|

klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď okbiggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku pršíNo dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš
Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no

ve foťáku nic nenastavuj, nebo ho ještě zamotášladber píše:klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď okbiggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku pršíNo dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš
Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no
![]()
No jo porádVratislav16 píše:Tady v Beskydech pršelo v noci,nyní je pohoda. Takže bigglesi foťák sis nastavil a mince vystaveny. Škoda je to trochu neostré.
Pokud něco fotím, pak upravuji(komprimuji)programkem PHOTO FILTER ( je ale mnoho i jiných), vesměs abych to měl pod 100kb. Na aukru při velikosti nad 50kb se platí ,zde je povolena velikost obrázku 400kb a méně zdarma.KOmprimuji proto, že v pc mám naskenováno cca 50 000 obrázků ( samozřejmě mám zalohu na DVD) KDYBY KLEKNUL PC.
Takže to jsou základy práce na pc, které musí každý znát, pokud chce být úspěšný na některém áčku.
takže včera sem byl jak zombík Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků