Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 08:46

Přihazuje se stejně jako na aukru. Zájemce si může dát třebas 1000,- a u aukce se to objeví jen o 1 příhoz více. Pak to zvyšuje automat. S tím pakem se již nebudu zabývat= pro orientaci,já mám o 5roků více než on. KAŽDÝ JE STRŮJCEM ŠTĚSTÍ SVÉHO. Nyní se jdu vyvětrat ven- ahoj :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 09:01

No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku prší :D No dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš :D Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no :namol:
biggles

Příspěvekod ladber » 16 bře 2014 09:29

biggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku prší :D No dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš :D Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no :namol:
klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď ok ;) :namol:
ladber

Příspěvekod ladber » 16 bře 2014 09:30

ladber píše:
biggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku prší :D No dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš :D Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no :namol:
klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď ok ;) :namol:
ve foťáku nic nenastavuj, nebo ho ještě zamotáš :D :lol:
ladber

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 09:51

No už jsem ho zamotal, kluk mi poradil, takže budu vědět, že kdybych chtěl něco vystavit, tak si změním nastavení foťáku a když budu chtít fotit rodinné věci, tak musím přenastavit foťák, jen na to nezapomenout :D No a vystavil jsem mince z hrníčku zkusmo :roll: A Vráťa ta potvora ať zmrzne na procházce, když má poradit na foru a fláká se :D
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 10:10

Tady v Beskydech pršelo v noci,nyní je pohoda. Takže bigglesi foťák sis nastavil a mince vystaveny. Škoda je to trochu neostré.
Pokud něco fotím, pak upravuji(komprimuji)programkem PHOTO FILTER ( je ale mnoho i jiných), vesměs abych to měl pod 100kb. Na aukru při velikosti nad 50kb se platí ,zde je povolena velikost obrázku 400kb a méně zdarma.KOmprimuji proto, že v pc mám naskenováno cca 50 000 obrázků ( samozřejmě mám zalohu na DVD) KDYBY KLEKNUL PC.
Takže to jsou základy práce na pc, které musí každý znát, pokud chce být úspěšný na některém áčku.
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 10:20

Vratislav16 píše:Tady v Beskydech pršelo v noci,nyní je pohoda. Takže bigglesi foťák sis nastavil a mince vystaveny. Škoda je to trochu neostré.
Pokud něco fotím, pak upravuji(komprimuji)programkem PHOTO FILTER ( je ale mnoho i jiných), vesměs abych to měl pod 100kb. Na aukru při velikosti nad 50kb se platí ,zde je povolena velikost obrázku 400kb a méně zdarma.KOmprimuji proto, že v pc mám naskenováno cca 50 000 obrázků ( samozřejmě mám zalohu na DVD) KDYBY KLEKNUL PC.
Takže to jsou základy práce na pc, které musí každý znát, pokud chce být úspěšný na některém áčku.
No jo porád :D
biggles

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 10:21

A mám tam další aukci ty jeden Procházko :D
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 10:28

Doporučuji fotit bez blesku (tj přisvítit lampou, neb u okna )= na snímcích to nechává reflexy (tzv falešné slunce)
Vratislav16

Příspěvekod Labib » 16 bře 2014 10:42

Zdar
Teda nemám moc času ale určitě skončím tady,po přečtení fóra na áčku bych blil :evil: je to tam samej debil co se hádá o pí...
Na Allegru hrozný na sběrateli není moc prdel jako tady s tebou :D máš hroší kůži Juro a já mám nervi v kýblu hned a poslal bych pár lidí do prdele rychlostí světla :D
Už začínám věřit že se to tady rozjede jen až ten bordel na áčku vypnout tak se spoustě lidem rozsvítí a nebudou si moct číst ty naše žvásty o hovně :D
Předevčírem jsem byl po velmi dlouhé době v hospodě :drink: :pivo: takže včera sem byl jak zombík :mrgreen: jen hajzl a chůze někam.
JJ asi se ze mě stává abstinent :D
Takže sem se zase rozepsal o ho... až to na áá skončí plánuju sem hodit taky nějaké aukce ale chce si to udělat dobrou reklamu ještě to promyslím.
Samo že to nějak ošéfuju i přes Facebooook :D a dám to do TV :D
Zatím se tu mějte jdu něco dělat když už nejsem na wc :idea:
Labib

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna