Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Pojďte si povídat...

Re: PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Příspěvekod ancovicka-nails » 20 bře 2012 19:56

tak já už lobuju za auktivu i na votocvohohoz.cz :lol: , jsou tam samé mladé holky, co chtějí prodat oblečení a kosmetiku, jsem zvědavá jestli bude nějaký příliv mladých slečen
ancovicka-nails

Příspěvekod drndula » 21 bře 2012 11:36

Hm, možná tak na jeden den. Změny na Auktivě přiišly (vlastně ještě ani ne) ve velice nevhodnou dobu. Téměř všichni aukráci se vrátili zpátky a raději platí poplatky a provize. I to PayU skousli. Pochybuju, že se sem ještě vrátí. Je to škoda, šance byla velká, ale, bohužel, nevyužitá. Stejně, jako kdysi na Odkl. :( :( :(
drndula

Příspěvekod Diatreta » 21 bře 2012 12:24

Já jsem tu stále a zatím nevím, co se zde změnilo? Ale asi lepší je to neuspěchat, aby to hlavně dobře fungovalo. Možná až budu dávat nové aukce, tak uvidím, zda jsou nějaké nové změny a jestli to zvládnu - tím myslím sebe, jako človíčka kterému nic neříká url....no prostě počítač je spíše moje noční můra a bez pomoci jiných bych byla v háji. Snad jen úprava fotek by mi šla :lol: . Jinak k těm změnám - ono se nedá říct, kdy je ta správná doba. Hlavní je tady naplnit stránky hodně zajímavým zbožím, to je asi to nejlepší, co sem může zákazníka přilákat a Auktiva by byla nejlepším aukčním, ryze českým porodejním portálem a na to si :pivo: Drndulko a máte pravdu, že ti, co odešli se již asi nevrátí, ale je mnoho takových, co ani o prodeji na internetu ještě neuvažovali a třeba právě úplně odlišné zboží sem může přilákat ty tolik potřebné zákazníky. ;)
Diatreta

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 21 bře 2012 18:32

Drndula : ja tu zustavam :-) Dokonce se tu i neco malo prodalo... coz ovsem neznamena, ze se za tu dobu neprodalo na Aukru za nasobek teto castky...
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Behemot » 02 dub 2012 18:58

Začíná to stagnovat, ale stále ještě web vytrvale roste. Ostatní mají fluktuace, ale Auktivě stáel narůstá počet aukcí. Pokud se s tím hne, příště přeskočí definitně Odklepnuto na druhé příčce. Stejně to žije jen z „aukcí“ Slevovaru :roll:

Jinak dneska jsem byl na exekuční aukci, a prostě se nedivte. Opět se mi potvrdilo, že průměrný člověk je prostě neuvědomělý idiot. A prvním krokem uvědomění je přechod od zastaváren k Aukru. Ať je Aukro jakákoli špína prodávající smeti, pro ty, kdo nakupovali u tady těch zlodějských překupníků, je to jako nebe. To pak těžko mohou fungovat jiní prodejci a jinde.
Behemot

Příspěvekod Diatreta » 04 dub 2012 11:52

Co se děje? :shock: Vždyť se vše nějak zastavilo a už ani na fóru nikdo není. :( Já se snažím sem přilákat další kamarády a tady je úplný mrtvo - co to, že by nějaká choroba? :lol: nebo jsou všicí :namol:
Diatreta

Příspěvekod drobek47 » 04 dub 2012 12:04

Všichni čekají na Auktiva 3.0 . Jak ještě dlouho?
drobek47

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 04 dub 2012 12:26

Moc prace, tak proc se vykecavat na foru :lol:
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Diatreta » 04 dub 2012 14:39

Proč ne? Chvilka odpočinku na pokec je relaxace. ;) Jen co dodělám resty, zase sem něco vložím, když vím, že tu lidičky jsou - jen zatím moc nenakupujou. :cry: Jak tu bylo to ticho, tak jsem myslela, že se to nějak zaseklo, či co. :lol:
Diatreta

Příspěvekod Vratislav16 » 04 dub 2012 15:47

Já si nestěžuji= každý měsíc mám lepší výsledky. Křivka jde pořád nahoru. Nejsem zrovna "dělaný na to" ,abych kecal o něčem a o ničem. A tak to tady mnohdy vypadá v diskusi. :lol:
Vratislav16

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna