|
Vráťo pokusím se to příště vylepšit, díky chlapeVratislav16 píše:Doporučuji fotit bez blesku (tj přisvítit lampou, neb u okna )= na snímcích to nechává reflexy (tzv falešné slunce)
biggles píše:Dobrý Tomas však toto je kecárna, takže tady je pokec o všem i o bolavém koleně, nebo o zombících. Jo áčko je žumpička teď i Milan se naštval a zepsul inženýra i Cobru a to je co říct u něj. Já na diskuzi kašlu na áčku a rozloučil jsem se slušně po těch letech. Mělo to být takové shrnutí no a spoustu lidí to zase nepochopilo a má mě za plačku, ale to já nejsem to určitě víš. Chtěl jsem se rozloučit slušně, nic víc. Tak se měj a těším se na tebe, jinak VPO
biggles píše:Co máš na mysli, jako že se sem moc aukráci neženou ? No vypadá to, že neA víš co mě už je to tak nějak jedno, na aukru jsem si dal bobříka mlčení a hodlám to dodržet, stejně to skončí tak, jako tak.
biggles píše:No já se snažím tak nějak pokecat s každým. Jinak to forum na Aukru končí údajně ve všech zemích, takže přesunem na Alegro nic nezískali. Osobně se hrozím, že se ta blbá nálada přesune sem
Vratislav16 píše:bigglesi = piskni palbrovi = zde má radu =
Je pravda , že forum a aukce jsou tzv samostatné jednotky, ale pokud jde se přihlásit na aukci pod jmenem = palbro= a heslem, nevidím důvod ,aby to nešlo i na forum. Musíte dělat nějakou chybu. Já na př. používám stejné heslo pro více jmen a mám po problémech.
NA AUKCI JDE PROVÉST ZMĚNY PŘES = MŮJ ÚČET / NASTAVENÍ / NASTAVENÍ FORA / OSOBNÍ ÚDAJE / atd = můžete změnit i adresu bez občanky !!!!!!!!!!! Ale na tuto adresu Vám třebas dojde vydražena zásilka ... TAKŽE JIŽ VÍTE ASI, JAK NA TO ????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků