|
klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď okbiggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku pršíNo dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš
Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no
ve foťáku nic nenastavuj, nebo ho ještě zamotášladber píše:klikni si na tu fotku pravým/otevři si to v malování/ nahoře je změnit velikost/klikni na pixely/změň na požadovanou velikost/ potvrď okbiggles píše:No teď se budeš větrat, když tě potřebuji a venku pršíNo dobrá a až se vrátíš, tak mi odpověz, tedy jestli nezabloudíš
Nemůžu dostat foto do aukce , hlásí mi to, že to je moc velké.... co mám nastavit na foťáku, tedy velikost, aby mi to do aukce vzalo ..... jsem blbej na ty piksely, nebo , jak se to zove, tak poraď. Kuva drát já sem dřív dával fotky do aukce bez problémů, no teda jsem blbej, jak veverka... obdivuji tě, že jsi starší než já a umíš to, kuva a pak, že důchodci patří do starého železa... UČTE SE MLAĎOŠI , kteří ač mladší , než Vratislav umí HO...no
![]()
No jo porádVratislav16 píše:Tady v Beskydech pršelo v noci,nyní je pohoda. Takže bigglesi foťák sis nastavil a mince vystaveny. Škoda je to trochu neostré.
Pokud něco fotím, pak upravuji(komprimuji)programkem PHOTO FILTER ( je ale mnoho i jiných), vesměs abych to měl pod 100kb. Na aukru při velikosti nad 50kb se platí ,zde je povolena velikost obrázku 400kb a méně zdarma.KOmprimuji proto, že v pc mám naskenováno cca 50 000 obrázků ( samozřejmě mám zalohu na DVD) KDYBY KLEKNUL PC.
Takže to jsou základy práce na pc, které musí každý znát, pokud chce být úspěšný na některém áčku.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 návštěvník