Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 10:59

Dobrý Tomas však toto je kecárna, takže tady je pokec o všem i o bolavém koleně, nebo o zombících. Jo áčko je žumpička teď i Milan se naštval a zepsul inženýra i Cobru a to je co říct u něj. Já na diskuzi kašlu na áčku a rozloučil jsem se slušně po těch letech. Mělo to být takové shrnutí no a spoustu lidí to zase nepochopilo a má mě za plačku, ale to já nejsem to určitě víš. Chtěl jsem se rozloučit slušně, nic víc. Tak se měj a těším se na tebe, jinak VPO :D
biggles

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 11:01

Vratislav16 píše:Doporučuji fotit bez blesku (tj přisvítit lampou, neb u okna )= na snímcích to nechává reflexy (tzv falešné slunce)
Vráťo pokusím se to příště vylepšit, díky chlape :pivo:
biggles

Příspěvekod Labib » 16 bře 2014 11:16

biggles píše:Dobrý Tomas však toto je kecárna, takže tady je pokec o všem i o bolavém koleně, nebo o zombících. Jo áčko je žumpička teď i Milan se naštval a zepsul inženýra i Cobru a to je co říct u něj. Já na diskuzi kašlu na áčku a rozloučil jsem se slušně po těch letech. Mělo to být takové shrnutí no a spoustu lidí to zase nepochopilo a má mě za plačku, ale to já nejsem to určitě víš. Chtěl jsem se rozloučit slušně, nic víc. Tak se měj a těším se na tebe, jinak VPO :D

Tobě taky příjemné VPO :D a plačky bude víc lidí až to tam skončí a ty se nemáš za co stydět že už tejden řveš u pc jak dítě :D právě že tě znám :D
Ona spousta lidí si to zatím neuvědomila že si tam chodí ve volném čase ulevit a odreagovat nebo si nechat poradit ale to vem čert :D
emaily na sebe máme a na kluky taky takže si můžem napsat kdykoliv :drink:
Labib

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 11:19

OK :D
biggles

Příspěvekod fikan » 16 bře 2014 14:54

biggles píše:Co máš na mysli, jako že se sem moc aukráci neženou ? No vypadá to, že ne :D A víš co mě už je to tak nějak jedno, na aukru jsem si dal bobříka mlčení a hodlám to dodržet, stejně to skončí tak, jako tak.

aukro jde už minimálně 2 roky do žumpy, tak co tam hledat? není o co tam stát, také tam jen občas nakouknu a štouchnu do vosího hnízda a pak si jenom čtu jak 225, vetešnice a jejich grůpa kopou kolem sebe a mám z nich jenom srandu, mám to místo dikobrazu :D
fikan

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 15:03

No já se snažím tak nějak pokecat s každým. Jinak to forum na Aukru končí údajně ve všech zemích, takže přesunem na Alegro nic nezískali. Osobně se hrozím, že se ta blbá nálada přesune sem :mrgreen:
biggles

Příspěvekod fikan » 16 bře 2014 15:14

biggles píše:No já se snažím tak nějak pokecat s každým. Jinak to forum na Aukru končí údajně ve všech zemích, takže přesunem na Alegro nic nezískali. Osobně se hrozím, že se ta blbá nálada přesune sem :mrgreen:

pokud tady nezačne rozkládat své sítě 225, vetešnice ajejich kurník, tak věřím že tady bude klid, jinak si myslím že si to tady admini pohlídají a včas jim to jejich pomlouvání a manipulaci s lidmi zatrhnou a nenechají to tady tak rozvinout jako na aukru, zatím co sleduji, tak si to admini hlídají a reagují hned a podle svého uvážení :D , takže tady 225 nemá žádné známé adminy jako na aukru a proto tady nemůže manipulovat pomocí adminů s reakcemi uživatelů :D , doufejme že to tak i zůstane :pivo:
fikan

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 15:24

Buď spravedlivý, bylo nás víc co to jaksi podělalo ten pokec na áčku, je to trošku týmová práce :D Já se taky ze začátku tesal s Nerem a servítky si nebral, ale pak jsem si uvědomil, že to nemá cenu, protože spory vysilují a já se chtěl odreagovat a pokecat bez hádek v práci toho mám dost, takže .... Ta degradace fora tam trvá dobře 3- 4 roky a každý většinou přispěl svou troškou. No snad tady se to nezvrtne a jak říkáš admini si to pohlídají doufám taky. Hlavně jsem tedy já sem určitě nepřešel, abych se hádal...
Naposledy upravil biggles dne 16 bře 2014 15:32, celkově upraveno 1
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 15:26

bigglesi = piskni palbrovi = zde má radu =
Je pravda , že forum a aukce jsou tzv samostatné jednotky, ale pokud jde se přihlásit na aukci pod jmenem = palbro= a heslem, nevidím důvod ,aby to nešlo i na forum. Musíte dělat nějakou chybu. Já na př. používám stejné heslo pro více jmen a mám po problémech.
NA AUKCI JDE PROVÉST ZMĚNY PŘES = MŮJ ÚČET / NASTAVENÍ / NASTAVENÍ FORA / OSOBNÍ ÚDAJE / atd = můžete změnit i adresu bez občanky !!!!!!!!!!! Ale na tuto adresu Vám třebas dojde vydražena zásilka ... TAKŽE JIŽ VÍTE ASI, JAK NA TO ???? :drink:
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 15:31

Vratislav16 píše:bigglesi = piskni palbrovi = zde má radu =
Je pravda , že forum a aukce jsou tzv samostatné jednotky, ale pokud jde se přihlásit na aukci pod jmenem = palbro= a heslem, nevidím důvod ,aby to nešlo i na forum. Musíte dělat nějakou chybu. Já na př. používám stejné heslo pro více jmen a mám po problémech.
NA AUKCI JDE PROVÉST ZMĚNY PŘES = MŮJ ÚČET / NASTAVENÍ / NASTAVENÍ FORA / OSOBNÍ ÚDAJE / atd = můžete změnit i adresu bez občanky !!!!!!!!!!! Ale na tuto adresu Vám třebas dojde vydražena zásilka ... TAKŽE JIŽ VÍTE ASI, JAK NA TO ???? :drink:

Vraťo já myslím, že si to tady přečte.... my se moc neznáme a možná by mu nebylo milý, kdybych mu posílal mail přes Aukro, nevím jak by reagoval ...vlastně se vůbec neznáme a mail jsem mu nikdy nepsal, mohl by se naštvat.
Naposledy upravil biggles dne 16 bře 2014 15:42, celkově upraveno 1
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna