zatím nevystavují. :(
drndula

Příspěvekod vpdiablo » 05 dub 2012 18:11

já myslím že nemají o tom že se chystá auktiva 3 ani anung, takže to proč nevystavují je někde jinde, i když v pruměru aukce vytrvale stoupají, takže třeba vystavují,ale jen zkusmo a málo.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod CrayXMP » 07 dub 2012 01:12

vpdiablo píše:já myslím že nemají o tom že se chystá auktiva 3 ani anung, takže to proč nevystavují je někde jinde, i když v pruměru aukce vytrvale stoupají, takže třeba vystavují,ale jen zkusmo a málo.

no. já vám řeknu, proč třeba mi nevystavujeme nové aukce - dokud tady nebude KOREKTNI vyhledávání, že když zadám "dell latitude", tak mi vyběhnou pouze aukce, kde jsou obě dvě slova vedle sebe - tak nám nestojí vůbec za to ztrácet čas vystavováním nových aukcí!! To si nedokáže představit, jak je ubíjející před každou novou položkou projít všechny své stávající aukce, zdali to tam už náhodou nemáte!

již vystavené (a skončené) aukce budeme samozřejmě opakovat, ale přidávat sem cokoliv nového NIKOLIV.. na to zkrátka nemáme čas ani nervy.. a navíc prodat od lonského léta celkem asi 7 věcí? To je fakt výsměch.. to prodáme za den v našem e-shopu a za vyšší ceny. A jak jsem opakovaně uvedl: od nějakého října přidáváme k e-shop zásilkám letáky o auktivě se zvýrazněním údajem, že zde je možné nakoupit některé položky levněji, zřídili jsme i speciální sekci v e-shopu - a NIKDO a NIKOHO to vůbec nezajímá! Nemůžeme si dovolit vrážet do aukcí na auktivě, dejme tomu, deset hodin práce týdně spojené s novými aukcemi (a duplikovat tak náš e-shop), když to je jen naprostá ztráta času...

V této situace ji hozená rukavice pouze na straně Auktivy.. :|
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna