Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod biggles » 14 bře 2014 05:58

Ahoj Reno, ty jsi taky ranní ptáče , že ? Tak fajn, ještě do diskuze přetáhnout Milana a můžete dávat na frak fejkařům z Aukra. Jen je to potřeba pak oznámit na Ačku zavčas než tu diskuzi zruší, aby ostatní, kteří Vás žádali o posouzení militarií věděli, kde vás oba hledat. Já zkusím dnes Milanovi zavolat asi ještě nezaregistroval , že se někteří přesouvají sem.Tak se zatím měj a jsem rád, že taková osobnost, jako jsi ty je TADY :roll:
biggles

Příspěvekod biggles » 14 bře 2014 06:16

Reno možná se tady ještě nevyznáš. Tak SBĚRATELSTVÍ najdeš v diskuzi pod ikonou TÉMATICKÉ , tam je to rozděleno. Takže úvod máš za sebou a už fungúúúj :lol: Díky , že jsi přišel jsem moc rád ...
biggles

Příspěvekod biggles » 14 bře 2014 06:31

biggles

Příspěvekod Franta » 14 bře 2014 11:12

No tak že by to zde najednou začalo fungovat jako plnohodnotná náhražka za tématická Fóra Aukra - to se ještě uvidí ..., já to nevidím jako pravděpodobné.
A jako aukční server?
V tomto ohledu nemá auktiva dobrou pověst, spíše naopak, ostatně stačí se podívat na nabídky do oborů, které jsou předmětem zájmu toho neb onoho zájemce....
Nicméně pokus postavit na nohy mumifikovaného nebožtíka může vyjít, jestliže se použije ta správná živá voda. Jak už jsem řekl, já na to ale nevěřím.
Neveřím ani, že tady např. bude probíhat poradna suplující poradnu na Aukru, když už něco, tak nanejvýš pokec.
Franta

Příspěvekod biggles » 14 bře 2014 13:24

Postavit na nohy nebožtíka ... v minulosti sem přišli aukráci po změnách na aukru a začali vystavovat. Ale jak !!!! Vystavovali tady věci za přemrštěné ceny (vyvolávací) , na které by se ani na aukru nikdo neobtěžoval klikat kvůli ceně. Prostě je to zadarmo, vystavení, provize , tak to zkusíme a on se někdo třeba chytne ... vystavovali to pořád dokola, však je to zadarmo, tak co !!! No a to je to, co třeba Vratislava štve a tedy i mě !!! Tak pokud chcete vystavovat, tak za rozumné a prodejní ceny, aby se prodalo a i koupilo. Není to vina Auktivy, ale vina pár blbců z Aukra, kteří to tady trošku pohnojili, ruku na srdce . Prostě to , co aukráci nemohli prodat na Aukru, tak šupli sem a za prdu, možná se blbec, co to koupí najde a točili to pořád dokola, protože je to GRÁTIS a udělali si z Auktivy smetiště Aukra. Na aukru by si to nedovolili kvůli poplatkům za vystavení. Tak pánové to je jedna z pravd, kterou vám říkám. Diskutujte , když na Aukru za chvíli nebudeme moct a vystavujte, ale za rozumné, prodejní ceny. Vratislave mám pravdu ?
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 14 bře 2014 13:48

bigglesi ano máš pravdu. Dají se zde zveřejnit 3 fotky do 400kb + další neurekom do popisu aukce a to umí přes uložiště i žáci ZDŠ.
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 14 bře 2014 15:26

biggles píše:Vystavovali tady věci za přemrštěné ceny (vyvolávací) , na které by se ani na aukru nikdo neobtěžoval klikat kvůli ceně. Prostě je to zadarmo, vystavení, provize , tak to zkusíme a on se někdo třeba chytne ...

Proc ten minuly cas? ;)
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod biggles » 14 bře 2014 16:32

No třeba je čas to změnit a tím, že se snažím sem přetáhnout aukráky zatím, alespoň do diskuze, tak mám naději, že začnou i vystavovat a kupovat za normální lidské a hlavně prodejné ceny. Tím, že se zruší diskuze na jednom aukčním portálu, tak jsem si říkal, že pro ně bude bližší jiný aukční portál k diskuzím.Jelikož jsem byl zvyklý diskutovat a mám kamarády na Aukru, tak jsem o ně nechtěl přijít. Ty případně vystavené aukce od nich by byl takový bonus, kdyby se tady zabydleli. Všechno se ale povést nemusí a přání bylo otcem myšlenky. Tak bych poprosil auktiváky, aby byli vztřícní v diskuzi, aby aukráky nevyplašili. Už se jeden vyplašil a odsud utekl, sice by nevystavoval, ale chtěl koupit ... naštval se a odešel. To není dobrá cesta auktiváci. No nic, ja nemusím diskutovat tady, ani tam pokud to nedopadne, ale snahu vytáhnout Auktivu mám a už po druhé, tak uvidíme :D
biggles

Příspěvekod www.1moto.cz » 14 bře 2014 23:09

biggles píše:Postavit na nohy nebožtíka ... v minulosti sem přišli aukráci po změnách na aukru a začali vystavovat. Ale jak !!!! Vystavovali tady věci za přemrštěné ceny (vyvolávací) , na které by se ani na aukru nikdo neobtěžoval klikat kvůli ceně. Prostě je to zadarmo, vystavení, provize , tak to zkusíme a on se někdo třeba chytne ... vystavovali to pořád dokola, však je to zadarmo, tak co !!! No a to je to, co třeba Vratislava štve a tedy i mě !!! Tak pokud chcete vystavovat, tak za rozumné a prodejní ceny, aby se prodalo a i koupilo. Není to vina Auktivy, ale vina pár blbců z Aukra, kteří to tady trošku pohnojili, ruku na srdce . Prostě to , co aukráci nemohli prodat na Aukru, tak šupli sem a za prdu, možná se blbec, co to koupí najde a točili to pořád dokola, protože je to GRÁTIS a udělali si z Auktivy smetiště Aukra. Na aukru by si to nedovolili kvůli poplatkům za vystavení. Tak pánové to je jedna z pravd, kterou vám říkám. Diskutujte , když na Aukru za chvíli nebudeme moct a vystavujte, ale za rozumné, prodejní ceny. Vratislave mám pravdu ?

Jsem zde prakticky od začátku a občas něco pokusně vystavím a bohužel sledovanost je naprosto nepatrná a prodejnost nulová. A je pro mne samozřejmostí, že pokud zde nemusím platit provizi jako na Aukru, tak jdu naopak o tu provizi cenou dolu. A to jsem zde i dával něco, co jsem měl z Aukra ověřené, že se prodává. Výsledek ale stejně nulový.
Z mého skromného pohledu je zásadní problém v tom, že Auktiva funguje zdarma jako charita pro sběratele, mělo by postupně i vylepšovat a inovovat, ne samozřejmě tak hloupě jako na Aukru a také věnovat jistou energii propagaci. A to vše stojí peníze, kde je ale brát, když systém žádné příjmy nemá?
Mně osobně provize z prodejů nevadí a rád se o určitou část zisku podělím s tím, kdo mi jej umožňuje. Musí to být ale přiměřené a výhodné pro obě strany. Zde to mám sice zdarma, je to ale stejně drahé o zmařený čas který musím věnovat vystavení aukce a která se stejně neprodá. Asi sem stejně s fandovství něco začnu dávat, třeba to ještě po výpadcích Aukra trochu ožije.
www.1moto.cz

Příspěvekod Franta7 » 15 bře 2014 00:11

S oběma rukama na srdci jsem zde před 3 roky vystavil nějaké sběratelsky zajímavé radiopřijímače za velice nízkou vyvolávačku. Počet shlédnutí mizerný, nakonec neprodáno. Šel jsem s tím zpátky na (v intencích tehdejší protestní vlny pár týdnů houfně proklínané) Aukro - a hle: počet shlédnutí stonásobný a vše se prodalo v uspokojivé ceně. Od té doby jsem skeptik Auktivy, zvláště s přihlédnutím k chrápacím přístupům zdejších adminů. Ačkoliv mne stále blbější politika Aukrotýmu pěkně sere, dlouhodobě nevidím v chcíplé Auktivě alternativu Aukra. A zdali se mýlím? No, nechám se od své skepse rád odradit realitou. Žvásty zdejšího brouka pytlíka a fanatického politruka Auktivy pana V. jsou toliko agitačními častuškami.
Franta7

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna