biggles píše:Postavit na nohy nebožtíka ... v minulosti sem přišli aukráci po změnách na aukru a začali vystavovat. Ale jak !!!! Vystavovali tady věci za přemrštěné ceny (vyvolávací) , na které by se ani na aukru nikdo neobtěžoval klikat kvůli ceně. Prostě je to zadarmo, vystavení, provize , tak to zkusíme a on se někdo třeba chytne ... vystavovali to pořád dokola, však je to zadarmo, tak co !!! No a to je to, co třeba Vratislava štve a tedy i mě !!! Tak pokud chcete vystavovat, tak za rozumné a prodejní ceny, aby se prodalo a i koupilo. Není to vina Auktivy, ale vina pár blbců z Aukra, kteří to tady trošku pohnojili, ruku na srdce . Prostě to , co aukráci nemohli prodat na Aukru, tak šupli sem a za prdu, možná se blbec, co to koupí najde a točili to pořád dokola, protože je to GRÁTIS a udělali si z Auktivy smetiště Aukra. Na aukru by si to nedovolili kvůli poplatkům za vystavení. Tak pánové to je jedna z pravd, kterou vám říkám. Diskutujte , když na Aukru za chvíli nebudeme moct a vystavujte, ale za rozumné, prodejní ceny. Vratislave mám pravdu ?
Jsem zde prakticky od začátku a občas něco pokusně vystavím a bohužel sledovanost je naprosto nepatrná a prodejnost nulová. A je pro mne samozřejmostí, že pokud zde nemusím platit provizi jako na Aukru, tak jdu naopak o tu provizi cenou dolu. A to jsem zde i dával něco, co jsem měl z Aukra ověřené, že se prodává. Výsledek ale stejně nulový.
Z mého skromného pohledu je zásadní problém v tom, že Auktiva funguje zdarma jako charita pro sběratele, mělo by postupně i vylepšovat a inovovat, ne samozřejmě tak hloupě jako na Aukru a také věnovat jistou energii propagaci. A to vše stojí peníze, kde je ale brát, když systém žádné příjmy nemá?
Mně osobně provize z prodejů nevadí a rád se o určitou část zisku podělím s tím, kdo mi jej umožňuje. Musí to být ale přiměřené a výhodné pro obě strany. Zde to mám sice zdarma, je to ale stejně drahé o zmařený čas který musím věnovat vystavení aukce a která se stejně neprodá. Asi sem stejně s fandovství něco začnu dávat, třeba to ještě po výpadcích Aukra trochu ožije.